Pitam se pitam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TAZZ
    Banovan
    • 30.05.2005
    • 1409
    • NBGD,SERBIA

Ja isto kao Dora...

DA skoro sve...

Imam mogucnosti, volje, sve vishe i vishe alata, Garazu u Lipovici za 2 Auta, Radionicu od 40-50 mkvadratnih... imam i Kolarski STO ako neko zna shta je...

Upravo se kanim da krechim Stan... jooooj to ce biti...

A zashto skoro sve... pa mislim daGeneralnu na SAAB-u josh ne mogu da odradim, a ni TUNING BOX-a, jer nemam opremu, ali sam vec menjao Nosache motora, kochnice, skidao i menjao enterijer, AirBag-ove, Silen blokove, ulje, skidao deklu, Glavu, menjao TuRbo za 45 minuta... Na vrelom motoru... ufff.... verovatno sam neshto zaboravio, DA! Nisam josh skidao menjach ali me cheka i To iskustvo Verovatno sa Icom...

I nisu bash pare u pkitanju, ali ima i toga... ko shto reche Dora... ali Drugari moji, ne da voljim da prchkam i da se igram sa Stvarima... Pa to nije normalno!

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

Oko auta volim da ?eprkam, ali samo do limita koji je dozvoljen vlasnicima vozila, zna?i uglavnom kontrola i zamena delova u okviru redovnog servisiranja.Ina?e, više volim da "majstorišem" oko motocikla nego oko auta!
      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Memphis_Raines
        CBC Član
        • 07.12.2006
        • 99
        • NBG Blok 30

Ja radim sta mogu, i niceg mi nije frka da se prihvatim, ako znam da kad zapnem imam koga da pitam sta dalje. Dok sam vozio juga stalno sam cackao nesto oko njega, posto imama garazu, ali sa Hondom imam problem jel su delovi skupi da bi mi bilo svejedno ako nesto pokvarim greskom. Cak i limarija mi nije strana, vise puta sam privremeno ispravljao, pa cak i farbao delove na raznim kolima, i uopste nije tesko, samo malo strpljenja. Jako bih voleo da imam dobar alat, aparat za varenje i kilo kljuc, i da zanam da varim, ali neznam.
        Od ostalih "kucnih" poslova, drvenarija, struja, krecenje, dletovanje,... jedino mi lepljenje tapeta nikako neide...
        The time you enjoy wasting is not wasted time
        Growing old is mandatory, growing wise is optional

Comment

• level3
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2006
          • 857
          • BGD, V.B. Karaburma

Rado ali nemam vremena.
          Posao kojim se bavim oduzima mi dosta vremena.

Zato sam udario pesnicom o sto i rekao zeni "od sad ti majstorises"!

Pitam se pitam, gde sam pogresio ?
          www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• jugo
            CBC Član
            • 02.03.2007
            • 91
            • Banja Luka, BiH

ja jednostavno ne znam nista da popravljam, cak ni po kuci... zena ima da me ubije...

nego ja sam vise razmisljanja da je to jedan veliki krug.. ja znam nesto da radim sto drugi ne znaju, a i oni isto tako.. tako da ja u potpunosti cijenim dobrog majstora bez obzira na cijenu... svako mora naplatiti svoj rad i znanje... eto...
            JuGo - SAAB 900 SE 2.0 T RULES!!

Comment

• Black Knight
              CBC Senator XXL
              • 13.10.2004
              • 2020
              • Novi Beograd, kicblo

iako nemam mnogo godina, vec sam radio dosta poslova honorarno, nesto za pare nesto da bi naucio posao.
              Trudim se da sve sto radim radim perfektno, ako ne mogu, onda trazim ko moze.Cenim majstore, zanate i znanje ali ne volim da to neko precenjuje(kod sebe).
              Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Goran
                Moderator
                • 06.10.2004
                • 535
                • Vrbas

Zbog "dobrog" iskustva sa majstorima odlucio sam se za opciju "uradi sam pa ako s****s nesto sam si kriv"
                Do sada sam uspesan na svim poljima po kojima sam cackao: gradjevina, elektirka, automobili - mehanika i limarija i sve ostalo sta dodje na red za popravku ili prepravku nekad uz sugestije ljudi od poverenja a nekad ukljucim mozak pa razmislim
                Uglavnom sve moze da se uradi s malo volje i jednom levom rukom oni koji imaju dve mozda je ipak bolje da potraze pomoc "poravog majstora" uz mnogo srece da nalete na istog
                Originally posted by Dora
                Banovao me Goran
                Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• X9
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2005
                  • 3179
                  • Wien-Sabac
                  • RX-8 i X-9

