Ako je ispod auta tamo ima hladnjak za gorivo (heat dissipator). Sa jedne strane mu i ulaze i izlaze cevi.
vw golf 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by @Originally posted by stefanvesDo zakljucka da je hladnjak sam dosao, jer je od aluminijuma(dobar provodnik), ima rebrastu strukturu(kao hladnjak na cipsetu npr.), i greje se.
?
Comment
-
-
Super,
aj samo daj link il sta vec ka necemu sto sam negde rekao/napisao/uradio zbog cega si pomislio da sam retardirana 90ogodisnja baba.
Ja znam sta je, al ne znam dal on zna, a pritom slika odgovara opisu koji sam quotovao, a quotovao sam ga izmedju ostalog i da neko ne bi pomislio to sto si ti pomislio.
Comment
-
-
Originally posted by @Super,
aj samo daj link il sta vec ka necemu sto sam negde rekao/napisao/uradio zbog cega si pomislio da sam retardirana 90ogodisnja baba.
Ja znam sta je, al ne znam dal on zna, a pritom slika odgovara opisu koji sam quotovao, a quotovao sam ga izmedju ostalog i da neko ne bi pomislio to sto si ti pomislio.
Comment
-
-
A izvinjavam se, mislio sam iz tvog posta nešto suprotno, tj. nismo se razumeli, ko se kome obraća. Slučajno sam to sve zapamtio jer su svojevremeno hteli da mi je uvale za 6000 din, nisam prihvatio, i naravno, sve je ubrzo puklo
Comment
-
Comment