Pa hajde onda, kad si upucen, poznata ti je konkretno ova situacija za moj motor i auto, koja je procedura? Nesto drugacija nego sto sam naveo, ili kako?
Motor ima broj, regularan, uvezen i ocarinjen. Skoljka (odnosno auto) registrovan kao Bg, motor sa kojim je registrovan naravno vise nije unutra. Od modifikacija na sasiji ima roll bar, halonski aparat, promenjenu pogonsku grupu, i unapredjene trapove, vesanje i kocnice.
Dakle, zavrsim auto, motor unutra, imam papir o carinjenju auta i saobracajnu. Kuda i sta dalje, red poteza?
The difference between men and boys is the price of their toys
u principu onako je kako si napisao.....odes na tehnicki da zapocnes registraciju kao da registrujes bilo koji auto( nosis sve papire saobracajnu i carinsku deklaraciju od motora)....posto dolazis sa brojem motora koji nije onaj koji je upisan u saobracajnu on mora da te posalje dalje tj treba mu papir od neke ovlasnece organizacije(Vinca, Masinac ili mi), na registracioni list ti pise napomenu da je potrebno dalje ispitivanje i sa tim registracionim listom ides u Ljermontovljevu da uzmes uput(resenje) za atest.To zadovoljstvo se njima placa 1170 din, kad dobijes resenje mozes na atest gde hoces....ne znam kako je u drugim kucama, kod ovih mojih cena za putnicka vozila je univerzalna bez obzira sta si radio na njima 3600 din....i naravno zavrsavamo sve isti dan.....pitaj ako sam nesto propustio
nazalost ne, uput je nama radni nalog da radimo, bez njega ne mere....
evo sta ti je moj predlog....kad se bas priblizis zavrsetku radova ti lepo skocis na neki tehnicki, bez auta ako ne bude jos mobilan, objasnis situaciju pokazes im papire i trazis samo da ti iskucaju registracioni list sa napomenom da treba atest blabla....odes do Ljermontovljeve uzmes uput i miran si....uput ti vazi kolko hoces a tehnicki mozes o prvom trosku da zavrsis u roku od mesec dana....mi radimo od 8 do 3 svaki radni dan....ako me pozoves na dan kad bi da dodjes ne mogu da ti garantujem da kod nas nece biti guzve, pozovi me dan, dva ranije i izacicemo ti u susret, mozes dodjes i posle radnog vremena, ili ako se mi vracamo sa nekog terena mozemo mi svratimo do tebe nije problem, vazno je samo da imas uput.Kad dobijes papir od nas onda se vratis na tehnicki na kom si bio pokazes im papire i oni ti odrade onaj njihov deo kocnice, signalizaciju i ostalo i time si gotov, dobro ostaje ti sup ali ne vise Ljermontovljeva nego lokalni, gde obicno nosis papire na registraciju
E da jel sam spomenuo da moras da nam ostavis kola na par sati da mi to na miru atestiramo?
Comment