Evo ovako drugar kupio cetvorku, i mi nesto gledamo, kada ispod suvozacevih vrata neki aluminijumski hladnjak, e sada sta to hladi, za sta sluzi...?
vw golf 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
TDI motor je u pitanju, nisam mogao da skidam kako bih video creva za dovod goriva, ali i ja cenim da je to.
Za coveka iznad:
naprotiv auto je u super stanju, ali za 11000 eura se mogla kupiti alfa 166 u fantasticnom stanju, a to je moras i sam priznati 10000000000xn puta bolje od Golfa 4.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Sto kaze CLD - stvar ukusa.. alfa jeste lepsa al ce taj golf da sahrani 4 alfe. Meni je moja 156ica pojela zivce i pare, a golfu za godinu ipo dana ni sijalica nije pregorela. I svi vecito porede golfa dizela sa alfom benzin, ne znam da li je na ovom forumu momak sa crnim golfom 2.8 4motion - poredite alfu sa tim autom
Plus sto postoji i stvar domaceg mentaliteta, alfe kupuju fanovi i kupovina alfe nije investicija jer brzo gubi na ceni, a vw drzi cenu kod nas ludacki i lako se prodaje, tako da ja mislim da tvoj drug i nije napravio gresku (sto kazu golfa kupis glavom a alfu srcem)
Jeste golf smorio svojom pojavom, tacno je da mu dizajn nije agresivan/revolucionaran i sta se vec prisiva alfi, al to su 2 modela za razlicite ciljne grupe ljudi..Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
Comment
-
-
Nisam bas siguran da ce Golf 4 da sahrani tolike Alfe.Nemojte me pogresno shvatiti nije taj Golf los, lep je to auto, ali za te pare mogao je kupiti novog(citaj: NOVOG) Grande Punta, ili mogao je kupiti Stila(Koji uzgred ima puno vise opreme.), ili tako nesto.
Ajd' pa uzdravlje, i pozdrav vlasnicima Golfova.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Pa sad ako daš 11000 za šupljeg golfa, to mi ne liči na kupovinu glavom.I sa porastom broja ljudi koji se raspituju pre kupovine, to će biti sve lošija investicija.Ako nešto kupiš povoljno, možeš se uvek nadati promeniokolnosti pa da prodaš skuplje.A ako kupiš skupo, niko ne garantuje takav trend i nadalje.I ja sam za alfu, imao sam i golfa i lanciu, golf mi je bio kao jugo, u odnosu na njuOriginally posted by NemanjaNSSto kaze CLD - stvar ukusa.. alfa jeste lepsa al ce taj golf da sahrani 4 alfe. Meni je moja 156ica pojela zivce i pare, a golfu za godinu ipo dana ni sijalica nije pregorela. I svi vecito porede golfa dizela sa alfom benzin, ne znam da li je na ovom forumu momak sa crnim golfom 2.8 4motion - poredite alfu sa tim autom
Plus sto postoji i stvar domaceg mentaliteta, alfe kupuju fanovi i kupovina alfe nije investicija jer brzo gubi na ceni, a vw drzi cenu kod nas ludacki i lako se prodaje, tako da ja mislim da tvoj drug i nije napravio gresku (sto kazu golfa kupis glavom a alfu srcem)
Jeste golf smorio svojom pojavom, tacno je da mu dizajn nije agresivan/revolucionaran i sta se vec prisiva alfi, al to su 2 modela za razlicite ciljne grupe ljudi..
Comment
-
Comment