Presretaci jure do odredjene brzine, a to je dovoljno snimka...
Presretaci i u Srbiji
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Poenta je da je neko bio dovoljno lud da im bezi. I tu se sad vracamo na onu hipoteticku situaciju, auto mnogo brzi od presretaca, bez tablica, NIJE autoput, dovoljno lud vozac za volanom, auto koji nije redak...i sta su moguci ishodi toga? pod pretpostavkom da nije doslo do udesa i sl.
...obici sve omege u zemlji i traziti koja lici na lotusa? Kako dokazati da je to bas ta? Sta ako uopste nije iz te zemlje, nego neki stranac? Mozda cak nije ni u evidenciji, tj, odjavljen. Da li to znaci da takav vozac moze da prodje nekaznjeno?My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
Poenta je u tome da ne treba bezati i rizikovati svoj zivot i zivot drugih zbog toga sto si bio vrana pa su te snimili... Lepo platis putarinu i ushtines gas... Ne vidim zasto bi se palio a ovo pitanje "sta bi bilo kad bi bilo" je klasicno decje razmisljanje i sanjarenje tipa "sta bi bilo kad bi se pobili tajson i bruce lee"
Epilog ovog snimka je sigurno momak sa teskom kaznom ili teskom telesnom povredom. Nekaznjen nije sigurno prosao
Comment
-
-
Ne mora da znaci da je on njima bezao, nisu upalili rotaciono svetlo i napisali policija...prati nas... Mozda je jednostavno samo dodao gas, slucajno, doslo mu...
Da bi neko bezao mora da bude 100% lud... Ili da je neki kriminalac u kradenom vozilu... Ne vidim drugi razlog zasto bezati, kada ces na kraju da proces dosta gore... A i retko ko ima auto koji moze da ide preko 250 km/h. , skoro svaki novi nemac je limitiran na 250 km/h. Tako da je stvarno glupo igrati se svojim, a i tucim zivotima.Alfa Romeo 166 2.4 JTD Facelife (2005)
Comment
-
-
Policija ima prilicno brza kola za nase uslove tako da i onaj ko je zaista brzi od njih ne moze daleko da im pobegne.
Totalno je ne bezbedno voziti se auto-putem 200 jer ti zivot non-stop visi o koncu ne zbog svoje greske vec zbog drugih "vozaca" posto su totalno ne obazrivi.
Mislim da je 150 sasvim dovoljno,tako ja mislim e sad ko misli drugcije ne mora da mi pametuje i izmislja toplu vodu nego neka vozi onoliko koliko hoce.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
pa ti puntici sto oni voze ne mogu ni 160 po cajgeru da isteraju...
ali poenta je da presretaci ne voze puntice tako da sva prica pada u vodu i da,ne treba bezati nikako. cak ni u porseu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kjd-Kl_pQxU[/youtube]
Comment
-
Comment