a jel zna neko do koliko ne diraju ? ja sam juce isao do ns i nazad, 160-170kmh i nigde nista od presretaca, sad sam dosao iz sapca, isti tempo momenti i preko 180 konstant, i nista nisam zapazio mada sam oprezan, kada vidim neki od mogucih modela auta da se vuku, pustam gas pa sa 150kmh pored, nadam se da ne cimaju za 150kmh ?
Do 150 ne diraju 100%, vec je receno par puta.
I ljudi nemojte da brkate presretace(vozila koja imaju kamere i jos kojesta sto je vec receno) i obicna pandurska vozila koja se krecu po putevima.
Nema skoda, PUGova 407, BMWova serije 3 i sta ti ja znam.
Presretaci su samo Pasati, BMW 5, AUDI A6, Volvo S80 i PUG 607, ostalo nisu presretaci.
Jeste, Audi A6 sam zaboravio! Ali 407-icu sam ja video licno. To ne mozes a da ne kazes da nema kada su bili na 10m od mene na naplatnoj, trkeljisali lika!
Originally posted by stefanves
A sta ce biti kada ti vajni presretaci naprave neki karambol? Ako stalno menjaju tablice da li to znaci da je jedno vozilo registrovano na vise tabli, ili da oni uopste nisu registrovani?
Lako ce se oni "dogovoriti" sa tobom, ako su krivi, a sta ces ako ti budes kriv? Salim se naravno!
Treba vise paziti na vojna vozila, ona nisu registrovana. Odvali te njihov PUCH, i pritom on kriv, mozes da se slikas!
He he da to je ono sto sam i ja pomislio. Tako upadljiva vozila se koriste da samo oni koji ne znaju padaju na to. Umesto da voze malo starije automobile raznih marki i godista pa ne bi imalo sanse da im se udje u trag. Jedino sto je interesantno je sledece: najvise ih ima tom podezu NS-BG. Posle beograda ih skoro i nema. Uzeli su jaka vozila, upadljiva za nase uslove. Mislim da se ipak tu jure gastabajteri i ljudi u tranzitu jer su neupuceni.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
U normalnim zemljama to nikako nije problem i BAŠ TO i jeste cilj... u Nemačkoj na primer nisu zabranjeni radar detektori... zašto? Pa zato što ljudi imaju mozga pa su stavili lažne predajnike na semafore, znakove kraj puta i sl. i ti kad ideš ne možeš nikako znati da li je signal pravi ili lažan i onda u svakom slučaju usporiš... tako bi trebalo i sa ovim... kada vidiš besan auto da ide 120 ti usporiš pa dok vidiš jesu li oni ili nisu prođe voz već si usporio i bezbednost je time poboljšana...
Neko (ne znam da li ovde ili na drugom fgorumu) je pomenuo neki pravac u Bugarskoj koji je dugačak 10-15km i na kraju pravca ide oštra krivina i na tom pravcu svi jure neograničenom brzinom, a na kraju stoji pandur samo zbog toga da bi ljudi usporili kada vide pandura i da ne bi ispravili tu krivinu, a pandur bukvalno nikoga ne kažnjava, ne snima radarom ništa... samo upozorava na krivinu....
Upravo TO treba da bude svrha postojanja saobraćajne policije, i oni treba da kažnjavaju one koji i pored znaka i pored policajca i dalje ne poštuju propise... e takvi onda treba da se odrobijaju!
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
bez reprize svih registarskih tablica i kola
Par talica pa obratite paznju...policijski presretaci po putevima srbije VW Passat 2.0 TFSI i 3.2 fsi BG 810-837 BG 895-057 BG 895 805; ZA 705-66 Peugeot 607 v6 2.7 BG 876 639 876 643 BMW Serija 3 SM-866-85
evo jos jedamput posto vidim da je ovaj post prosao neopazeno i da svi komentarisu koje automobile voze ove voze i to je zvanicno potvrdjeno samo sto je BMW serije 5 ovaj sa SM tablama ima slika koju sam isto ostavio
e pa to je onda skroz ok, 150 je ok brzina skroz drago mi je da nije klasika kao sto drkdaju da je fazon 130 da te cimaju, vrh.
JNC jel to siguran info za Pasat, BMW 5, AUDI A6, Volvo S80 i PUG 607 ? Ako je tako onda vrh
Da ne ulazim u detalje, ali 100% su ta auta koja sam rekao, ne da sam ih video nego malo vise od toga, da sad ne "objasnjavam", uostalom objasnjeno je detaljo sve oko njih vec u ovoj temi, samo jeste malo postala poveca pa je smor da se trazi.
A S mecke nema sigurno, tj, nikakvih mercedesa nema, sto je i meni cudno sto ih nisu uzeli, ali eto tako je.
Da skratim raspravu, ima ovaj ili onaj, i postedim pretrage one koje to mrzi, JNC je radio ugradnje sistema na presretace, tako da bi trebalo da zna sta prica.
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment