alfa 166 full

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

brick ::
    Maserati je Maserati i nema smisla porediti sa bilo kojim autom koji nosi ime Fiat, za mene.

Ja to nisam ni radio
    onda je sve jasno, stekao se utisak da ubacujes Maseratija pod Fiata i njegove norme. ok
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• cuore sportivo
      CBC Senator XXL
      • 16.01.2005
      • 954
      • Bezanijska Kosa
      • Alfa Romeo 147 1.6

156V6 nazire pozadinu vrlo jasno.
      Imam prijatelja koji radi u Fijatu i koji mi je par puta napomenuo o tih 20%GM i jasno je naglasio da je to stvar na relaciji Italija - USA , tempirana sa Italijanske strane zbog..........naslucujete vec

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

GM nikad ne moze da vodi politiku Fiata jer je Fiat jedna od strateskih ITA firmi i sama italijanska vlada to nikad ne bi dopustila...znachi 20% deonica i odredjene mogucnosti postavljanja svojih ljudi sektora itd ALI ne i vlasnistvo nad uredjivackom politikom Fiata
        GM fakticki vec vodi politiku i italijanska vlada je pod teretom bankrota Fiata na to pristala, nema izbora. i Parmalat je strateska firma pa je zavrsio samostalnu karijeru.

GM je upravo platio mesto glavnog i odgovornog urednika italijanske auto industrije svidjalo se to meni ili tebi ili ne. to su fakti, vidljivi i na gm.com sajtu sasvim jasno.

a ne pitas se cijih je to 20% (fiktivnih ) deonica i od koga su preuzete?
        ne od italijanske vec od libijske vlade i drzave koja je odranije otkupom dugova bila suvlasnik Fiat grupe jos iz 80tih.

i druge strateske firme je ITA vlada prodavala poput elektro privrede ili Olivetija, sta ces desava se u ozbiljnom svetu da nekada i takva knedla mora da se proguta.

sta mislis kako je bilo Englezima kada su morali da rasprodaju svoju auto industriju?

Fiat auto vise nije u samostalnim italijanskim rukama i koji model, kada, gde i kako ce se ili nece proizvoditi je odluka na koju niko u Fiatu ne moze da utice vec samo da klimne glavom i sprovede.

pardona nema, veca riba jede manju. nije lepo ali ni zivot nije bajka
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• BOOST
          Founder - Admin od Začetka
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by Lukas
          Kod nas su cene za 166 2000godiste od 8000-10000 EVRA to su normalne ima jih i za 6000 ali to ne treba gledati
          Klasicna 2.0TS je i ovde u Svedskoj 10-ak soma ?

Ali ima i primeraka tipa:

Alfa 166 3,0

Alfa Romeo 166 3,0 24v,ful oprema crna koza navigator+tel,19" AZ sport,Zender paket,extra zatamljena stakla, sva odreda

Ni manje ni vise nego 16.000 ? sa 70.000 Km na satu
          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
          move your mind

Comment

• 156V6
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 415
            • BEOGRAD

Ma neeeee nije moguce pa kako BOOST nije 5.000 ili 4.000 nego 16.000 Kako sui smeli da stave Alfi 166 toliku cenu pogotovu sad kad je vode ovi ameri iz GM pokvari ovde svim anti-alfistima dozivljaj

Comment

• BOOST
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

Pa, chovek mora da bude iskren, auto je kao bombona, nemam rechi, ne da je napakovan nego do bola

Nema tu sta da se diskutuje oko GMa.. para vrti gde burgija nece.

Alfa je u GMu da bi se naucili kako raditi design, za kvalitet su uzeli SAABa , i uskoro ce da prodaju Subaru i Opele, sa kvalitetom SAABa i njegovom sigurnosti, a izgledom kao Alfa.
              Pun pogodak. Nema tu sta da se diskutuje, danas su svi u necemu najbolji, a jasno je da velikani ppokusavaju da pokupe sto vise slatkisa pod svoje, da bi mogli da prave sto pre nove serije bazirane na ukrstanu ideja.
              Vidite i sami sta su uradili sa SAABom, uzeli Subarua i dali SAABu da ga prepravi (postavili limit love za prepravku) i zna se sta ce SAAB prioritirati, ni rezultat nije izostao bar ako je nezavisnoj kritici verovati, jer neznam, posto auto nije na prodaju u EU vec samo za USA trziste.

Svasta cemo se jos uskoro nagledati, videcete

SAAB je skroz potonuo u GM, zato ga nisam ni postavljao na forumu igde drugo vec kao GM grupaciju, Italijanima jos uvek verujem da ce uspeti da se otrgnu pre nego li izgube identitet, zato i postoji Italijanska sekcija , bez obzira sto znam ko kroji kapu
              move your mind

Comment

• Nikola
                CBC Senator XXL
                • 29.09.2004
                • 975
                • Indjija/Vojvodina

Boost jel tacno da ce se Alfini/Fiatovi ili ajde ako vec hoces GM-ovi JTD dizeli ugradjivati u Saaba?

