To je upravo ono sto prevod i kaze, grejac oxygen senzora Ono sto nazivamo lambda sonda je u stvari (grubo receno) kiseonicna sonda i njen grejac zapakovano zajedno. Sam reaktivni element sonde ne radi osim ako se ne zagreje, sto radi grejac.
Elem, jaje ili koka scenario ti je isti, ako crkne grejac, menja se cela sonda.
The difference between men and boys is the price of their toys
Meni je isto riknula...a da li troshi vishe ne znam, posto vozim na plin.Ali koliko sam ja upucen poveca se potrosnja, ali ne bas toliko koliko tebi troshi!
Koliko sam ja video na jednom drugom forumu tebi honda troshi 18 litara. Tesko je moguce da ti zbog lambde troshi za 6-7 litara vishe nego sto je propisano za taj motor...
Sondu promeni u svakom slucaju, pa onda testiraj auto da vidis za koliko se smanjila potrosnja, zatim tragaj dalje...
Zamenio ali mi je i dalje isto potrosnja 20l auto s obzirom na snagu i ne ide bas nesto jedina razlika je u tome sto mi se lampica ne pali odmah neko u 3. brzini ili u 2. na visokom br. obrtaja. evo ovako da li ista znaci to sto mi ulje curi na 3 semeringa i malo na dihtungu dekla
Zamenio ali mi je i dalje isto potrosnja 20l auto s obzirom na snagu i ne ide bas nesto jedina razlika je u tome sto mi se lampica ne pali odmah neko u 3. brzini ili u 2. na visokom br. obrtaja. evo ovako da li ista znaci to sto mi ulje curi na 3 semeringa i malo na dihtungu dekla
pa nisam znao da treba ja koliko znam da treba da se izvadi osigurac od sata na 10 sec. i jos nesto da li sam trebao da skinem klemu kad sam montirao lambdu?
Moze ECU da se resetuje i sa vadjenjem osiguraca, samo ne znam kog i kako... Mada i klema radi svoj posao.
Nisi morao da vadis klemu dok si montirao sondu, samo si trebao posle servisa da resetujes komp (ECU) i vidis ima li poboljsanja - nadam se da ce da bude.
Comment