Pa verovatno da bi i ovde islo ali bi morao da postavis na izlazu metal detektor i dvojicu batica da pretresaju inace ubrzo nebi ostalo nista od alata.
svaki deo alata koji se pozajmljuje,pozajmljuje se za pultom-kasom i ide na listu za naplatu, ostavlja se licna karta i dobija po zavrsetku.
Jednostavno.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
ja zivim u nekoj (uslovno receno) EU i ovdje takodje nema iznajljivanja radiona a i mentalitet je, nazalost, takav da se za sve zivo zove majstor odnosno ide kod njega. doslo je do toga da ljudi ne znaju da promjene sijalicu na autu...
100 milijardi ? donacije Poljskoj od strane Brisela do 2010 godine ce doneti vidne promene u svim segmentima . Tako da , nish se nesekiraj ce bidne, da bar znam gde mi odose poreske pare, tako da znam kad je za tebe, necu se ljutim
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
a kad mi neko drugi radi oko auta (to je pravilo od pre par godina)makar to bio i servis,ja prisustvujem...ako nedozvoljavaju,ja ne radim...pa kom opanci kom obojci
Za tebe imam cenovnik u radionici:
Ako ja radim 100%
Ako ces da gledas 150%
Ako ces da pomazes 200%
Take it or live it
znaci ova cena od 150 posto...
inace bolje da platim i tih 150 posto nego da platim 300 posto i da nije uradjeno kako treba,da me zavrnuo za delove itd...ali kad malo bolje razmislim ja ne vozim SAAB-a tako da nema sta da se popravlja(jos ne )...a ako neki projekat krene -boze moj bolje platiti dobrog majstora i troduplo ,nego loseg pola cene...ko razume shvatice
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Stvari koje znam odradim sam.(i za koje imam alat i druge uslove)
I kada odem nekome da mi odradi nešto trudim se da što bolje objasnim u ?emu je problem.
Ja sam za sve morao da budem majstor prvo da ustedim drugo malo gimnastike nije na odmet a trece, znanje je vec u glavi. Sto se tice iskustva nekad se napravi veca steta nego korist ali bre ja sam je napravio a ne drugi
Ako treba da "majstorisem" oko kondicione pripreme(kardio vezbe,rada u teretani, plijometrijske i proprioceptivne vezbe), prakticno-teoretskog znanja u kosarci, pa cak i "Sportske ishrane" i suplemenata, tu sam uvek svoj majstor u potpunosti! Kako za sebe tako i za druge! I uvek cu biti raspolozen da vam odgovaram na bilo kakva pitanja iz tih oblasti! Sto se kuce tice, to sve radimo sami cale i ja! Sto se tice kompa, takodje, s tim sto je umesto caleta @skijash! Do duse ja sam tu vise kao segrt! E, sada, kola... Za styling - sve sam (do sada), za tunning - jedino sto sam uradio je montaza K&N pecurke i cevi za dovod hladnog vazduha. Ostalo prepustam Joci i Belom jer smatram da nemam dovoljno znanja niti uslova da sam oko toga prckam! Valjda ce se i to uskoro promeniti! Ipak je ceo zivot skola... prvo te sramota zbog neznanja pa ucis pa naucis pa pocnes da primenjujes hehe...
Svaku maistoriju volim da radim sem zidarije , to mi nikako neide .
Zavrsio sam za elektricara a mehaniku volim , tako da radim i jedno i drugo sam ,
a imam i malo alata .
Comment