pa sam svoj majstor ...sto se tice auta ovde bas i nemas gde,na primer menjanje zimskih na letnje gume i obrnuto odradim ispred zgrade gde zivim,inace ulje filter itd platim neku garazicu na sat sa binom i alatom ako je neki veci zahvat...trenutno moze se sve odraditi u svojoj reziji samo treba alata...i to PRAVOG alata..inace ovako oko stana ,i svega ostalog majstor netreba,samim tim jer niko nece odraditi kako treba i kako JA HOCU,pogotovo kako Anita hoce ...
                  ono sto ne moze da se odradi kuci ,ponesem u hotel u radionicu i eto ,kraj price..a kad mi neko drugi radi oko auta (to je pravilo od pre par godina)makar to bio i servis,ja prisustvujem...ako nedozvoljavaju,ja ne radim...pa kom opanci kom obojci
                  "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• RINGE
                    CBC Početnik
                    • 26.07.2006
                    • 3
                    • Beograd

Originally posted by level3
                    Rado ali nemam vremena.

Zato sam udario pesnicom o sto i rekao zeni "od sad ti majstorises"!

?
                    I od tada ti auto cudno poskakuje

Inace nisam sam svoj majstor! Vise volim kad platim nekome, na njega mogu da se "derem" i da ga smaram da uradi do savrsenstva!

Najvise sto sam uradio ikad je zamena tocka!

Comment

• Hermes
                      CBC Senator XXL
                      • 14.02.2006
                      • 1306
                      • https://t.me/pump_upp
                      • bemve

I s obzirom na to da se glasanje blizi kraju, moram da pitam ima li to neku svrhu ( posto je vremenski ograniceno)?
                      Ionako se uglavnom nista novo nije saznalo, ko je duze na forumu i cita malo izmedju redova vec je mogao da zakljuci ko koliko majstorise i koji su mu dometi....
                      https://t.me/pump_upp

Comment

• BOOST
                        Founder - Admin od Začetka
                        • 29.09.2004
                        • 8726
                        • Gislaved//Sweden
                        • SAAB 9000 AERO R; SA

1.

Glasanju se neblizi kraj, kraj se blizi globalnoj objavi gde ce tema pasti u svoj normalni podforum.

2.

Sve sto se ovde pise ima neke svrhe. Naravno, za neke vidljive za neke ne

Primer:

Mozda ce neko reflektovati na broj glasacha sa odgovorom 4.

Naime, na zapadu je normalno da uz benzinsku pumpu postoje radionice tipa uradi sam.
                        Dakle, moze da se iznajmi sala (po satu) koja ima 4-5-6 autodizalica i potreban alat.
                        Pa ko voli da srafi neka srafi .. sam svoj majstor

Ovo je bio samo primer.
                        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                        move your mind

Comment

• srdjan_p
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2004
                          • 1915
                          • ZR

Ovo sa iznajmljivanjem radionica je odlicna stvar...ehhh koliko smo mi daleko odatle...

Comment

• BOOST
                            Founder - Admin od Začetka
                            • 29.09.2004
                            • 8726
                            • Gislaved//Sweden
                            • SAAB 9000 AERO R; SA

Video si glasanje na STCSu.. nemaju svi uslove, (razlog je uglavnom da neveruju radionicama da ce da urade posao kako treba) ali veliki deo njih kupuje uslove, u tom je poenta. Svako glasanje koje sam dosad pokrenuo je imalo smisla, do sad nisam pitan zasto, no, za svako imam debele razloge.

Buducnost je pred vama

Originally posted by mikimazda
                            a kad mi neko drugi radi oko auta (to je pravilo od pre par godina)makar to bio i servis,ja prisustvujem...ako nedozvoljavaju,ja ne radim...pa kom opanci kom obojci
                            Za tebe imam cenovnik u radionici:

Ako ja radim 100%
                            Ako ces da gledas 150%
                            Ako ces da pomazes 200%

Take it or live it
                            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                            move your mind

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Originally posted by srdjan_p
                              Ovo sa iznajmljivanjem radionica je odlicna stvar...ehhh koliko smo mi daleko odatle...
                              Ja sam to hteo da napravim pre 30 godina (video u Nema?koj) ali nikad Slovenac je napravio pre 20 godina pisalo u svim novinama kao svetsko ?udo, ne znam kako je prošao
                              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• srdjan_p
                                CBC Senator XXL
                                • 01.12.2004
                                • 1915
                                • ZR

Dobar cenovnik!
                                Komsija ima radnju za remont alnasera i alternatora i ima jednu jako dobru parolu ispisanu na ormanu: "Mozete vi da sedite kolko hocete ali ja cu da pocnem da radim tek kad odete..."
                                A ja uvek visim oko majstora kad mi radi nesto oko auta, jebiga volim da vidim sta kako, da pomognem, dodam nesto ako treba...a gde god se nesto majstorise ja moram da se umastim bar malo a ako ja majstorisem uvek sam mastan do laktova, i ne smeta mi...

Comment

Working...
                                X