nije iz licnog iskustva ali iz price drugara koji je vozio 206 nezadovoljan je servisnom mrezom peugeota automobil i pored redovnog odrzavanja ga je stalno nesto zezao a posebno je bio nezadovoljan uslugom u servisu djelmas mada ni na drugim mestima nije naisao na neku profesionalnost,napominjem opet to je njegovo iskustvo.tako da bi ja 307 otpisao sa ove liste a bilo je u nekoj temi price o pandurskim 307 koje su ljudi bas bas iskritikovali fazon posle 150k predjenih kilometara auto nije ni za *****....
ja bih svoj glas dao mondeu iz prostog razloga sto je lepsi od pomenutih modela deluje ozbiljnije a i servis je ok posedovao sam ranije forda i bio sam zaista prezadovoljan... mozda nisam pomogao puno ali mozda ce ti sve ovo bar malo pomoci u odluci
ja bih svoj glas dao mondeu iz prostog razloga sto je lepsi od pomenutih modela deluje ozbiljnije a i servis je ok posedovao sam ranije forda i bio sam zaista prezadovoljan... mozda nisam pomogao puno ali mozda ce ti sve ovo bar malo pomoci u odluci
Comment