za i protiv sledecih vozila?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pop_Djujic
    CBC Član
    • 16.12.2006
    • 73
    • Beograd

nije iz licnog iskustva ali iz price drugara koji je vozio 206 nezadovoljan je servisnom mrezom peugeota automobil i pored redovnog odrzavanja ga je stalno nesto zezao a posebno je bio nezadovoljan uslugom u servisu djelmas mada ni na drugim mestima nije naisao na neku profesionalnost,napominjem opet to je njegovo iskustvo.tako da bi ja 307 otpisao sa ove liste a bilo je u nekoj temi price o pandurskim 307 koje su ljudi bas bas iskritikovali fazon posle 150k predjenih kilometara auto nije ni za *****....
    ja bih svoj glas dao mondeu iz prostog razloga sto je lepsi od pomenutih modela deluje ozbiljnije a i servis je ok posedovao sam ranije forda i bio sam zaista prezadovoljan... mozda nisam pomogao puno ali mozda ce ti sve ovo bar malo pomoci u odluci
    Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !

Comment

• greywiendog
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2006
      • 421
      • Stara Pazova

Sve mi je OK, sem Merive... jednostavno mi se ne svidja
      Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Izvol'te i glasanje.

Ja bih Mondeo, deluje mi kao najozbiljnije vozilo.

Merivu sam vozio u vise navrata, nista posebno, klasicna kutija na tockovima.

Za 307 znam gomilu komada da su imali greske na menjacima kojima je trebao remont na max 50 000 - to je valjda otklonjeno.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Vladd
          CBC Senator XXL
          • 09.07.2006
          • 581
          • NBG

Ja bih samo upozorio na srpsku "ikonu" Forda, Mondeo, cetiri godine garancije nije mazenje kupaca, vec "posledica" teskih problema sa trapom, i "propasti" pocetne prodaje. Puno vracenih automobila fabrici, "opzivi u tisini" (naravno kod nes se to ne desava ), dorade i popravke konstruktivne greske, koja nije mala, a ni naivna.

Tako da je "marketinsko" resenje, jos gore...kao lazna sigurnost..

Ako se sleti sa puta, na nezgodnom mestu, "hvala" za jos tri godine garancije...ipak je my ass u kolima...

Sto se tice "problema" sa elektronikom, pa tu su svi prilicno "ravnopravni", mozda cak VAG grupa malo "vodi" u kupu..

A i "policija" je bas merodavna...do juce im kecevi bili sve a sada im ne valja pezo..

Poz.

P.S. Ako se moze editovati i dodati N u nazivu auta, malo mi ruzno, jes' da ga "ne volim"...ali..

Comment

• zux
            CBC Senator XXL
            • 10.05.2005
            • 773
            • Beograd-Filmski grad

E pa chicha od svih ponudjenih ja bih se dvoumio izmedju mondea i zafire i tu bi prevagu odneo cist afinitet prema jednoj ili drugoj kategoriji vozila (odnosno da li vise volis limuzinu ili monovolumen)
            Inace po meni kao sto rece i mosler u toj cenovnoj kategoriji best buy su honda akord i mazda 6
            Razmisli i o njima (posebno o hondi)

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

e da vidis....ne veruje covek japancima...

ja sam glasao za forda em sto je najlepshi em sto je dobar generalno...

e sad to je nov model i to dosta nov....

mozda bi trebao da razmislis o accordu dizel...vrx je auto....i bice popust koliko sam cuo....
              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• zola_
                CBC Senator XXL
                • 24.06.2006
                • 319
                • Novi Beograd

@vladd
                malo preterujes sto se tice mondea, kakvo crno izletanje sa puta, jednoglasno misljenje novinara je da je mondeo najupravljiviji u klasi, sto meni uliva vise poverenja nego 1000 airbagova...
                @topic
                glasam za mondea ili accorda, vozio sam oba, accord mi je bolji kao paket ali sam se za volanom mondea bolje osecao

Comment

• goxee
                  CBC Veteran
                  • 20.03.2007
                  • 119
                  • Beograd, Vozdovac

Provozao sam kratko 307 1.6 benzinca i bas mi se dopao, sasvim fino ide i dosta je udoban, ali Mondeo je ipak klasa iznad
                  Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

