Honda Legend
Collapse
X
-
-
Originally posted by 1nsaneProveri ovaj oglas, mozda ti odgovara menjac.
http://www.auto-oglasi.co.yu/baza/oglas.asp?rb=528366
Pozdrav Zeljko
Comment
-
-
Originally posted by 1nsaneSta si uradio sa tvojim menjacem? Ima jos jedan Legend, u Bosni, jbg. ne znam gde mi je link. Nikako da naleti neki automatik.da poprave (od dva poluispravna) a ovaj fala Bogu radi
. E sad onaj tuzni deo IDE registracija
pa ako hocu da
moram da zlotvorima
platim 500e da me nebi
Pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by ZeljoniOriginally posted by RendjoŠalu na stranu ?uvaj taj auto.Ja ovaj ne mislim prodati jer nema šanse da za pare koje ?u dobit za njega ikad na?em takav auto.POzz
ZeljkoBranik moram novi nabavit pa ću onda frknuti koju fotku za društvo ovdje..Pozz
Comment
-
-
@ rendjo
Pozdrav tako?er..zaglavila mi kartica od moba u bratovom laptopu a i zveknuo sam Hondu neki dan u stupi?Branik moram novi nabavit pa ?u onda frknuti koju fotku za društvo ovdje..Pozz
Pa svrati onda do BG-a da ti poravim LTa i da ti nadjemo branik
nece puno da kosta. Ma salim se jel si na benzinu ili si stavio gas?
U NS ima jedan na prodaju mislim da je 97 ili 98 godiste 3.5 litra limuzina. Jos uvek ne znam za cenu chekam da dodje kolega da mu iservisiram LT
Pozdrav
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Originally posted by VockoNije to nov auto, vec 10god star i to Honda u zemlji krompir wagena...
A preko je totalno drugacije regulisana registracija, tako da nemas "gubitak" od 1000e godisnje...
Jer mislim da pored te dve, ima samo jos jedna Legend to godiste...A ja sam mogao, tj. moj cale da dobije od Medurica tu u kompenzaciju, ali em sto ne ludi za Hondama, em veliki, pa registracija, ovo ono...
Kupei su prelepi, ali generacija 91 Legenda je odveratna!!!Ima jedan u NS, jako je gadan stil, deluje bas kao debeli Civic...Accord CB je zakon za njega...
E, sad ja imam pitanje za vas...Pre dve godine, provozan sam u Hondi Viggor, 3.2, sa Mugen chipom, engleske table, volan na desnoj strani..
Auto je prelep, ide kao nevreme, ali posto je Viggor dovezen iz Japana, zanima me koji je njegov evropski pandan?Mogu da surfujem, ali vi ce te mi brze reci...
Comment
-
Comment