kakve veze ima cena golfa i alfa i saab i sta ti ja znam sa hladnjakom ispod vozacevog sedista, za koji ne zna, jos uvek sa sigurnoscu, sta je?
vw golf 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ma poenta je da uvek se iznadje neko da se pravi pametan i vodi racuna o tudjem poslu, hvala bogu ima moderatora koji su zaduzeni za to, a isti taj pravi off gde nema mesta offu, Tetak pita za auto da kupi,a on postavlja neke babe na rolerima.
Morao sam da odgovorim, moderatori izbrisite posle ovaj moj post.
Comment
-
-
Pa mozda da ohladi suvozaca kad pocne da se preznojava od brzine
Ipak je to vw,to BRE ideee
Moram i ja malo da izofujem,golf 2.8 i alfa 2.5 nemaju nikakvu slicnost i tu je alfa bolja u svemu.Mozda se mislilo da golf 2.8 dobija alfu ali 1.6
Inace organski ih ne podnosim ali pre neki dan sto videh golfa 4,sa tdi motorom od 150ks.--------no comment. Prva cetvorka koju sam video onako opremljenu,sa fabrickom navigacijom.....brooka.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Pa iako sam zestoka pristalica italijana,a zakleti mrznik vw stavljam ruku na srce i skidam kapu ovom golfu sto sam video i mogu samo da ti kazem da nijedna alfa osim 166-ice ne moze da mu parira po opremi!!!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by stefanvesUporedi tu cetvorku sa 156 sa najboljom opremom.
Comment
-
-
147-gnoj
156-bora/dzeta
ostalo necu da komentarisem.
I ako nastavite sa prepucavanjem, zakljucavam temu!
Comment
-
-
Originally posted by Sasha147-gnoj
156-bora/dzeta
(156ica je mnogo veca od golfa, pogotovo prostor u kabini)
btw na brzinu sam zavirio ispod mog auta kod suvozaca al ne vidim nikakav hladnjak, mada je bio sumrak a kanal nemamsad me bas zanima sta je to kod njega, moj auto je '98..
Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
Comment
-
Comment