Ako si snimio reportazu, mozes li da je obradis i uploadujes negde?
Zastava je i dalje "IN" na balkanu :)
Collapse
X
-
Ovo se izgleda razvilo u pricu o gumama i akumulatorima, a ne o Zastavi ? Ja sam se sa Zastavom (Yugo) navozao kao kreten, bukvalno, jer sam se osecao svaki put kao kreten kad sednem u taj auto. Imam 1,88 i oko 90-95kg. Kosa mi je najkraca moguca i kad malo poraste struzem o krov Yuga i vreme je da se shishamOdem u Pirot i nazad i moram da menjam plocice na kocnicam ai pola trapa, hebes taj auto !!! Em nemam mesta, em je spor, em mnogo trosi, em kojesta jos da ne nabrajam.....
Sto se tice guma imao sam Kumho (letnje i zimske, sad se ne secam oznaka) i bio mnogo zadovoljan, a sad sam na Tigru 635 i nisu lose, mada nije isto, ali za tu cenovnu grupu su ok. Vec su presle oko 30K km, i preci ce jos oko 20ak K km pa ce uslediti menjanje. Mnogo je rupa po nasim putevima i ne isplati mi se da kupujem mnogo dobre gume kad se moze desiti da je odvalim za 500 m i moram da kupujem novu...Akumulator nemam pojma koji imam, ali traje vec 3.5 godina. 'Ajd' pogledacu, mada mi se cini da ej neki Bosch.
Automobil Nubira II
======================
Da dodam, Nubira II oko 1300 kg, bez mene i ostalih putnika, prtljaga...
Comment
-
-
Zdravo!
Pre postovanja odgovora meni, Dejan je prvo procitao ovaj topic te sledi odgovor, covek ima druga posla i netreba ga opterecivati da izlazi na forum na kojem bi bio izazvan na gubljenje vremena koje moze ako vec pise da iskoristi bolje.
Code:----- Original Message ----- From: Dejan Lucic To: Predrag Pejicic - Presho Cc: Dejan Lucic Sent: Monday, October 30, 2006 5:08 PM Subject: Postovanje Postovani Presho, o Zastavi mislim slicno kao i vi, zar bih kupio SAAB-a! Moja izjava za sajt je delo lepog ponasanja. Zastava- propaganda je bila pokrovitelj prvog kongresa o deci. Nasa Srbija odumire, mi kao narod nestajemo Moj brat od tetke je direktor te ne-vladine organizacije koja zeli da skrene paznju na tu temu... Sticajem okolnosti upoznao sam se sa covekom iz Zastave kome sam rekao kao cudo da je moja Zastava FLORIDA sa 16oo kubika i pezoovim motorom bila odlicna... On je direktor ZASTAVE info i to je stavio na sajt... Od toga ne treba praviti filosovsku raspravu...Kao sto ne treba praviti cudo sto sam na putu za Nis vozio SAAB- 23O kilometara na cas, pa sam se odusevio. Pogledajte moj sajt... Na GUGLU me neki hvale a neki pluju, Srbi najvise vole da kritikuju, narocito one koji rade. Moj posao je da pisem knjige i otkrivam tajne. To nije lako, za jednu knjigu treba i po pet godina istrazivanja... ISLAMSKA Republika Nemacka je knjiga o spijunazi, onakva kakva one jeste, a ne onakva kako je citaoci zamisljaju... Ona je dosadan posao, ali je vrsta umetnosti. Velika vecina imena su prava, cak i spijuna koji rade protiv naseg naroda. zelim da procitate tu knjigu, da nadjete zivaca, jer to je jedan interesantan svet, muski svet u kome nema povrsnih i nestrpljivih... oni otpadaju na pocetku i u romanu i u stvarnom zivotu... Mislim da je vas posao slican spijunazi, vi otkrivate tajne SAAB-a a ja iz oblasti geopolitike i spijunaze.. Primite mnogo pozdrava iz Beograda DEJAN LUCIC __________ NOD32 1.1842 (20061027) Information __________ This message was checked by NOD32 antivirus system. [url]http://www.eset.com[/url]
Da gospodina Dejana nisam licno upoznao i svatio o kome je rec o kakvom tipu coveka nebi se ni mesao u temu, nadam se da su sada sve sumnje, kletve, crna magija i ostali pridevi koji vladaju nasom zajednicom zauvek zakopani po pitanju navedenog intervjua.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
@BOOST.
Evo i linka sa onom reportazom za Floridu sa B92:
http://rapidshare.com/files/1311490/Y-F ... 2.avi.html
File je 8,48 MB pa ...
Comment
-
-
Originally posted by FlavioPO@BOOST.
Evo i linka sa onom reportazom za Floridu sa B92:
http://rapidshare.com/files/1311490/Y-F ... 2.avi.html
File je 8,48 MB pa ...Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
G60
Niko od nas na Cannonu a ponajmanje od osnivacha istog ni u jednom trenutku nije uzeo za ozbiljno intervju koji je ovde okachen.
Svima nam je dobro poznat nash mentalitet kako se manipulishe javnim mnjenjem i gde treba i gde netreba.
Sam Cannon je upravo zajednica koja se po mnogochemu razlikuje od sushtine i nepati od problematike Srbije. Nazalost, izolovali smo ceo jedan spektar olichenja srpskog karaktera, mozda gubimo identitet kroz to, ali se nadamo da shirenjem hladne logike iz koje su iskljucheni osecaji prilikom zakljuchivanja, bar na neki nachin proshirimo klicu realnosti.
To nam je cilj, cilj da se izborimo za onaj komad istine koji je javno nepozeljan.
Dakle, po ko zna koji put se podigla galama i lov na veshtice kojih nema.
Prijatno spavanjeAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTNiko od nas na Cannonu a ponajmanje od osnivacha istog ni u jednom trenutku nije uzeo za ozbiljno intervju koji je ovde okachen.
Sve najbolje i da nam dugo potraje Cannon.
Comment
-
-
Ako Vam deca nisu dobra, kažete im "kad porasteš, kupiću ti zastavu" ....
Comment
-
Comment