Re: TAXI sluzba - koji automobil se pokazao najkorektniji?
Originally posted by gorans
Naj bolje ali za koga i koliko? Za musterije sigurno nije naj bolje resenje da se vozi u Daciji.Kada bi sve musterije razmisljale kao ja,svi koji voze Daciu,Zastavu,Ladu itd. mogli bi da parkiraju jer kada sam prinudjen da idem Taxiem obavezno biram MB,BMW,Audi i slicno jer vec kad placam istu cenu bez obzira u kom se autu vozio,necu da se vozim u krsu.
Zavisi u kom gradu je taksi, ako je to Cacak ubedljivo najvise ima logana/sandera/astri g/avea/raznih fiata.
Zasad nema nijedna E klasa 2004 godista, samo 2-3 starije iz 2000-tog kolko sam ja zasad primetio. A kamoli da pricamo o BMW-u ili Audiu.
Re: TAXI sluzba - koji automobil se pokazao najkorektniji?
Kaj mene vo skopje se vozi skoda octavia i mitsubishi lancer, ne se skapi za taa klasa gi vozat i na plin i dizel, izgled i kvalitet soliden za taa para.
Prijatelj bi ubacio auto u taxi(multipla 1.9jtd)pa nas interesuje da li su obavezne TX tablice posto vidim po gradu pola taxia ima TX tablice pola nema,a svi imaju onaj broj na krovu i uredno su prijavljeni,da covek ne bi placao opet tablice,takodje nas interesuje da li je obavezan atest na 5 sedista posto je on cuo od nekog taxise iz BG da navodno pustaju multiple bez atesta i vadjenja jednog sedista jer ni atest nije jeftin negde oko 11 do 12 000.
Originally posted by zoranbg
nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Comment