I tacno GDE je nabavljen i vozi se makar jedan BMW, ja nesto ne znam za nijedan...
Ne znam gde je nabavljen, ali beshe skoro na TV-u pricha o tim presretachima, ishli su neki snimci na kojima se naravno ne vide ni tip auta a narochito ne registracija (spolja), niti se vide lica policajaca sa kojima su razgovarali (ochekivano), ali sa snimka iz kabine sam nedvosmisleno prepoznao da je rech o "petici". Iako se nije video ni volan, a ni ceo sredishnji greben (osim gornja polovna nekog JVC monitora/displeja), dovoljno mi je bilo samo da vidim "A" stubove i bochne proreze za ventilaciju pa da provalim...
Dakle, imaju definitivno i "petarde", e sad sa kojom motorizacijom i kakvim registracijama...
BMW-i su uzeti u Fiatu , salim se malo u Delti su uzeti, a model je taj gore sto sam napisao, e sad ko hoce da veruje moze ko nece sta da se radi, ionako ovde svako tera svoje dok nekom ne dosadi
Nikad kraja iživljavanju države... Šta im je falilo da uzmu 330 dizel koji je u svakom pogledu korisniji za državu. Em brži(u realnosti), em ekonomičniji. I to mi nikako nije jasno, državne institucije kupuju audi a6 sa 3.0 i 3.2 benzincem. Recimo direktor(ka) agencije za privatizaciju koristi a6 3.2 fsi koji ide 7.1 do 100 i troši 10.9l /100 km kombinovano. 3.0 tdi ide 7.3 do 100, ima znatno bolja međuubrzanja, troši 8.3l /100 km kombinovano a košta 4000e MANJE u startu. Ako prelazi godišnje 30000 km kroz 5 godina samo na gorivu bi se uštedelo 3900 litara. Znači da je neko razmislio(tj. da ga je boleo ku*ac) mogao je državi za 5 godina da uštedi 10k eura.
Da ne pominjem iživljavanje mupa koji uzme bmw 5 e60 sa m paketom opreme????
Kolko sam primetio sada običnih radara na autoputu nema UOPŠTE tako da bez brige ludaci mogu da divljaju do mile volje samo ako primetiš crni bmw ili passat obratiš pažnju da nije presretač i to je to.
U stvari kad malo bolje razmislim nisu loši ti presretači
BMW ima sigurno, zaustavio mog ćaleta pre neki dan, već sam napisao, ŠA table u tom trenutku.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Takvu prevaru prave sa tim presretacima da ja nemam reci
Bacanje para pod broj jedan,oni nikakav red i pored nece napraviti na auto putu vec mogu samo da doprinesu da neko zbog njih jos i strada. To ce voziti i voze neka ne izivljene budale koji ce da jure nekog sto ide 200,znaci da bi ga on stigo mora da ide najmanje 230 pri cemu ne pali nikakvu rotaciju,sirenu ili slicno sto je automatski prekrsaj jer je auto bez obelezja. Oni umesto da te odma zaustave kako ne bi nastavio da pravis sranja po putu neee on ce da te jos izaziva na trku,da ti blica odpozadi,da te gasira ne razmisljajuci sta sve moze da se desi pri tolikim brzinama i to samo zato kako bi ti naplatio sto vecu kaznu,e pa yebem ti ja takvog organa koji na taj nacin smanjuje nazovi bezbednost u saobracaju. Ajde sto mi proleti jedan kreten sa 200+ nego sto ga ovaj drugi jos juri kako bi mu naplatio kaznu,pa majke im ga nabijem sto lepo ne postave kamere na nadvoznjacima ili negde slicno pa onda kaznjavaju lepo na kulturan nacin nego ovako da se oni pokazu kako imaju besna kola,pare za bacanje
To je samo cisto izivljavanje i bacanje para koje MI iz nasih dzepova dajemo.Jos kad se prime kriminalni presretaci koji ce lepe pare da otimaju zaustavljajuci kamiondzije i strance e onda ce se pravi "posteni" presretaci i onaj koji ih je izmislio pitati kako i gde su oni to pogresili kad su stimulisali kriminalne bande da presrecu ljude po putevima i da ih pljackaju,sto ce 99,9% da se desi samo malo da se procuje za prave presretace,da ljudima udje u usi njihov sistem funkcionisanja.
samo jos nesto da dodam,posto su rekli da se presretac krece lagano dok ne primeti zrtvu ili stoji sa strane parkiran zamislite samo koja ce to voznja biti da on stigne nekoga koji je pored njega proleteo sa recimo 220!!! Jos ovo sto pricaju za ibarsku,pa zamislite stoji negde parkiran i vidi auto koji ide brzo i koji pretice po punoj liniji..... Taj ima da iscima nekoliko desetina ljudi-porodica koji se voze normalno jer on covek juri nekog kako bi mu naplatio kaznu,to ce biti takva strmoglava preticanja,isecanja,....pa to nece moci normalan covek da izdrzi takve bahanalije koje ce oni izigravati pogotovu oni koji ce se cesto sretati sa njima,a to su najvise ljudi koji cesto i mnogo putuju sa kolima,kamionom,busom...
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
E sad na ovom linku sto je starac dao, ima jedan zanimljiv komentar...
Swedish police usually does not follow beyond 200km/h, this is a limit for them. Too dangerous for others and themselves, not worth risking lives for it.
Jel to istina da ne jure one preko 200kmh i jel to vazi i kod nas, ili ovi nasi neizivljeni idu do samog kraja?
@starac
Klip je vrhunski,a i ovi izgleda da voze volvo-a 1.9D
Sto ide omegaaaa,jaoooooo....
@Marcus
Svasta,kakvo pitanje!?
Pa naravno da oni to moraju da isteraju do kraja prvo zbog uzitka u ludackoj voznji,a drugo kad tog navataju mogu da zavrse sprat na kuci
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Zato je mene i zanimalo po kom osnovu su oni uopste formirali odeljenje presretaca?
Koji to zakon o bezbednosti saobracaja, ili neki drugi njima daje za pravo da u neobelezenim automobilima krse saobracajne propise?
Koliko stacionarnih radara (koji netrose benzin i nemaju godisnje odmore, nejedu leba) moze da se kupi za pare potrosene u ljude i opremu?
Mislim da bi za ta sredstva koja su ulozena u te zgubidane i za pare koje su potrebne da bi se ti automobili odrzavali i koristili, mogao da bude pokriven svaki kilometar autoputa ko u velikom bratu?
Razlika izmedju policijskog BMW-a koji ide 230km/h i nekog civilnog BMW-a koji ide 230km/h je samo u sahrani vozaca.....
Iskopirali smo sluzbu iz zemalja u okruzenju, primenili na pogresan nacin i sada cekamo efekte. Sto se mene tice, kazne bi morale uvek da se naplate kada presretac odradi svoje, da bi imalo efekata, a ne da oprastaju kao ovi prasinari. Takvom politikom, sama pomisao na presretace bi redukovalo krsenje propisa.
Bezbednost, to je posebno pitanje. Mislim da bi kamere resile neke stvari. Pa cak i integrisan sistem na naplatnim rampama, gde bi placao kaznu ako imas vecu prosecnu brzinu od dozvoljene...
Comment