pa pazi ipak su to panduri, i kliker bi pokvarili
Presretaci i u Srbiji
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
pazite se kad prolazite kroz Bogatic.
pojavice vam se kao da vas hapse zbog ubistva, nabedice vas da ste:
1. prosli kroz crveno
2. im bezali 3 kilometra a oni vas jurili s rotacijom i sirenom
3. odbijali saradnju kad su vas najzad zaustavili
znaci
sudija za prekrsaj, tona lazi i opomena za jos gore jer ne postujete sud i njegove organe. izmedju ostalog, policajac na suocenju tvrdi da ima svedoke (koji su stajali ispred prodavnice - citaj: pijani lokatori koji su pouzdani i nepotkupljivi svedoci, aha, vazi) za "crveno" i za "jurnjavu" i ne zeli da se zakune u dete da je sve bilo kako optuzuje, jos sudija (zensko naravno) pada u nesvest zbog kletvi i slicnih zabranjenih ju ju izjava.
*u pitanju je moj kum koji je beclija, austrijski drzavljanin i on je taj koji je rekao policajcu "evo ja se kunem u sina da nisam. ajde vi se zakunite u vase dete da je tako bilo i ja odmah placam sve sta treba." da ste mu videli facu dok ga je sudija jos i branila... hteo je da pojede mog kuma, sve vreme mu je huktao u facu i stiskao izvuceni pendrek dok mu ruka nije pobelela, a ovaj mu jos preti da ce sve da ih tuzi preko ambasade. pish
*nebuloze su tek pocinjale... nisu imali njegov maticni broj (nije nas drzavljanin) a iz A pasosa nemaju pojma odakle sta da prepisuju, pogotovo kako se "po Vuku" kaze njegovo Austrijsko prezime
i na kraju vrh: posle visecasovnog zadrzavanja odluce da mu vozacku dozvolu ne oduzmu (nemaju pravo na to) ali da mu zalepe zabranu upravljanja u SRB, selotejpom, preko plastike.
uzivajte:
.
Comment
-
-
Da li je moguce da ovako nesto urade?
Doduse ako kum provodi odmor u Bogaticu, onda je nahebo jer je komandir svim svjim podredjenim skroz do Sabca rekao da paze da im nepromakne.
Nego meni nije jasno sta se desava ako ga ufate? ili ako spadne selotejp od drzanja u dzepu?
Comment
-
-
Ma mogu da ga uFate za... Nego kako je to sročio, prava pandurska rečenica (ja izlazim na kolovozu/skačem na haubi). "Ne daje pravo..."i onda na kraju onako ponosno "KOMANDIR PS Bogatić". Mogu misliti koliki je intelektualni napor on uložio da to napiše na papiru koji je slične širine kao i dozvola
Comment
-
-
*raspitao se, rekli su mu da moze (sve), ali su mu i skrenuli paznju na dug proces u najavi plus brojna rocista na koja ce morati malo-malo da dolazi iz Beca. ponudili su mu pomoc ali i savet da se (u slobodnom prevodu) mane corava posla. jeftinije ovako. i jeste...
da je policajac stvarno lud pored toga sto je i glup, em bi dobio batine pred svim kolegama, em bi na*ebao na sudu ko zuti. kaze kum: "da nisam austrijski drzavljanin vec srpski, u istoj situaciji bi me napali svi na red, kako su kidisali"
znaci - da nije poceo da im preti ambasadom (sto ih je fakat pokolebalo)... ko zna?
u svakom slucaju - ostaje mu selotejp za uspomenu i dugo smejanje.
Comment
-
-
Pandur nema pravo da izrice zabrane voznje. Koja smo mi sprdnja od zemlje.
Zamisli tog pandura da ima jos vise vlasti, pa taj bi ubijao po ulici...
Comment
-
-
Originally posted by dekideki...
sudija za prekrsaj, tona lazi i opomena za jos gore jer ne postujete sud i njegove organe. izmedju ostalog, policajac na suocenju tvrdi da ima svedoke (koji su stajali ispred prodavnice - citaj: pijani lokatori koji su pouzdani i nepotkupljivi svedoci, aha, vazi) za "crveno" i za "jurnjavu" i ne zeli da se zakune u dete da je sve bilo kako optuzuje Ljubomoran, jos sudija (zensko naravno) pada u nesvest zbog kletvi i slicnih zabranjenih ju ju izjava.
....
Comment
-
-
Originally posted by djukicPandur nema pravo da izrice zabrane voznje. Koja smo mi sprdnja od zemlje.
Zamisli tog pandura da ima jos vise vlasti, pa taj bi ubijao po ulici...
Druga je prica sto je ovde to sprovodjenje mere uradjeno na sasvim "jednstven" nacinKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment