Pitam se pitam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dfast
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2005
    • 1302
    • Hoofddorp NL /Bgd

Uglavnom sve radim sam, moram da kazem da nemam poverenja u majstore, tj takva iskustva imam. Sta god treba da uradim a da to moze jedna osoba da odradi, ne uplicem druge. Obrade motora naravno radim kod ljudi koji to rade, ne moze se imati sve od alata ali uglavnom se trudim da i ono sto nemam ili ne mogu da priustim nekako improvizujem ili napravim. Nesto i pozajmim od prijatelja kad zatreba. Naravno da kod vulkanizera idem jer ne balansiram tockove i ne menjam gume ili kad me nesto zadesi u putu sto je retko, ili kad sam zauzet a treba nesto odraditi u kratkom roku.
    Isto je i u ostalim oblastima, jedino gradjevinske radove ne izvodim .

Comment

• JNC
      CBC Senator XXL
      • 19.12.2006
      • 1332
      • Beograd

Do pre par godina popravljao i pravio sam sve zivo, a zadnjih 5 godina oko kola uglavnom nista (sem sitnica) posto nemam gde (imao garazu a sad ne), ostalo i dalje, nekako ne ispadne nikad kako ja hocu ako ne uradim sam.

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

Prilicno dosta znanja imam oko mnogih stvari pa tako i oko auta,dosta tih stvari i radim,a oko auta uglavnom pipkave poslove inace za neke ozbiljnije zahvate niti imam vremena niti prostor gde bih to uradio. Nije da sam lenj(prilicno mnogo radim) ali ponekad i tecnost za brisace me mrzi da sipam pa lepo onda odem u servis,platim i nerazmisljam ni o cemu
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Nisam sam svoj majstor, nemam uslova (garaza, alat), vremena, a nesto mi i ne predstavlja zadovoljstvo. Lepse mi je da sedim u nekoj bastici dok se ne zavrsi, nego da su mi ruke do laktova umazane.

Sto se kuce tice, neznam sta je to jos od 2003, tako da nisam ni imao neke potrebe za popravkama jer se nigde nisam zadrzao duze od sest meseci-godinu dana.

Comment

• Čiča
            CBC Senator XXL
            • 14.12.2005
            • 1621
            • Beograd, Vidikovac

Pa da uglavnom sve ili ono sto znam. Oko kola sve manje, naime tu je vise potreban programer... a po kuci sve. Ako nesto i ne znam, jednom je dovoljno da vidim i to je to, onda sam. Neke stvari sa zadovoljstvom, a neke da ne bi placao svakojake
            Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
            "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• zec
              CBC Senator XXL
              • 05.01.2005
              • 450
              • bgd

Uradim sve za sta mogu da nabavim alat i vreme.
              "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• Hermes
                CBC Senator XXL
                • 14.02.2006
                • 1306
                • https://t.me/pump_upp
                • bemve

Iha, koliko sam stvari pokvario dok sam opravljao tu istu stvar .....odmalena mrckam sve i svasta, samo nisam istrajan i nemam dobar alat, ali u familiji vazim za nekog ko zna sve da popravi ( oni ne znaju da ja u stvari ne znam)... mada odkad sam kupio BMW idem kod majstora i da mi menja ulje... cak nisam ni gas hteo sam da ugradim
                https://t.me/pump_upp

Comment

• overspeed
                  CBC Senator XXL
                  • 24.05.2005
                  • 2779
                  • Kosovska Mitrovica

Oko auta samo najosnovnije odrzhavanje, zamene ulja, filtera, svecica i sl. Za vishe nemam ni uslova a ni znanja

Po kuci sve shto mozhe da se odradi sa onim "uradi sam" kompletom alata, inache jako volim da "chachkam" pokvarene aparate za domacinstvo pa ponekad neshta i uspem da popravim

PS. Jedino se oko struje nikad ne zahebavam, imam samo jednu kucu...
                  http://www.bmw.tv

Comment

• BOOST
                    Founder - Admin od Začetka
                    • 29.09.2004
                    • 8726
                    • Gislaved//Sweden
                    • SAAB 9000 AERO R; SA

Okki, ipak se nesto radi, postavio sam isto glasanje na STCS forumu vezano SAMO u vezi AUTOMOBILA.

glasanje na STCSu

Nekima je zao sto nemaju mogucnost da popravljaju klime jer za kupovinu gasa treba dozvola
                    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                    move your mind

Comment

• srdjan_p
                      CBC Senator XXL
                      • 01.12.2004
                      • 1915
                      • ZR

Cudo ta Svedska...

Comment

• BOOST
                        Founder - Admin od Začetka
                        • 29.09.2004
                        • 8726
                        • Gislaved//Sweden
                        • SAAB 9000 AERO R; SA

hehe.. chovek sa skoro 20.000 postova, KK se vadi kako ima razloga zasto neradi sam na autu nista, inache velika baza znanja kod njega u konfigurativnom nivou za tuning sa etanolom

Pa je pokazao da ipak nesto radi:

Na slici 1 se vidi usisivach gde ga kolega proziva za jako lepe FELNE na usisivachu:

[quote=KK][quote=redbull]Snyggt, och grymma fälgar p
                        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                        move your mind

Comment

• ljutaguja93
                          CBC Veteran
                          • 26.04.2006
                          • 158
                          • Blokovi

Golf s velikim točkovima koji je usput otkinuo crevo s pumpe

Elem, što se teme tiče, što sam duže u braku sve više stvarčica popravljam - dal zbog para ili zbog bežanja od žene.... hm....

Poslednja kućna popravka je bio ogroman luster sa osam sijalica koji je varničio na sve strane. Elem, za utrošeni materijal je verovatno mogao da se kupi novi,ali....
                          Živi i pusti druge da žive!
                          ---------------------------------
                          Suza 1.3 MMK - moj mili krš!

Comment

• Flavio
                            CBC Senator XXL
                            • 13.06.2006
                            • 1926
                            • 012 Centar
                            • KaraWagon 1.4T.Spark

Glasao pod "Da,delimicno".Razlozi,kao i kod ostalih,ogranicenje uslovima(prostor,alat).Volim da cacnem svasta ali prvo proucim problem pa onda resavam ako procenim da imam mogucnosti.Oko auta takodje.Ono,uslove bas i nemam ali uz dobru volju ...

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Nisam glasao jer nema opcije "da skoro u celosti"
                              Uglavnom u poslednej vreme se trudim da se nateram da platim majstore a do sada sam radi skoro sve sam, od popravke veš mašine do televizora, uvodjenje struje u ku?u ili zidanje radionice. Sad imam sve više alata pa je sve gore odoleti izazovu

Epilg promene je da ?u prvi naredni malo slobodniji dan zaredjati po skorašnjim majtorima da se objasnimo malo preko macole a usput da im objasnim da evri ne rastu na drvetu, bar ne na mom. Zato imam trešanja i višanja na izvoz
                              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ĆOMI
                                CBC Senator XXL
                                • 31.08.2006
                                • 1705
                                • Braće Jerković,Vozd
                                • Stilo JTD 16V

Sta god mogu sam da uradim(a mogu vecinu stvari na Kadetu) to i radim koliko mi uslovi dozvoljavaju,mogu za sebe da tvrdim da se prilicno razumem u Kadeta,doduse ne mopgu da tvrdim da sam majstor,ali uci se .
                                Panicno mi nedostaje garaza i neki "krupniji" alat,ali skoro sve sitnije poslice odradim na parkingu ispred zgrade.
                                Cin nadjem neku garazu krenucu i sa ozbiljnijim poslovima,ne mogu nista toliko da pokvarim koliko to moze da se popravi!
                                OPEL CLUB SERBIA

Comment

Working...
                                X