Tema jeste bajata poprilicno, hajde da pokusamo da je vratimo iz mrtvih da vidimo ima li novih iskustava sa kaznama za parkiranje
Kazne za neplacen parking
Collapse
X
-
Ima, meni redovno pisu kazne za auto sa BiH tablicama.
I gde da je posalju za naplatu? Kome?
Naravno nikad nijednu nisam platio i necu.
Ne znaci da ne placam parking, platim, kad se zadrzavam kratko, ili u okviru ogranicenja zone, ali ako se zadrzavam duze, ne platim i kraj. Dobijem kaznu, zguzvam i bacim. Nikad je necu platiti jer nemaju nacin da je prinudno naplate jer niti znaju od koga niti bi mogli da je naplate sve i da znaju.
A dobio sam ih jedno 100 do sada, najmanje. Pogodite koliko sam ih platio...
Ne bih imao apsolutno nikakav problem da placam parking da nema ogranicenja zone, kao sto NIGDE u svetu to ne postoji. Ali posto ima ogranicenje, bas me boli uvo...
Nije nacin da se rese parking guzve ogranicenjem vremena parkiranja, vec nacin da se naplati vise kazni, to je sve.
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Teoretski bi moglo da se naplati, ali ovde nema organizacije raznih sluzbi kao u EU.
Kao sto ako nisi nesto platio u EU ne mozes da dobijes vizu, tako bi npr moglo da se posalje na granicu da taj reg broj duguje 100 x 1500 din za parking i jednostavno se ne dozvoli ulaz u zemlju dok se to ne plati.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Ovde u Nisu mi je policajac rekao da ako me pauk jednom odnese zbog nepropisnog parkiranja a vide u datoteci nakon toga da imam neplacenih kazni,da mogu da mi ne vrate auto dok ih ne izmirim(naravno pricam o placu gde ih pauk skladisti) i govorim o stranim tablama...e sad dali lupeta gluposti-neznam...isto tako kaze da je to u vezi sa granicom sto je spomenuo sri98 vec aktuelno- i da ko sa stranim pokusa da izadje iz zemlje a ima dosta kazni nece mu dozvoliti dok ih ne izmiri.....mada ja mislim da je to tek u planu
Comment
-
-
Originally posted by sri98Teoretski bi moglo da se naplati, ali ovde nema organizacije raznih sluzbi kao u EU.
Kao sto ako nisi nesto platio u EU ne mozes da dobijes vizu, tako bi npr moglo da se posalje na granicu da taj reg broj duguje 100 x 1500 din za parking i jednostavno se ne dozvoli ulaz u zemlju dok se to ne plati.
Comment
-
-
Originally posted by 206E to tesko da ce da urade., ali dolijao bi ti meni, recimo, uveo bi lisice ili ti kljuse sto se stavljaju na tockove pa dok lepo ne platis kaznu, ne mrdas sa tog parkinga. Mislim da toga ima u Evropi a bilo je i kod nas nekada cini mi se. Sah, Mat?
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by 206Originally posted by sri98Teoretski bi moglo da se naplati, ali ovde nema organizacije raznih sluzbi kao u EU.
Kao sto ako nisi nesto platio u EU ne mozes da dobijes vizu, tako bi npr moglo da se posalje na granicu da taj reg broj duguje 100 x 1500 din za parking i jednostavno se ne dozvoli ulaz u zemlju dok se to ne plati.
cvrle, nije on mislio da nakaci bilo koje table, vec da registruje auto na druge.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment