Koliko ja znam Honda Viggor je radjena samo za Japansko trziste a Acura Viggor za USA. Ne znam dali je uopste prodavana u Evropi.
Honda Legend
Collapse
X
-
Pojavi se jedna 91. god. ovdje u PG sa plinom za 1500(neregistrovana) lik koji je prodaje kaze da treba da se stavi nov akumulator i gume (to sve ima ali nije stavio) i da se reglaza uradi. Cini mi se povoljno jedino sto je lik majstor a ja ne volim da trgujem sa majstorima
Comment
-
-
Originally posted by TRIO_driver
Kupei su prelepi, ali generacija 91 Legenda je odveratna!!!Ima jedan u NS, jako je gadan stil, deluje bas kao debeli Civic...Accord CB je zakon za njega...
p.s. Onaj 3.5 se i dalje prodaje a cena će verovatno još dole
Comment
-
-
Originally posted by TRIO_driverKazem za Legenda sedana, on mi deluje sklepan, a kupei su prelepi...Taj ko tvoj, samo felne mu metnes, zatamnis stakla, i vec imas auto za kojim se okrecu...Njegovo najbolje stanje je fabricko stanje...
Comment
-
-
Greska, u pitanju je Legend prve generacije, i to ne bas ocuvan, druga je najbolja po meni, bas ta koja se vozi...treca je vec klasika, ali nista posebno, a ova poslednja je.....
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... d_1987.jpg
Comment
-
-
Prodavac kaze da je njegov motor i ako ja nisam nasao niti jedan sa tim motorom na netu. Pod sredjivanjem mislim ima li novih delova tj. mogu li da se poruce iz fabrike ili kako god. Mnogo mi je lepa makina i ako bi moglo da se dovede maltene u fabricko stanje to bi bilo extra. Mada mi fond nije nesto velik.
Comment
-
-
Nazvao sam lika kaze da mu saobracajna nije sa njim a napomenuo je da mu PUS/br motora sto verovatno znaci da je nesto naknadno ili. Boim se da ga pazarim a posle nemogu ni da ga vozim a kamoli da ga sredjujem.
Ako hoces pogledaj oglas pa mi reci sta mislis.
Comment
-
Comment