Originally posted by Bane®
Presretaci i u Srbiji
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pre nego sto sam ga snimio zaustavio je jedan automobil. Tada sam ga i primetio. Unutra su sedeli policajci u uniformi. Definitivno nisu presretaci o kojima mi ovde pricamo ali ovima ce tesko neko zapaliti.Koristice ih verovatno u pratnjama samo to po meni nema mnogo smisla, tako jak auto da se koristi za to.
Comment
-
-
Ovde pricamo o presretacima ne o obelezenim automobilima.
Ne treba da se koriste jaki automobili u pratnji? Nego, treba Floride da voze, pa ako se koji put slucajno i desi da treba da pobegnu nekome ili stinu nekog ko zapreti sigurnosti pratnje, sta treba da rade?
Comment
-
-
Originally posted by sri98Originally posted by Bane®kapiram da je ovo zamena za one petice dizeleVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Pratnja mora da ima dobar auto iz jednog prostog razloga - zato sto se automobili pod pratnjom obicno jos jace masine pa je treba stici (a znamo da bahatosti "drzavnih" vozaca kraja nema...).
A inace ja im ne bi dao Floride za pratnju vec floride pod pratnju a keca da prati
Comment
-
-
S obzirom da onim BMW-ima prate samo autobuse to je bacanje para. Inace za ne obavestene u nemackoj su presretaci obojenu u policijske boje tako da je nebitno da li je obojen ili ne, takodje i u italiji ako vam je tesko vidite na netu policijske lambughini-e i porsche-e. Ovaj audi nije imao blinkere samo rotaciju na krovu a kao sto rekoh primetio sam ga tako sto je stajao sastrane sa zaustavljenim automobilom.
Comment
-
-
Comment
-
-
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Ovo se inace koristi pored civilnih. Ja samo kazem da se pored civilnih presrece i sa obojenim automobilima i da rec presretac nema veze sa tipom, bojama i oznakama.
http://www.allcarwallpapers.com/wallpap ... r-3377.jpg
Comment
-
Comment