Inace, jos jedna tuzna vest za sve Alfiste: V6, dobro poznati Alfin motor u bliskoj buducnosti ide u penziju posle 20-ak godina na trzistu.
                Pre neku godinu je posle 24 godine sluzbe boxer otisao u zaborav, a sada i ovo....
                Kazu da ce sledeci motor biti iz neke GM-ove fabrike u australiji, i to samo blok motora, dok su Alfini inzenjeri trazili da oni konstruisu sve ostalo....bar kada je u pitanju ugradnja ovih motora u Alfa Romeo vozila.
                .:Cuore Sportivo:.
                Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• Lukas
                  CBC Veteran
                  • 22.10.2004
                  • 180
                  • Slovenija

Originally posted by 156V6
                  Ma neeeee nije moguce pa kako BOOST nije 5.000 ili 4.000 nego 16.000 Kako sui smeli da stave Alfi 166 toliku cenu pogotovu sad kad je vode ovi ameri iz GM pokvari ovde svim anti-alfistima dozivljaj
                  E čoveče ja kažem da 166 kod nas NEMA cene a ne da je krš od kola kola su jako dobra ali opet NEMAJU cene kod nas
                  A zašto možda zato što je več registracija kod nas skupa za takvo nešto evo ti link od registracije za 166 3.0 motor
                  AMZS Center varne vožnje na Vranskem je najsodobnejši center za izvajanje vadbe varne vožnje v Sloveniji, ki je zgrajen po zgledu tovrstnih centrov v Avstriji in Nemčiji.

To je točno 1366EVRA i još vozač nije osiguran a sa vozačom je 1620EVRA i kad bi takva kola još kasko osiguro a trebao bi onda bi došlo hm....
                  Evo ti link od 166 3.0 V6 sva maximalna oprema 2002 godište 11625EVRA i od prvog vlasnika pa ti vidi ako lažem
                  156 su čak skuplje od 166
                  I nisam ja nikakav anti-Alfista nego se volim samo šalit nadam se, da razumeš šta je šala ako ne e onda ti ne mogu pomoči

PS:Kurs 1EVRO je 240Tolara

Comment

• 156V6
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 415
                    • BEOGRAD

Originally posted by Nikola
                    Inace, jos jedna tuzna vest za sve Alfiste: V6, dobro poznati Alfin motor u bliskoj buducnosti ide u penziju posle 20-ak godina na trzistu.
                    Pre neku godinu je posle 24 godine sluzbe boxer otisao u zaborav, a sada i ovo....
                    Znam Nikola i ja sam to procitao,bedak totalni

Prave nove jache platforme sa 3.2 i GM-ovim V6 koji ce Alfa raditi 2/3 ali zato dobra vest je da ce novi motori biti nasvirani na 280KS

Comment

• 156V6
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 415
                      • BEOGRAD

Originally posted by Lukas
                      ti vidi ako lažem
                      156 su čak skuplje od 166
                      I nisam ja nikakav anti-Alfista nego se volim samo šalit nadam se, da razumeš šta je šala ako ne e onda ti ne mogu pomoči

PS:Kurs 1EVRO je 240Tolara
                      Ej Lukas ovo stvarno nije bilo upuceno tebi i ja se isto zezam nego to je vise za naseg "pocasnog" clana -bricka- koji voli da kaze da Ferrari nije u FIATU jer je Punto krsina znam da nisi imao losu nameru tako da nema ljutis ok?

Comment

• Lukas
                        CBC Veteran
                        • 22.10.2004
                        • 180
                        • Slovenija

ja se ne ljutim
                        samo sam hteo da vam pomognem oko toga zašto možda nemaju cene i ne samo one nego sve takve velike limuzine sa jakim motorom

Comment

• BOOST
                          • 29.09.2004
                          • 8726
                          • Gislaved//Sweden
                          • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by Nikola
                          Boost jel tacno da ce se Alfini/Fiatovi ili ajde ako vec hoces GM-ovi JTD dizeli ugradjivati u Saaba?

Kazu da ce sledeci motor biti iz neke GM-ove fabrike u australiji, i to samo blok motora, dok su Alfini inzenjeri trazili da oni konstruisu sve ostalo....bar kada je u pitanju ugradnja ovih motora u Alfa Romeo vozila.
                          Nikola >> Da, istina, SAAB je znao chesto kroz istoriju da uzme nesto gotovo i kad je bio sam, cisto iz ekonomskih razloga.
                          Sa malim izuzetkom u poredjenju, sta je motor i sva resenja motora ?
                          SAAB je uzimao blok motora, isto kao sto se u novom 9-3 SS nalazi OPEL aluminijumaska R4 osnova, ali, klipovi, GLAVA i ECU system, NE. To je nesto sto SAAB uvek zna da prefini, tako da ce ceo GM imati kotisti od njihovog mesanja.

Ma kako se taj motor danas zvao OPEL motor, to je GM. Sad se vratio nazad u Opele sa TuRbom , kompletan sa SAAB Trionic 8 systemom, i pazi sad foru? Ceo svet pricha o SAAB motoru u Opelima (Istina)
                          move your mind

Comment

• tenzo RS
                            CBC Senator XXL
                            • 01.11.2004
                            • 309
                            • Krusevac
                            • Saab 9-3 TiD

Originally posted by BOOST
                            ...i pazi sad foru? Ceo svet pricha o SAAB motoru u Opelima (Istina)
                            ...a kod nas jos uvek o isuzu-ovim... ...
                            8 i 300...u firungu !!!

trazis kvalitetan turbo servis za remont turbine?

Comment

• Sasha
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 4126
                              • Novi Sad

166-ca izgleda brutalno sa jednostavnim stylingom.Primer je ova koju je Boost postavio ,a po netu ih ima........Ima jedna crvena u NS koja izgleda strava,a promenjene su samo felne
                              www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Sasha
                                CBC Senator XXL
                                • 04.10.2004
                                • 4126
                                • Novi Sad

www.arcs.org.rs/forum

Comment

Working...
                                X