Negativni zatur :
"Gume se trose brze, auto se debalansira u krivinama, na potezanju i naglom startovanju auto gubi trakciju."
195 na 8J? Nikako, mozete da poginete!
snimaju i salju cestitke vlasniku vozila, pa onda on dokazuje ko je vozio zutom trakom, levom trakom po auto putu, stajao u raskrsnici, vozio brze, naglo menjao trake, preticao na punoj, isao jednosmernom......
izbor je veliki
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
snimaju i salju cestitke vlasniku vozila, pa onda on dokazuje ko je vozio zutom trakom, levom trakom po auto putu, stajao u raskrsnici, vozio brze, naglo menjao trake, preticao na punoj, isao jednosmernom......
izbor je veliki
Autoput u BG ima status gradske saobraćajnice, odnosno obične ulice sa više traka za kretanje u istom smeru.
I ova nasa policija polako propada , evo stigli novi presretaci, za sada jedan golf 1.6 tdi, uskoro jos jedan stize.
Kad se setim starih vremena, nista ispod 3 litre
Nisu ti za presretače. Buraz mi je pandur, i baš mi prekjuče pričao, i on je popizdeo. Kupljeno je 80 komada za potrebe SUPa u smislu da inspekcije i kontrole idu sa njima. Ono, inspektori koji kontrolišu tehničke preglede, koji kontrolišu saobraćajce na licu mesta i slično .... nisu namenjeni za jurnjave.
Popizdeo je, kaže: Bem ih usta, opet se neko ugradio, za te potrebe mogli da kupe i Polo 1.2 ili Punta, da motivišemo domaću proizvodnju ..... ne znam samo kome je AutoKomerc "ispustio" neku kintu u džep da to baš bude Golf 6 ....
evo malo informacija iz provincije.pozeska policija je nabavila golfa 6 bg tablica,teget boje i opremljen je radarom za slikanje.cirkulisu na pravcima prema cacku,uzicu,kosjericu i ivanjici.slikaju prekoracenja i nedozvoljene radnje poput preticanja na punoj i sl..ko se krece u ovim pravcima,obratite paznju,VELIKI brat sve snima!
Comment