Presretaci i u Srbiji

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • reaper_HGT
    CBC Senator XXL
    • 05.09.2007
    • 888
    • Beograd

pa pazi ipak su to panduri, i kliker bi pokvarili

Comment

• dekideki
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1914
      • Beograd

pazite se kad prolazite kroz Bogatic.

pojavice vam se kao da vas hapse zbog ubistva, nabedice vas da ste:
      1. prosli kroz crveno
      2. im bezali 3 kilometra a oni vas jurili s rotacijom i sirenom
      3. odbijali saradnju kad su vas najzad zaustavili

znaci

sudija za prekrsaj, tona lazi i opomena za jos gore jer ne postujete sud i njegove organe. izmedju ostalog, policajac na suocenju tvrdi da ima svedoke (koji su stajali ispred prodavnice - citaj: pijani lokatori koji su pouzdani i nepotkupljivi svedoci, aha, vazi) za "crveno" i za "jurnjavu" i ne zeli da se zakune u dete da je sve bilo kako optuzuje , jos sudija (zensko naravno) pada u nesvest zbog kletvi i slicnih zabranjenih ju ju izjava.

*u pitanju je moj kum koji je beclija, austrijski drzavljanin i on je taj koji je rekao policajcu "evo ja se kunem u sina da nisam. ajde vi se zakunite u vase dete da je tako bilo i ja odmah placam sve sta treba." da ste mu videli facu dok ga je sudija jos i branila... hteo je da pojede mog kuma, sve vreme mu je huktao u facu i stiskao izvuceni pendrek dok mu ruka nije pobelela, a ovaj mu jos preti da ce sve da ih tuzi preko ambasade. pish
      *nebuloze su tek pocinjale... nisu imali njegov maticni broj (nije nas drzavljanin) a iz A pasosa nemaju pojma odakle sta da prepisuju, pogotovo kako se "po Vuku" kaze njegovo Austrijsko prezime

i na kraju vrh: posle visecasovnog zadrzavanja odluce da mu vozacku dozvolu ne oduzmu (nemaju pravo na to) ali da mu zalepe zabranu upravljanja u SRB, selotejpom, preko plastike.

uzivajte:
      .

Comment

• skijash
        CBC Senator XXL
        • 07.09.2007
        • 1354
        • Beograd
        • wrx

ha
        Skoro nisam video ništa smešnije Koji moroni

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

...e, ovo je....

Jel' su mozda jos rekli da mu slucajno ne padne na pamet da skida taj selotejp... ?
          Ili ga mozda upozorili da je duzan da zameni svojim selotejpom kada ovaj izgubi ''lepljiva'' svojstva...

Comment

• Miodrag
            CBC Veteran
            • 31.08.2007
            • 184
            • Sremska Mitrovica

prosto NE MOGU DA VERUJEM, mislim da lazes, zakuni se u decu HAHAHAHA sala jbte

Comment

• djukic
              CBC Senator XXL
              • 27.03.2005
              • 2526
              • Beograd

Da li je moguce da ovako nesto urade?
              Doduse ako kum provodi odmor u Bogaticu, onda je nahebo jer je komandir svim svjim podredjenim skroz do Sabca rekao da paze da im nepromakne.
              Nego meni nije jasno sta se desava ako ga ufate? ili ako spadne selotejp od drzanja u dzepu?
              https://t.me/pump_upp

Comment

• skijash
                CBC Senator XXL
                • 07.09.2007
                • 1354
                • Beograd
                • wrx

Ma mogu da ga uFate za... Nego kako je to sročio, prava pandurska rečenica (ja izlazim na kolovozu/skačem na haubi). "Ne daje pravo..." i onda na kraju onako ponosno "KOMANDIR PS Bogatić". Mogu misliti koliki je intelektualni napor on uložio da to napiše na papiru koji je slične širine kao i dozvola

Comment

• BaneBRE
                  CBC Veteran
                  • 21.11.2006
                  • 100
                  • blok 45 nbg

meni je keva rodom iz bogatica i tamo imam kucu... ono je tuga koliko su tamo ograniceni zhandari...
                  a sta sam ja, WeWeRiCa a?

Comment

• dintel011
                    CBC Senator XXL
                    • 12.03.2005
                    • 348
                    • Beograd, Vidikovac

[/quote]

E ovo je za novine.

Comment

• Antoaster
                      CBC Senator XXL
                      • 07.12.2007
                      • 343
                      • Beograd, Voždovac

Fora bi bila da ih tuzi kad se vrati u Austriju na nekom medjunarodnom sudu koji je nadlezan, mislim da je ovaj u Strazburu.

Comment

• CLD
                        CBC Senator XXL
                        • 08.02.2005
                        • 1225
                        • Belgija - ranije Luna-Chico

a kojim povodom da ih tuzi?

Comment

• dekideki
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1914
                          • Beograd

*raspitao se, rekli su mu da moze (sve), ali su mu i skrenuli paznju na dug proces u najavi plus brojna rocista na koja ce morati malo-malo da dolazi iz Beca. ponudili su mu pomoc ali i savet da se (u slobodnom prevodu) mane corava posla. jeftinije ovako. i jeste...

da je policajac stvarno lud pored toga sto je i glup, em bi dobio batine pred svim kolegama, em bi na*ebao na sudu ko zuti. kaze kum: "da nisam austrijski drzavljanin vec srpski, u istoj situaciji bi me napali svi na red, kako su kidisali"

znaci - da nije poceo da im preti ambasadom (sto ih je fakat pokolebalo)... ko zna?

u svakom slucaju - ostaje mu selotejp za uspomenu i dugo smejanje
                          .

Comment

• djukic
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2005
                            • 2526
                            • Beograd

Pandur nema pravo da izrice zabrane voznje. Koja smo mi sprdnja od zemlje.
                            Zamisli tog pandura da ima jos vise vlasti, pa taj bi ubijao po ulici...
                            https://t.me/pump_upp

Comment

• dekideki
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2005
                              • 1914
                              • Beograd

Originally posted by dekideki
                              ...
                              sudija za prekrsaj, tona lazi i opomena za jos gore jer ne postujete sud i njegove organe. izmedju ostalog, policajac na suocenju tvrdi da ima svedoke (koji su stajali ispred prodavnice - citaj: pijani lokatori koji su pouzdani i nepotkupljivi svedoci, aha, vazi) za "crveno" i za "jurnjavu" i ne zeli da se zakune u dete da je sve bilo kako optuzuje Ljubomoran, jos sudija (zensko naravno) pada u nesvest zbog kletvi i slicnih zabranjenih ju ju izjava.
                              ...
                              .

Comment

• sri98
                                Admin od Trpeze
                                • 24.10.2004
                                • 7262
                                • Republic of Konjarnik
                                • Toyota Corolla E 210

Originally posted by djukic
                                Pandur nema pravo da izrice zabrane voznje. Koja smo mi sprdnja od zemlje.
                                Zamisli tog pandura da ima jos vise vlasti, pa taj bi ubijao po ulici...
                                Zabranu upravljanja motornim vozilom izrice sud, a policija je sprovodi.

Druga je prica sto je ovde to sprovodjenje mere uradjeno na sasvim "jednstven" nacin
                                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                                X