Kvacilo mi vrlo visoko hvata,tako da mi se desava da povremeno "cimnem" kao pocetnik, jer nemam strpljenja da lagano otpustim svaki put nogu sa kvacila... a i iritira me. navikao sam i na svim automobilima do sad mi je kvacilo bas nisko hvatalo... tako da imam naviku da pritisnem papucicu bas do poda i onda treba maltene 10 cm da podignem nogu da bih dosao do mesta gde "hvata"...
nije ni cudo sto nekad nemam strpljenja da to uradim lagano i kako valja.
Sta treba uraditi kako bi nisko hvatalo, zategnuti sajlu kvacila??
Bio sam rekao majstoru da to uradi ali mi on rece da je kao bolje kad visoko hvata, kao duze traje lamela (ili tako nesto mi rece...) ima li istine u tome ili covek lupeta gluposti?
cak i da je istina da je ovako "bolje" ja za to nemam zivaca i sledeci put cu insistirati da mi ga namesti da nisko hvata i kraj price...

Sta treba uraditi kako bi nisko hvatalo, zategnuti sajlu kvacila??
Bio sam rekao majstoru da to uradi ali mi on rece da je kao bolje kad visoko hvata, kao duze traje lamela (ili tako nesto mi rece...) ima li istine u tome ili covek lupeta gluposti?

cak i da je istina da je ovako "bolje" ja za to nemam zivaca i sledeci put cu insistirati da mi ga namesti da nisko hvata i kraj price...

Comment