Kazna za maglenke???!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darko
    CBC Senator XXL
    • 29.03.2005
    • 528
    • Beograd

Koliko imas godina? 13?

Mislim da je dovoljno razumljivo u kom je kontekstu to "ja - ti" receno...

I ako nemas sta pametno da kazes, molim te ne truj temu.

Comment

• sw.brick
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2004
      • 8141
      • Beograd, barajevo-zemun
      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ja nemam maglenke
      koji je to auto kada nema maglenku, ina?e obaveznu zakonom odavno ?
      ?ak i Jugo ima maglenke serijski....

naravno, maglenke(a) postoje i pozadi a ne samo napred kao deo sistema signalizacije vozila.
      volvo
      945 SE turbo lpg
      344 GL lpg

Comment

• coco
        CBC Senator XXL
        • 24.10.2004
        • 476
        • i`am from the land that is placed nowhere

moje su skinute (prednje), a zadnju ne koristim osim kad mi se shaban nalijepi u zadnji kraj.
        oni koji voze crx-a znaju sto znaci lose nastimana svjetla i ukljucena maglenka. samo jedna poruka shabanima koji koriste maglenke a nema magle (po mraku, danju nisu toliko opasne): niste sami na cesti. ak se toliko lozite na lampe, sto si ne ugradite luster ili ukljucite lampe u gepeku/pretincu -. tam gdje nikome ne smeta?
        "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Zato sto niko nece videti da voze opasan auto, od celih 72 konja...
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• coco
            CBC Senator XXL
            • 24.10.2004
            • 476
            • i`am from the land that is placed nowhere

aaa...pa da, imas pravo. to su oni sto prde ko popizdili a voze 50 km/h
            "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• [Miki]
              CBC Član
              • 25.04.2007
              • 60
              • Beograd
              • Trazi se

Originally posted by coco
              moje su skinute (prednje), a zadnju ne koristim osim kad mi se shaban nalijepi u zadnji kraj.
              oni koji voze crx-a znaju sto znaci lose nastimana svjetla i ukljucena maglenka. samo jedna poruka shabanima koji koriste maglenke a nema magle (po mraku, danju nisu toliko opasne): niste sami na cesti. ak se toliko lozite na lampe, sto si ne ugradite luster ili ukljucite lampe u gepeku/pretincu -. tam gdje nikome ne smeta?
              lepo si ovo rekao...brate mili kako je gadno posebno kad choban upali i oborena i maglenke samo mu fali da stavi sijalice sa novogodisnje jelke na kola....

Comment

• Texonja
                CBC Početnik
                • 29.07.2007
                • 5
                • Zrenjanin

Originally posted by coco
                samo jedna poruka shabanima koji koriste maglenke a nema magle (po mraku, danju nisu toliko opasne): niste sami na cesti. ak se toliko lozite na lampe, sto si ne ugradite luster ili ukljucite lampe u gepeku/pretincu -. tam gdje nikome ne smeta?
                Potpisujem! Shabani samo takvi i ima ih u raznim automobilima bez nekog pravila... Krele je krele u stagod da ga stavis.

A policija bi mogla malo da prestane da ih samo opominje i da pocne da klepa po novcaniku za takve stvari.

Comment

• Eon
                  Moderator
                  • 10.03.2005
                  • 4225
                  • Beograd-NBG-44
                  • Superb 2.0 4x4 DSG

Pa valjda i hoce... Mada im je to uvek zadnja opcija kao i pojas!
                  Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                  Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• dandy
                    CBC Senator XXL
                    • 09.12.2005
                    • 513
                    • Bijeljina-Beograd Medakovic

Ono sto jes jes, maglenke, ali prave maglenke stvarno smetaju kada ide vozilo u susret a nema magle....ali kao sto rekoh prave maglenke......
                    Svjetla za maglu, tj sijalice, su u praksi vece jacine i intenziteta svjetlosti samo sto to svjetlo jos i probija maglu a ne omogucava cesticama magle da svijetle i jos vise nam smanjuju vidljivost,,,,cini mi se da su prvo bile one sijalice punjene *bem li ga sad sam zaboravio, ali onim zutim gasom,,,,sada su tu xenoni, plasma, i kripton, i jos neke......
                    To naravno ne bi trebalo mijesati sa ovim dodatnim svjetlima koja izgledaju kao maglenke i koje se boicno stavljaju kao styling detalj,,,,to nema veze sa maglenkom i ne smeta.....
                    E to panduri proglasavaju maglenkom a nigdje ni na kutiji tih lampi ne pise da imaju ikakvu antimagla funkciju....nitida su namijenjene za voznju po magli...
                    E sad da li ljepo izgleda ili ne,,,,,to je ono staro, stvar ukusa...a da smetaju, sigurno ne smetaju jer su daleko slabije od oborenih svjetala

Ali opet ima tu i druga stvar,,,,ajd mi dokazitee da bilo koja maglenka makar bila ii od 140W vise smeta od farova recimo Q7, hummera ili neke slicne skalamerije......oni oci istjerase u svakom slucaju a zakonom su dozvoljeni....ko li je to odobrio majlo mila

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Radi se o tome da na Q7 naletim jednom kvartalno, a na Hummer-a i mnogo redje, dok na ove s maglenkama nalecem u velikim kolicinama, prevelikim za moj ukus.
                      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• bagu
                        CBC Senator
                        • 21.06.2006
                        • 245
                        • NS

Da ima Šabana u ovom gradu masa jebote i sve ih je više i više na žalost.
                        Drugari ovaj je lik poseban ,da li je to kompleks pitanju stvarno ne znam
                        U pitaju je vektra B ili ti bektra što koristimo ?esto zbog lakšeg raspoznavanja modela u pri?ama( pa ide cektra...) i to dizel onaj budjavi 1.7 sa 15ks ,ratkapne sa najlon pijace 14ice ,bolesno mala tablica i naravno crna stakla ali ljudi CRNA kao duša bandita.Kad lik sedne u auto prvo maglenke pa sve ostalo. Svaki put kada se sretnemo na putu uvek ga cimnem paljenjem mojih maglenki on onako nakrivljen tj više je na suvoza?evom mestu, samo baci besan pogled ,faca .
                        Jebo te ljudi ,šta on konta i njemu sli?ni?
                        p.s. ako sam nekoga još prozvao ovom pri?om ne izvinjavam se nego marš na le?enje :x
                        Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• forster
                          CBC Senator
                          • 24.04.2007
                          • 244
                          • Beograd

@miki Jedan sa audijem je pored upaljenih maglenki i oborenih svetala imao u farovina jos i one plave led diode (valjda je to to, posto me na zanima to ni ne pratim).
                          Lepo sam video vozio je iza mene.
                          1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
                          2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
                          3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

Working...
                          X