trebalo bi da je ispod tepiha sa vozaceve strane......ispravice me speedster ako gresim....
Oxygen sensor heater?
Collapse
X
-
a nasao sam jos nesto sto me je ubijalo u pojam nema veze sa ovim problemom ali kad sam video nisam mogao da verujem
Comment
-
-
ljudi jel meni treba ECU za f20a ili f20a4 meni na motoru pise f20a a oznaka motora na prelude je f20a4
F20A 2.0 16V DOHC PGM-FI 1955 150hp@6100rpm 137tq@5000rpm '90-'93 Accord Si (JDM)
F20A4 2.0 SOHC PGM-FI 1955 ?? ?? '94 Prelude
Comment
-
-
gresis ne treba ti ecu od accorda pre svega jer pin in i pin out nikako nisu kompatibilni na accordu i na preludu....jedini problem moze da bude ako je f20a2 starija verzija f20 motora sa "samo" 115 ks u odnosu na ovog koji se pakovao u prelude-a koji je imao 135 ks.....ali mislim da nije posto stara verzija je dolazila sa obd0 ecu-om tako da nikako ne bi mogli da zakace ovaj tvoj trenutni ecu da radi sa njim.....tako da i dalje mislim da najvise sanse imas sa p11 ecu-om tj onim koji je fabricki isao u prelude-a 2.0.......
Comment
-
-
pa meni nije tu nesto jasno. ja se bavim elektronikom i koliko znam pin out zavisi od pin in. Ako se on poremeti bice promenjen pin. u cemu je razlika izmedju ECU za akorda i prelude? gde ja mogu da se raspitam i informisem u vezi tih stvari to sta se nalazi na kom pinu, koliko ima pinova i koji je raspored
Comment
-
Comment