Evo ovako drugar kupio cetvorku, i mi nesto gledamo, kada ispod suvozacevih vrata neki aluminijumski hladnjak, e sada sta to hladi, za sta sluzi...?
vw golf 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
TDI motor je u pitanju, nisam mogao da skidam kako bih video creva za dovod goriva, ali i ja cenim da je to.
Za coveka iznad:
naprotiv auto je u super stanju, ali za 11000 eura se mogla kupiti alfa 166 u fantasticnom stanju, a to je moras i sam priznati 10000000000xn puta bolje od Golfa 4.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Sto kaze CLD - stvar ukusa.. alfa jeste lepsa al ce taj golf da sahrani 4 alfe. Meni je moja 156ica pojela zivce i pare, a golfu za godinu ipo dana ni sijalica nije pregorela. I svi vecito porede golfa dizela sa alfom benzin, ne znam da li je na ovom forumu momak sa crnim golfom 2.8 4motion - poredite alfu sa tim autom
Plus sto postoji i stvar domaceg mentaliteta, alfe kupuju fanovi i kupovina alfe nije investicija jer brzo gubi na ceni, a vw drzi cenu kod nas ludacki i lako se prodaje, tako da ja mislim da tvoj drug i nije napravio gresku (sto kazu golfa kupis glavom a alfu srcem)
Jeste golf smorio svojom pojavom, tacno je da mu dizajn nije agresivan/revolucionaran i sta se vec prisiva alfi, al to su 2 modela za razlicite ciljne grupe ljudi..Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
Comment
-
-
Nisam bas siguran da ce Golf 4 da sahrani tolike Alfe.Nemojte me pogresno shvatiti nije taj Golf los, lep je to auto, ali za te pare mogao je kupiti novog(citaj: NOVOG) Grande Punta, ili mogao je kupiti Stila(Koji uzgred ima puno vise opreme.), ili tako nesto.
Ajd' pa uzdravlje, i pozdrav vlasnicima Golfova.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Originally posted by NemanjaNSSto kaze CLD - stvar ukusa.. alfa jeste lepsa al ce taj golf da sahrani 4 alfe. Meni je moja 156ica pojela zivce i pare, a golfu za godinu ipo dana ni sijalica nije pregorela. I svi vecito porede golfa dizela sa alfom benzin, ne znam da li je na ovom forumu momak sa crnim golfom 2.8 4motion - poredite alfu sa tim autom
Plus sto postoji i stvar domaceg mentaliteta, alfe kupuju fanovi i kupovina alfe nije investicija jer brzo gubi na ceni, a vw drzi cenu kod nas ludacki i lako se prodaje, tako da ja mislim da tvoj drug i nije napravio gresku (sto kazu golfa kupis glavom a alfu srcem)
Jeste golf smorio svojom pojavom, tacno je da mu dizajn nije agresivan/revolucionaran i sta se vec prisiva alfi, al to su 2 modela za razlicite ciljne grupe ljudi..
Comment
-
Comment