Ne bih se slozio sa tobom. Razlika izmedju E46 i E39 je mnogooo manja nego izmedju E36 i E34. E34 i E36 su dizajnerski potpuno druga generacija, posto je BMW sa pojavom E36 uveo novi dizajnerski koncept sa farovima ispod staklene maske, dok E34 i prethodnici to nemaju. E36 je daleko spolja moderniji od E34 iako su svega 3 godine razlike u pocetku proizvodnje (1990 i 1987 ako se ne varam).
Kod E46 i E39 stvari stoje nesto drugacije. Dizajnerski su jako jako slicni, meni se cesto desavalo kada u daljini u mraku vidim E46 da pomislim da je E39 dok se ne priblizi (to recimo sa E36 i E34 je ne moguce, dok je moguce sa E34 i E32 recimo).
E46 jeste lepsi, ja vozim E39 ali E46 jeste lepsi, jebiga objektivan sam, i to dolazi do izrazaja kada su u pitanju 6cilindricni motori sa hromiranim aplikacijama oko prozora (bez njih mi je E46 nekako obican).
Ali ipak realno sto neko rece kad prosecan E46 i prosecan E39 stanu jedan do drugog na semaforu, ipak E39 deluje mocniji, a i zbog toga sto u prosecnom E39 je uglavnom R6 523 ili 530d dok je u prosecnom E46 320d ili 316, a *ebes BMW bez sestaka.
Ali hadje da se slozimo, i E46 i E39 su odlicni automobili, bez premca u svojoj cenovnoj klasi.
u prosecnom E39 je uglavnom R6 523 ili 530d dok je u prosecnom E46 320d ili 316, a *ebes BMW bez sestaka.
Tezak izbor nem sta. Slazem se da je e46 lepsa karoserija od e39 ali ako si hteo lep auto trebalo je da uzmes 156 .
Nisi rekao svoje potrebe i za sta ti je auto potreban, ja u ovom trenutku da biram naravno da bih uzeo e46 i to u kupe izvedbi ali moja situacija je da ne planiram porodicu sledece 3-4 godine i da mi je u 90% predjenih km zadnje sediste visak a u vise od pola sva sem vozacevog - jednostavno uglavnomk se vozim sam u kolima. Ali kada se izadje na otvoreni put - ne reba da ti bude zao sto nisi uzeo trojku vec zao onoga ko ima trojku. Jednostavno neuporedivo je. Nisam vozio ni jedan ni drugi na otvorenom ali kada se vozis osetis razliku. Serija 5 je udobnija a i deluje suvereno - pravi gospodar leve trake dok mi je serija 3 (automobil je odlican, nemojte me lose shvatiti) ipak zujalica za mlade - dosta manje prostora, sve podredjeno vozacu i "divljanju", vise mu odgovaraju gradski bulevari i krivudavi planinski putevi (bar sam takav osecaj stekao).
Na primer mogu da uporedim A4 i A6 - A6 je milina voziti na auto-putu. Jednostavno se ne oseca nista u njemu. Auto posel 100m daje utisak sigurnosti - jednom recju kao i serija 5 prava direktorska limuzina. Dok je A4 po meni vise "sminkeraj", nije losh auto ali je ipak drugaciji, mnogo skuceniji, neudobniji...
Ja sam uvek kada se bira izmedju veceg i manjeg auta - za veci. Jer su ipak ako nista drugo udobniji i stabilniji. Naravno to ne vazi kada je razlika u klasi proizvodjaca ali kada bih birao izmedju C i E klase, serije 3 ili 5, A4 ili A6 - uvek veci. Naravno kada bi trebalo da biram izmesdju 156 i 166 - tu bi 156 pobedila bez trunke razmisljanja.
Znaci - sve zavisi od namene vozlia. Ali ne sekiraj se - pazatrio si dobar autonmobil u kojem ces se u svakom trenutku osecati kao pravi gospodin i nikada neces imati zelju da stanes da se protegnes.
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
kad imas para ne trebaju ti dva auta !!!
...napravis jedan ali vredan !
evo kako moze da izgleda e39, mislim da retko koja e46 moze da mu stane rame uz rame !
a inace imao sam oko godinu dana e39 528 i nije bas tacno da kako je neko gore rekao udobniji i stabilniji, udobniji je tu nema premca u klasi ali stabilnost u poredjenju sa serijom 3 e46 nije bas bolja, za divljanje po krivinama ipak bolje drzi e46 posto je dosta laksi !!!
...inace po gradu ne silazi potrosnja ispod 15 a na otvorenom je oko 10 do 160, a bez problema skala ide na 240km/h ! ...imam negde i klip !!
Comment