Insane, ima Rover 2.0 turbo (200,600,800) ali toje je Roverov motor T-series, ja ne znam za Hondin turbo koji se ubacivao u Rovere.
Honda Legend
Collapse
X
-
-
I mene je iznenadilo, ali ima jedan Rover koji se stalno parkira na Tashu, kod JATa (uhhhh kako dobro izgleda), mislim da mu je oznaka 416 (i jos nesto) i lik mi rece da ima turbo motor iz legenda fabricki. Nisam imao vremena cak ni da pogledam pod haubu (bio na poslu). Moguce da je radjen neki swap pre nego sto ga je uvezao a da covek za to ne zna, bmlg. Moguce je i da je fabricki, jer sam nailazio na svakakve kombinacije izmedju Rovera i Honde. Npr. otac mog rodjaka (pashe) ima Civica sa Roverovim motorom (tj. na motoru pishe Rover-Honda). Sta su ti englezi muvali,boga pitaj.NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Ma ja neverujem nesto, to je isto kao kada odes na autopijacu i likovi prodaju Rovera 200 i kao kada ga pitas ona kaze, ma to je Hondin motor...bla bla.Ja mu kazem aj otvori haubu i naravno vidi se iz aviona da nije Hondin, tj u rovera 200 onog novijeg oblog od 1995+ se nikada nije ubacivao Hondin motor, tako da ja mislim da on ima turbaka ali Roverovog, a cuo je iz neke price da je Hondin pa tako milsi.
A u seriju 400 se nije gurao turbo, imas 414, 416, 416(HONDA), 418 i 420.
Comment
-
-
Covek svaki dan parkira na istom mestu, tako da cu u dogledno vreme moci da proverim. Inace, taj auto me je bas zainteresovao. Odlicno je ocuvan, enterijer mi se izuzetno svideo, sve na njemu odskace od klasicne roverove cetvorke. Bas cu da gvirnem pod haubu cim savatam lika.NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Hajde, bas me zanima sta je to unutra
Comment
-
-
Zdravo Hondasi, vidim Legend-a jos zivikoliko sam ja pratio kod Rovera su sigurno 2.5 i 2.7 motori u modelima 825 i 827, mada bih i ja voleo 2.0t pa da na miru registujem auto. A istina je da je za Legend I generacije u ogranicenoj seriji od oko 250 komada je postojao motor 2.7 biturbo sa oko 270-280 hp-ova e taj bi odma registrovao
pozz
Comment
-
-
Originally posted by IVEProdavac kaze da je njegov motor i ako ja nisam nasao niti jedan sa tim motorom na netu. Pod sredjivanjem mislim ima li novih delova tj. mogu li da se poruce iz fabrike ili kako god. Mnogo mi je lepa makina i ako bi moglo da se dovede maltene u fabricko stanje to bi bilo extra. Mada mi fond nije nesto velik.
Comment
-
-
-
Biturbo je bio uradjen na motoru 3.2 i to je izbaceno 2 ili 3 hiljade komada samo na japansko trziste (informacija sa raznih foruma, izmedju ostalih na Acura-Legend.com).
U drugoj generaciji su bili samo 3.2 (205hp, 293nm na 4400rpm) motori, a 3.5 (208hp) u trecoj generaciji. Ima ljudi koji su uradili swap na drugoj generaciji na 3.5 (208hp) samo zbog veceg obrtnog momenta na nizim obrtajima (297nm na 2800rpm).
Acura Legend je u drugoj generaciji izbacila motor Type 2 (C32A6) koji je imao 230hp, 279nm na 5000rpm. Razlika je bila u glavama i u usisnoj i izduvnoj grani.
Biturbo na 2.7 motoru je nekoliko ljudi uradilo ali to nije bio fabricki auto nego ugradjen turbo
Comment
-
-
Da ja znam Honda ni na 3.2 nije stavljala biturbo, daj neki link ja ne nadjoh nista na tim forumima.
Comment
-
Comment