shteta shto mu pozadi pise daewoo ... sta mislite da pise CHEVROLET ESPERO .. pa napred chevrolet znak..pa bude crne boje auto ...
znaci MARKA dosta....
on je onako veliki bas bi delovao pomalo americki...
btw: ja koje sam video svi su neka ruzna teget boja.....
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
ali iskreno vectra A je što neko reče kanta od auta (i u odnosu na espero
sta je kanta a sta nije je stvar ukusa pa to preskacem (pricamo o ispravnim primercima podrazumeva se).
ako je ono drugo, definisi kriterijume po tezini vaznosti da ne bi bilo presirokog lutanja.
ako ti je vec Opel (GM) pri srcu umesto Vectre 1 koja je (tada bila) srednja klasa sa osobinama (tadasnje) srednje klase a kazes da je to kanta cudi me da ti Espero sluzi kao neki reper koji je (opet u svoje vreme) niza klasa u svemu.
hocu da kazem, definisi tehnicki kriterijum sta za tebe nije kanta i onda kreni u eliminaciju onoga sto se ne uklapa u budzet.
za Opel od 3500 evra mogu se naci Omege a to je avion za svaki Daewoo ikada igde napravljen. u svemu, materijal, izrada, konstrukcija, udobnost, oprema jedna zaista upotrebljiva limuzina a postoji i u karavan verziji ako treba univerzalan auto.
bitan je primerak i njegova ocuvanost, godiste smo rekli da ne igra ulogu.
imas Reno Lagunu/Safrane, Ford Scorpio, Audi 100 sve auti koje ne bih svrstao u "kantu" i koji su kao novi kostali reda 40-50.000 dem a to nije bilo slucajno.
za iste ili slicen pare imas i Volvo 440/460 koji je neugledan i klasa ispod gore pomenutih vozila ali je avion za Espero ili slicno.
imam (imaj i ti) u vidu da je Daewoo sustinski polovan auto po konstrukciji star 10-15-20 godina kako koji model a novo proizveden pokrstenici te neke 97-98 ili koje vec godine.
hocu da kazem kada je napustio fabricku traku vec je bio star u tehnoloskom smislu 10+ godina u odnosu na druge istog godista.
tako i ta Vectra A je napredniji auto od Ascone u svemu pa iako je napravljena 90te ili tu negde jos uvek je modernija od Daewoo kopije Acone iz 80 i neke.
opet, los primerak Vectre (ili bilo kog auta bilo koje marke) je losa kupovina i potencijalno kanta sama po sebi, a dobar primerak tehnicki modernog auta i starijeg godista moze da bude vrlo uspesna kombinacija male cene i velikog kvaliteta.
uz to jos jedna sitnica- auto starije generacije (po godistu) ima po pravilu jeftinije originalne rezervne delove i daleko vecu ponudu tzv aftermarket a i sam servis je po pravilu jednostavniji, jeftiniji i lakse se popravlja (ne mora u ovlasceni servis) ako se nesto pokvari.
kod auta moderne konstrukcije od tamo negde druge polovine 90tih gotovo svi su projektovani tako da zahtevaju specijalne alate i serviserske procedure tako da moraju (ako se zeli kvalitet) popravljati u za to specijalizovanim (citati ovlascenim) servisima. a to nije jeftino obicno.
nisi pomenuo da li ti je vazan faktor udobnosti/ ergonomije i bezbednosti. Daewoo tu svakako nije sampion. (kres testovi pokazuju poreklo jeftinoce- ustede na supstanci konstrukcije).
cena tada novog Daewoo u Evropi (gde je trziste slobodne konkurencije) ti ukazuje na nivo koji je fabrika ocekivala i koliko je ulozila u izradu.
to sto je tako expresno opala cena Espera sa kraja 90tih nije bas neki pozitivan signal.
ali ako trazis sto novije i sto jeftinije Daewoo spada u sam vrh izborne liste, vecina novijih godista evro/japanskih automobila u adekvatnoj klasi su skuplji (bili kao novi a vise se cene i kao polovni).
rezime, lista tehnickih/ ocekivanih kriterijuma po vaznosti pa selekcija.
ovako nema pocetka ni kraja mogucnostima izbora.
PS. nemam nista protiv Daewoo-a, za date pare nudi adekvatno, pitanje je da li tebe zadovoljava taj nivo (koji je ispod proseka za evropske kriterijume).
ako zadovoljava ne trazi dalje, kupi jer za te pare novije godiste se tesko moze naci za istu velicinu automobila, mozda Lada upadne mada je cini mi se skuplja kao polovna na trzistu).
kako god, ako nije hitno analiza potreba, pa ponude i rezultat nece izostati- imaces ono sto ocekujes.
Comment