Lose vesti, od 4. decembra izmena pravilnika o koriscenju doplerovih radara. Dozvoljeno i snimanje u dolasku.
Dozvoljeno i snimanje u dolasku
Collapse
X
-
Nisu oni oupste vodili racuna o bazdarenju kada su doneli novu dopunu za koriscenje radara,vec da sto pre zapuse rupu u zakonu i nista vise.Da su se iole ozbiljnije pozabovili ovom temom bar bi saobracajce propisno obucili za rukovanje Laserima kao sto uputstvo za Prolaser i nalaze!
Comment
-
-
Ali nisu zabranili jammer. Znaci da se izujem za 300 jura i da im j**** milu majku. Prekjuce su me izgleda snimili u gradu na nekih 80-90 ali cak me niko nije ni zaustavio. Samo sam video jednog kako se sakrio iza drveta i puca. Sreca da je auto sluzbeni a ja cu da se zakunem u sve zivo da ja subotom ne vozim i da nisam vbio u gradu. Pa nek pise kome hoce - meni nece.
Samo sto ce Guverner na krst da me razapne ako cuje.
Comment
-
-
Samo sto sad ce izgleda trebati i jammer od pozadi,
znaci dva kita da imas.
Samo ne znam koje su im procedure u slucaju kad te
snimaju od pozadi, da li te onda zaustavlja
neka sledeca patrola na kilometar odatle sa fotografijom onog
sto te snimao, ili samo stigne na kucnu adresu poziv kod sudije.
Bilo bi dobro saznati (a u svetlu ugradnje jammer-a)
da li snimaju prvo od napred jer onda ja,,er vec javlja,
pa mozes da prilagodis, ili cute ne pale nista, pa onda
tek kad prodjes a oni onda u odlasku snime
Comment
-
-
Senzor napred i senzor pozadi, i zabole te odakle te snima
Po pravilu MORA da te zaustavi, objasni razloge zaustavljanja, pokaze brzinu i fotografiju. To javljanje od drugog kolege preko radio stanice, tipa isao si toliko i toliko, moze macku o rep...
Comment
-
-
Originally posted by 206Po pravilu MORA da te zaustavi, objasni razloge zaustavljanja, pokaze brzinu i fotografiju.“Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
Comment
-
-
Koliko kosta taj uredjaj sada ?
Vidim po googlu da ih ima razlicitih,
i kao neki su ocenjeni sa 3, neki sa 4 i samo jedan sa 5 zvezdica.
Neki blinder M20 extreme.
Pa me zanima kojih ima koji se prodaju,
i da li mogu ti neki slabije ocenjeni da omanu ?
Comment
-
-
Svaki put moraju da priloze fotografiju kao dokaz, inace nista od prijave.
Uredjaj koji ja koristim vazi za najbolji (citaj: najpouzdanije blokira lidare), AntiLaser AL7, blinder je takodje dobar, ali...Cena ovog mog sa 1 senzorom je 350 EUR, svaki dodatni senzor je 200 EUR.
Kod nas ima i uredjaja koji kostaju po 400 EUR a GARANTOVANO ne rade, i to UOPSTE. Baziraju se na principu pasivnog blokiranja lidara, i sluze iskljucivo za navlacenje naivnih. Koji su modeli u pitanju i gde se prodaju necu navoditi, ali cu ako kome treba dati savet sta da NE kupuju, ako o tome razmisljaju.
Da omanu ovi slabiji, mogu i te kako. Lako je blokirati laser sa neke malo vece razdaljine, tipa 400m, a jako malo uredjaja moze da jammira svaki lidar do samog pistolja, odnosno JTG - AL7 je tu klasa za sebe. Kustom ProLaser III je relativno lako jammirati, ali AL7 uspesno blokira i jedan Stalker koji ima vrlo snaznu emisiju i jako ga je tesko blokirati.
Vise na www.guysoflidar.com
Comment
-
Comment