Imaju lepe slike i vrede da se prelisataju i razgledaju ali kada shvatis da se sve to paravan za raskalsni zivot BK familije zahvaljujuci i tvojim novcima (posredno ili neposredno) onda ti ostaje jedino puno gorcine u ustima i velika doza besa
LAMBORGINI MURSIELAGO VS HONDA AKORD ST
Collapse
X
-
Originally posted by tenzo RS...nisam siguran ali mislim da je od prilike 3 puta pobedio...kada je pocinjao karijeru na aerodromu je pobedio sa suzuki swiftom po nekoj kisi ( kazu da je vozio dobro )...
...drugi put sa bmw e36 u klasi gde su se vozile kockice M3 pa je bio diskvalifikovan posle cega je otisao u inostranstvo...
...u porsche superkupu imao je jednu pol poziciju ( izvukao iz sesira - prvih 6 izvlace st. pozicije )...
...zadnji put na pozivnoj trci u banjaluci pre oko mesec dana...da...kada je izgurao Vesnica pri brzini od preko 230 km/h
sta vise pricati...a sta bi bilo da je Vectrica se trkala sa Lambom?
4 kruga bi bio u zaostatku...
Pa Brabus mi je poslao snimke na kojim se lepo vidi koliko u poslednjem krugu Vectra ostavlja ovo sranjce od kola (izvini Honda, nije da mrzim hondu vec onog mutavca i glupog Karica kad ne zna sta da kupi pa se razbacuje sa parama).
E sad bi mnogi ("realni") ljudi rekli da smo mi ovde ljubomorni na (tatice i tatine sinove) ali malo bolje razmislite...ljudi ovde voze kola koja su stara skoro kao old-timeri (25+) a oni ne znaju sta ce da kupe(?!) i taj cinizam...
...Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
Definitivno je da bi ta Honda pobedjivala i ovde samo kada bi neko znao da je podesi, jer na njoj se bukvalno sve moze podesavati.
Ali za takva podesavanja ipak treba fabrika ili importer da stoji iza nekog i da obezbedi sve te uslove. Daleko smo mi jos od uslova za takva vozila.
Svima vam je valjda poznato kakve je rezultate taj auto pravio u BTCC.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Koji je smisao poredjenja trkackog auta koji ima oko 1000 kg i GT auta koji ima vise od 1500 kg. Odnos KS/KG je taj koji odredjuje kakve ce performanse vozilo imati.
Sto ne uzmu Lambo sredjen za FIA GT trke i stave ga pored Honde ili puste tu istu Hondu protiv trkackog kartinga od 120 k.s.
Lici na ono "hvalio ciga svoga konja"....da bi ga prodao.
Nek sednu u tu Hondu i odvezu se do Italije i nazad, usput mogu da se takmice sa istim Lambom.Boost or bust...
Comment
-
-
Comment
-
-
Videcu sutra da odem da zapisem i mozda da odstampam sve zajedno koje su merili pa da nakacim na netu njihove snage uporedno u odnosu na obrtaje (Dynojet) i obrtni moment isto tako.
Stavio bih sve zajedno ali ja mislim da ce biti konfuzno za gledati
Comment
-
-
Comment
-
-
ma tu hondu ok voze dosta dobri likovi ali brate sto onda ne pobedjuje nego je non ---- stop pozadi!!!!!!!!!!! ili oni ne znaju da je voze ili ne znaju da nameste motor dobro!!!!!!!!!!!!! inace volan je na levoj strani i vuce na sredinu tako da im je malo sj**ano!!!!!I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
Comment