Postavite TETKA na toèkove posle VRBASA....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Postavite TETKA na toèkove posle VRBASA....

Ja prodao mog "Škodilaka".Za divno ?udo kod mene je bio dve godine.Sada je na redu kupovina novih "to?kova"!
    Ajde, pronadjite pa javite ako u vašem okruženju, postoji nešto u odli?nom stanju, poznate kilometraže i istorije, od vlasnika, a da je na prodaju.U obzir dolazi sve iz Nema?ke(?eške),Japana(Honda, Tojota) ili Švedske.Zapremina motora bi trebalo da bude izmedju 1400 i 2000 ccm.Prednost imaju limuzine i kompakti sa 4-5 vrata,ali ne manišem ni karavane.Naravno klima je obavezna kao i klasi?an elektro paket.Godište od 1995 pa naviše!
    Samo da znate, puno o?ekujem od svih vas!
    A, da, cena ne bi smela da predje 9000 eura, ali bi najbolje bilo da je negde oko 7000......
    Za sada sam iš?eprkao jednu Oktaviju A-5(2004), Tojotu Korolu 1,6(2003) kao i jedan Audi A-3(2001) sa mašinom od 1,8 20V(voleo bih da mi neko napiše ako je imao iskustva sa ovim motorom)!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Al ste se uplasili da date coveku savet, ceo dan tema, niko ne odogvara

Matori, nemam nista u vidu, ali ako naletis na nesto iz Nisa, pisi ovde, pa ce se raspitamo

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

po meni ok cena e sad samo sto ne znam vise o autu znam samo da sam cuo da je covek ok sto prodaje....
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• bakara
        CBC Senator XXL
        • 29.01.2005
        • 977
        • nBGd

Ta honda koliko vidim nema klimu!
        pozdrav

Comment

• NemaN
          CBC Senator XXL
          • 29.11.2004
          • 1560
          • munze

e jbmt hondu koja nema klimu ....mislim da moze da se kupi klima za 300e ...nisam ni gledao jbg .....
          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Ne poznajes Tetka ...on trazi savrsen auto...a savrsen auto ne moze biti sa 220k km
            Power of dreams !!!

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Golf IV,2001god. presla 22.000km ja sam garant,a u ostalom postoji i papir o svemu tome. Kupljen je kod nas,1.9sdi koliko sam ja video ima el.podizace,el.retrovizore,abs,klima,radio...
              Crveni ima jednu tacku velicine jagodice na suvozacevim vratima i 5 paralelnih linija duzine 5-7cm na braniku koje ce srediti ovih dana.
              Taj auto se nije vozio 3god. i sve vreme je garaziran! To mi je komsija tako da sve znam,a za cenu ako si zainteresovan poslacu ti njegov broj tel. pa se dogovarajte.

Inace mozda i moj stric prodaje auto,audi a-6,97god. preso je oko 170.000(kupljen od prvog vlasnika),ali moram da ga pitam ukoliko si zainteresovan za njega.
              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Laki, taj Golf definitivno ulazi u spisak.Šalji broj ?oveka da pri?amo!
                Ona Honda odli?no izgleda, problem su dve sitnice kilometraža i klima!
                Danas je i brat Bond nešto iš?eprkao, pa ?e da vidimo, što kažu bra?a iz Niš, koje pozdravljam!
                Sramota je biti na CB-u, a ne do?i na boj na Kosovo.....ovaj,u Vrbas!

Comment

• SALE
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2005
                  • 841
                  • Banovo Brdo

Sto ne dodjes na dva tocka, sad bar imas krstaricu.

Comment

• Car
                    CBC Senator XXL
                    • 07.07.2005
                    • 900
                    • Beograd

Ako vec kupujes drugi auto cisto promene radi, zasto bi kupovao golfa koji je u sustini ista stvar kao oktavija? Verujem i da je osecaj za volanom slican. A da ne pricamo sto je taj golf SDI, a to je ono, dno dna sto se tice bilo kakvog uzivanja u voznji. Turbo dizeli jos i nekako, ali ovaj...

Nema goreg od trazenja dobrog polovnjaka u Srbiji i to za tako kratko vreme. Ja licno bih trazio neki Volvo, ali problem je sto ih ima jedva nekoliko po oglasima. Ili, mozda, nekog Saaba, a i tu je koliko vidim slicna stvar.

Comment

• NemanjaNS
                      CBC Veteran
                      • 26.10.2004
                      • 121
                      • Novi Sad

moj A4 ('96) je bio sa 1.8 20V motorom i bio sam extra zadovoljan, nisam ugradio plin iako su mi savetovali da stavim jer bi trebalo da radi bez problema. Nije ni mala kilometraza bila, uzeo sam ga na oko 180.000 i prodao malo posle 200.000, za to vreme ni jedan jedini problem nisam imao sa samim motorom (menjao jedino lamelu). Sasvim lepo ide i potrosnja je pristojna, samo se raspitaj da li a3 ima isto prednje aluminijumsko vesanje kao prvi a4, ja sam menjao sve komplet jednom a novi vlasnik za sada 2 puta (ali on prelazi mnogo vecu kilometrazu).

evo jedan karavan sa ok opremom (ne znam da li je ok cena, ne pratim)
                      http://www.autoitalija.com/slike/vozila ... /ford.html
                      Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..

Comment

• jaksa
                        CBC Senator XXL
                        • 23.10.2004
                        • 701
                        • Novi Beograd, SC

Oprema je standardna, kilometraza nepoznata, boja teget...

Naravno da ga treba zaobici.

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

tetak, polako... sedi na tocak i dojdi u vrbas a auto kupuj na tenane jer ga ne kupujes svaki dan. ako ti do 28. istrci nesto bas, bas zanimljivo ok ali ovako... i da, sta ce ti sdi, samo da te nervira, nit ide, nit stedi a smrdi i trese. pre ti gledaj tog 1.8 20v ili ako natrcis na nekog sa onim T.
                          aj uzdravlje, bice kola....
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

Mudro zboriš brate, ovo "pre Vrbasa" je bilo figurativno jer odli?no znam kako je teško na?i dobar polovnjak i kupiti ga povoljno, pogotovo ako je vlasnik svestan šta ima, a ništa ga ne tera na prodaju!Kako sam ve? naveo u najužem izboru je Škoda Oktavija A-5 sa 1,9 TDI motorom(ve? sam je pominjao) koja stiže u zamenu staro-novo!U "Veroni" imam jedan A-3 koji je zaista prelep, ali je benzinac, a ve? sam par puta bio u situaciji da idem sa dizala na benzinca i mogu vam re?i da sam se uvek teško prilagodjvao na novu situaciju(?itaj, troškove).
                            Zato, polako, a vas ostale molim da ako se u vašem okruženju nadje nešto pravo, naravno, javite!
                            Hvala svima na angažovanju!

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

Originally posted by SALE
                              Sto ne dodjes na dva tocka, sad bar imas krstaricu.
                              Makar do BG, a posle cemo Hondom.
                              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                              X