Ovi presretaci su naravno totalno neobelezeni iz razloga, da pri voznji ih ne primetis i nastavis da vozis brzo, oni ce i navlaciti vozace da se trkaju pri cemu ce ih naravno snimati i eto para u bidzetu
, mislim koja je fora da vidis obelezen auto, pa svako ce da uspori, druga je stvar ako te jure a ti iz nekog drugog razloga vozis brzo. Obelezenih auta je bilo uvek i naravno da zaustavljaju vozace, ovi su za sasvim drugu namenu uzeti.
Presretaci i u Srbiji
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zar nije poenta da se brzina smanji, a ne da te oni navlace da je povecavas pa da uz tebe i oni predtavljaju opasnost za saobracaj? Razumem ono ako radari snime nekog da ide 250+ pa posalju presretaca da ga stigne, i zaustavi. A sto se tice vlade, i bahatosti ne bih da komentarise, al' moram....STRASNO.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Nece, zabranjeno je podsticanje na vrsenje prekrsaja i krivicnih dela.Originally posted by JNConi ce i navlaciti vozace da se trkaju pri cemu ce ih naravno snimati i eto para u bidzetu
,Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
pa ne bi valjda pravio bruku od policajacaOriginally posted by zverkokolko vidim najjacim je max brzina limitirana na 250km/h. sta cemo sa automobilima koji idu preko, npr moj ?
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Pa ja moram da probam pa ako me navataju jbga,prodacu kadeta i platicu kaznuOriginally posted by zverkocisto da lakiju ne padne na pamet da vozi 200 uz bubnj u kadetu
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-

Comment