• Čiča
                    CBC Senator XXL
                    • 14.12.2005
                    • 1621
                    • Beograd, Vidikovac

mazdu nisam gledao jer je preskup i prelazi tu cifu od 20k uveliko kao i san snova za mene H sad da li je accord ili civic u pitanju uopste mi je nebitno (oba su WOW). Svejedno oba tuku i sa sajamskim popustom preko dozvoljene cifre.
                    Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                    "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• NemaN
                      CBC Senator XXL
                      • 29.11.2004
                      • 1560
                      • munze

pa accord je u osnovnoj verziji na proslom salonu bio oko 19k ...koliko moze da bude sad?
                      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Bond-James Bond
                        mazdu nisam gledao jer je preskup i prelazi tu cifu od 20k uveliko kao i san snova za mene H sad da li je accord ili civic u pitanju uopste mi je nebitno (oba su WOW). Svejedno oba tuku i sa sajamskim popustom preko dozvoljene cifre.
                        *
                        Honda Accord
                        Comfort
                        * Model:
                        *
                        2.0i-VTEC
                        * Cena: 20650 ? *
                        * * (U dinarskoj protivvrednosti) u cenu je uračunat PDV od 18%

LINK
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• BOOST
                          Founder - Admin od Začetka
                          • 29.09.2004
                          • 8726
                          • Gislaved//Sweden
                          • SAAB 9000 AERO R; SA

Focus C-MAX 5vr 1.8TDCi

Iskustvo, 2000 km autobahn 1000km, ostatak meshano.

Minimalna potrosnja, perfektno odsechena transmisija za ovakav auto.
                          Potrosnja manja od moje na leru

Jedina verzija Forda kod rentacara u SWE dovoljno govori ...
                          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                          move your mind

Comment

• Vladd
                            CBC Senator XXL
                            • 09.07.2006
                            • 581
                            • NBG

Originally posted by laki
                            @vladd
                            malo preterujes sto se tice mondea, kakvo crno izletanje sa puta, jednoglasno misljenje novinara je da je mondeo najupravljiviji u klasi, sto meni uliva vise poverenja nego 1000 airbagova...
                            @topic
                            glasam za mondea ili accorda, vozio sam oba, accord mi je bolji kao paket ali sam se za volanom mondea bolje osecao
                            Sada cu najstrasnije da se naljutim, mada mi je tesko , ali probacu..

Ako su novinari rekli, onda je tako, povlacim rec.
                            I necu vise da pisem "placene" postove

Malo ozbiljnije, kada me novinari budu finansirli, poslusacu i njihov savet...ovako,...zanajuci ih i njihovu strucnost...
                            Strani su malo drugacija prica, rade na sebi, ali i za gazdu..

Ja samo kazem, naravno da ne mogu da uticem na kupovinu, sta je moj "osecaj".
                            Kod toliko drugih modela, stvarno treba da sam fan, da bih se lepio za forda. Pri tome, za te pare, auto mora da bude i dizajniran, a ne "bavarski paorski" fascinantni oblik. Mora malo italijan da zamaze rukice..

Poz.

Comment

• Laki GSi
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2006
                              • 2426
                              • Beograd-Vozdovac

Od svih ponudjenih modela jedino nisam imao priliku da vozim peugeota(vozio sam 406) ali francuska kola me uopsteno neinteresuju. c-max-a i mondea sam najvise vozio i jednostavno su nekako na svoj nacin dobri i po mojoj proceni prilicno kvalitetni! C-max-a sam vozio sa 1.6tdci motorom i nije nesto zilav dok mondeo sa 2.0tdci prosto lepi za sediste sve vreme,a pritom i daje utisak jednog pravog porodicnog auta. Doduse ja preferiram mondea u karavan verziji(zbog prirode posla i ima jednog),nekvare se i nisu skupi za odrzavanje u odnosu na konkurenciju.

Sto se tice opelovih modela,tvrdi,neudobni za duze staze,pojedini bagovi.... U principu Nagata ce ti sve to lepo ispricati mada nisam cuo da se bas nesto ponose sa merivom i zafirom.Treba reci da je zafira prilicno lep autic,pogotovu verzija OPC

Moj glas definitivno za mondea.
                              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• TETAK
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3034
                                • Čačak, Srbija

Sve pobrojane modele sam imao prilike da vozim.
                                Definitivno Mondeo!Sri i ja smo ga lično probali na Ada Huji!
                                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Working...
                                X