Prodaj meni LEGEND, sebi kupi golfa i neces biti usamljen.
Salim se, bez uvrede. Auto ti je extra, vredi svaki minut i svaki ulozen dinar. A inace znam kroz sta si sve prosao, i ja sam skoro kupio jedan redak auto.
Prodaj meni LEGEND, sebi kupi golfa i neces biti usamljen.
Salim se, bez uvrede. Auto ti je extra, vredi svaki minut i svaki ulozen dinar. A inace znam kroz sta si sve prosao, i ja sam skoro kupio jedan redak auto.
De bre nadje golfa ako nesto mrzim to je golf pa jos ako ima kuku pozadi , mada za gajenje pilica
Hteo sam da ti predlozim kadeta dizela ali mislim da bi bilo neumesno (mada ...hm, bar ne bi imao komarce u kraju)
Zanima me odakle ti ideja da kupis bas taj auto? Mislim, dali si vec znao nesto o njemu i trazio tako nesto ili si kao i ja - slucajno naleteo, probao auto i odlepio. Ja sam trazio sebi neki fin komforan, ekonomican, porodican auto a kupio sam ACURU (koliko znam ima jos samo 1 ovakva u BG). Kako podnosis prozivka poznanika, kao: Jesi li ti bre normalan pa za to nema nigde delova, skupo odrzavanje...
Vidim da si imao dosta ulaganja. Za to treba imati zivce - svaka cast. Vidi se da ti se LEGEND zavukao duboko pod kozu.
Honda je stvarno vrh i shto se tiche van euro automobila za mene je i dalje br 1. A zarazio me je moj frend koji je imao prvo civika 1.6 VTEC pa onda Prelude VTEC. Znachi po meni najbolji neturbo motori na kugli.
E sad kako nebi upao u zamku prosecnosti (a hoces da se malo razlikujes od ostalih) pa da kobajagi budzis neke vectre, pasate (ove italijane ne smem da pominjem jer ih ima mnogo) ipak sam se odluchio za Legenda jer se ukazala prilika. Jeste da je skupo izaslo ali veruj mi ne kajem se ni jednog trenutka. Pogledaj sad ovako. Shta da kupis a da ima 180-200 konja, da bude veliki auto, kupe sa 4 prava mesta za sedenje a da te ljudi zaustavljaju na ulici i pitaju jel za prodaju. Spoljasnost ne volim da menjam na kolima a motor je fenomenaln ali ti i moram priznati da je SAAB za mene pravo otkrovenje jel sledece sto ce biti (posle ove naftarice, a honda ostaje u familiji) je sigurno SAAB 95 Aero sa 300+konja, naravno bez diranja spoljasnosti. Eto nadam se da si zadovoljan.
Pozdrav Zeljko
p.s. pre kupovine SAAB-a 3.0 TiD gledao sa Acuru TL 3.2 sa 256 hp i Infiniti G35 3.5 sa 260hp from USA (posto imam prijatelja koji uvozi aotomobile is USA)
p.s.s. E da sto se tiche prozivki naravno da su mi pricali da nisam normalan itd... ma kad su automobili u pitanju nikad nisam trazio odobrenje ni od roditelja pa ni sad od lepse polovine al za to moras da i treniras od malih nogu
Moj legend je limuzina i 98 je godište.Ima 480000 km.Motor je zamijenjen na 450000 zbog toga što je zablokira termostat i temperatura uletila u crveno a moj stari ne gleda instrumente nego je stao tek nakon što su popucala crijeva i voda uz oblake vodene pare prštala na sve strane.Suma sumarum..iskrivljen blok i glava motora i klipovi..nikakva generalka nije dolazila u obzir jer se sve pokrivilo Inaće sam motor detaljno pogledao na 400000 prije ugradnje plina jer nisam htio stavit plin na dotrajali motor,medjutim mehaničari su me u čudu gledali kad sam im rekao da je to motor sa preko 400000 km..vele ovo je čudo,suh ko barut,ne čuju se ventili,radi ko urica..kažu stavljaj plin i ne beri brigu što se tiće motora.Nažalost jedan jedini feler koji je imao u svom radnom vijeku je bio taj sa termostatom i kako se pokazalo bio je koban za motor Nisam očajavao i našao sam drugu legendicu karamboliranu i napravio transplataciju motora i opet se vozim ko prasac Ima originalan ispušni lonac i imat će ga dugo jer ne pokazuje ni najmanji znak zamora tako da o kvaliteti ne treba trošiti rijeći jer ako ne šije u voznim karakteristikama mercedes i BMW šije ih u kvaliteti sigurno.To odgovorno tvrdim jer imam i mercedesa 270 cdi i bolji je auto od honde po pitanju voznih karakteristika ali iako je starija 10 god od merca po pitanju kvalitete i udobnosti je jača od njega Taj auto uz savjesno održavanje ne možeš uništiti.Jedino getribu možda ali ako ti to pođe za rukom onda znaj da nešto s tobom nije u redu Šalu na stranu čuvaj taj auto.Ja ovaj ne mislim prodati jer nema šanse da za pare koje ću dobit za njega ikad nađem takav auto.POzz
p.s. pre kupovine SAAB-a 3.0 TiD gledao sa Acuru TL 3.2 sa 256 hp i Infiniti G35 3.5 sa 260hp from USA (posto imam prijatelja koji uvozi aotomobile is USA)
Na koju foru, kad se ne mogu uvoziti automobili iz USA u SRB!?
Na koju foru, kad se ne mogu uvoziti automobili iz USA u SRB!?
Gledaj imam lika koji to radi malte ne vise od 15 godina (cak mislim da toliko ima i GM licencu za prodaju njihovih automobila) a vecinu automobila prodaje u Grckoj a kada smo razgovarali o uvozu iz USA jedini problem je bila zadnja svetlosna grupa a mislim da homologaciju isto radi u Grckoj pa odatle dolaze u Srb. Inace gomila W-Jeta (Bora) made in mexico koje se voze u BG su iz njegovog uvoza (Lexus-i) isto.
[quote="foRce"]Aj daj neke fotke te Legende
Peijatelju, onaj Legend (koji si slikao na NB) je na prodaju. Lik me je nasao preko 4uma i poslao mi je mail. Naime, Presao je oko 200k, manualni menjac, neko mu je razbio zadjnje desno staklo i ima problem sa alternatorom a trebale bi da se pretresu kocnice. Uvoz is Svice a njegov stari ne moze vise da ga odrzava.
Pozz
p.s. ako ga neko od Vas ne pazari, meni je vec proradio crv..
Comment