Postavite TETKA na toèkove posle VRBASA....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

znaci kad sam vido odlepio sam... auto je brooka... a kilometraza je smesna. to je svabo vozioi odrzavao a ne mi ovde. garant moze da predje jos toliko bez ikakvih problema...
    joooooooooooo usla mi voda u usi... oce kupi neko saxa

nego tetak ga nema... sprema se za trubu a neki ljaljo ce da uzme ovaj auto...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Sad cemo naprzimo Kanija za saxa, a ti spremaj lovu
      Jos cena nije fixna...znaci 9k max moze da kosta...ali ako je auto stvarno u tip top stanju vredi!
      Power of dreams !!!

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Hvala drugari, zaista sam u ludaku oko Gu?e.Ove pripreme mi utoliko teže padaju pošto se nikako ne nalazim u toj manifestaciji, mislim u smislu mojih interesovanja.
        Elem, Hondica je ekstra, ali joj fale dvoja vrata.Naime, u medjuvremenu su i klinke dobile pravo glasa kada je izbor auta u pitanju,a one su decidirano protiv vozila sa dvoja vrata!
        Idemo dalje!
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

tetcho, ja ovaj put ne bi mnogo pito ni klince, klinke a bogami ni njihove mame, doduse imam isti problem i svadju svaki dan ali kome se ne svidja nek ide peske... mada, kapiram da kad bi sad pljuno jos 4k za veci auto koji opet ima 2 vrata... bilo bi zahebano par nedelja, mozda bi i rastava bila jedna od tema ... ali opet, ne hebem ja to 2% posto se i onako ja naj vise vozim u njima. dakle, evo resenjija... zenama i decama YUGO a na nas COUPE
          Honda, mojne kanija vis da je u poslu oko kola do daske a i treba proda prvo corada...
          poz

Comment

• jaksa
            CBC Senator XXL
            • 23.10.2004
            • 701
            • Novi Beograd, SC

Samo da pitam, Tetak, ne zanima te nova skoda oktavija klasik (a4) 1,9 tdi?

Comment

• TETAK
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3034
              • Čačak, Srbija

Zašto da ne, imao sam odli?no iskustvo sa vozilom koje sam upravo prodao!Problem je što takav auto nikako ne mogu da dobijem za 8-9000 evri?a.
              Nikako mi se ne ulazi u kreditne obaveze......

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

tetak, zemi hondu da se provozamo jedan krug pa nek ide zivot, posle cemo da gu prodavamo. vis sta kazu hondasi, redak model koj se trazi a ovi sto ga poseduju nece da prodaju.

Comment

• TETAK
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3034
                  • Čačak, Srbija

Zveri, brate, Sri mi je opservirao jednog Civic sedana(1,4 90ks) iz 2004 godine, ali se lik još otima za cenu.Auto je na 56000 km i u veoma dobrom je stanju.E sad, on traži 10-tku,a ja ne bih u taj auto investirao više od 9000 evri?a.........ma dodao bih ja još 500 evri?a, ali malo je "kvrcnuta"zadnja leva svetlosna grupa, pa par ogrebotina na braniku, uo?ili smo da je i nosa? fara varen.....!?

Comment

• little
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 912
                    • BGD
                    • Lancia Ypsilon 1.2 8V

TETAK, da li si razmisljao da uvezes neki automobil?

Recimo, u SLO su cene dosta povoljne, nije nemoguce uvesti ih, a i mislim da mogu da se detaljnije raspitam i pomognem oko toga

Ako ne ja, onda ima dosta auto-kuca koje uvoze, pa mogu da obave posao za nesto novca..

Evo par predloga..
                    http://www.avtooglasi.com/index.php?lan ... oid=102645

http://www.avtooglasi.com/index.php?lan ... oid=105604

http://www.avtooglasi.com/index.php?lan ... oid=113134

http://www.avtooglasi.com/index.php?lan ... oid=111278

http://www.avtooglasi.com/index.php?lan ... oid=114085

http://www.avtooglasi.com/index.php?lan ... oid=108577
                    "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Ma, ti si moja pametnica!Eto podsetila si me da imam gomilu drugara tamo koje nisam hteo da smaram.Mada, kad malo bolje razmislim i ja bih njima pomogao, pa zašto ne?
                      Korisno je što si mi dala link za njihov pretraživa?, pa ?emo videti!Oni su jako prilježni kada su automobili u pitanju, tako da u tehni?ku stranu ponude ne treba sumnjati.

Comment

• TETAK
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3034
                        • Čačak, Srbija

Upravo sam sada malo probrljao po ponudi i......ima šta da se vidi..... ali, cene su više nego u Nema?koj!
                        Mislim da su prili?no pošteni sa kilometražama, obzirom da su navedene km, zaista visoke, za naše pojmove!

Comment

• prolupator
                          CBC Senator XXL
                          • 02.09.2005
                          • 3968
                          • Zemun

Moras znati, a mislim da i znas... da u normalnim drzavama diesela uzimaju samo oni koji prelaze ~30K km godisnje ili vise. Skuplji je i za kupovinu i odrzavanje, ekoloska taxa je visa, svaki kvar vose kosta... To se kompenzuje samo kroz kilometre i manju potrosnju. Zato racunaj da svaki inostrani diesel ima kilometrazu godineX30K ili vise.
                          Mislim da ljudi jedino ovde uzimaju diesela eto tako, bez neke valjane racunice. Uostalom, ako se pomoris s tromoscu SDI motora, toje uvek dobra opcija, puno prelazi, lako se odrzava, slabije se kvari a i ako se pokvari, jeftinije je...

Na tvom mestu bih uzeo diesela jedino ako iskrsne kao prethodni, neki malo vozen, lepo odrzavan, odavde, od poznatog prodavca...

Bolje bi, mozda, bilo da gledas neku vecu benzinjaru 2.0 ili 2.0T i uvalis mu dobar sekvent. Manje presao, manje kosta, a sa sekventom dolazis na cenu diesela, ali, opet, sa dosta manje kilometara. Uz dovoljno velik gepek i uz bojler (ne toro bocu) u gepeku ostace ti mesta kao u Golfu, recimo. Veci auto bolje "pliva", bolje se vozi, a opet imas ekonomiju na svojoj strani.
                          Uz dobro pretrazivanje mozes da naletis i na primerak koji je presao i ispod 50K km.
                          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

tetak, mnogo bre i 9500 za tog sivika. za kintu koju ti oces da sunes u auto mozes da vozis extra limuzinu, doduse ne tako mladu ali opet... i onako ces ga izgustirati za god-dve dana pa ajd jovo na novo... zar ne...
                            i batali bre sloveniju... mnogo jake cene... ako si opet za uvoz imam ja coveka tj dodje mi zet koji ce da ti dotera auto da padnemo svi na *upe. za 9500 moze dase vozi corola ko puska bre a da ne pominjem nemce tipa A4 1999-2000 1.8T karavan quattro i to da bude u strogom fulu sto bi rekli sapcani

Comment

• little
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 912
                              • BGD
                              • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Originally posted by TETAK
                              Upravo sam sada malo probrljao po ponudi i......ima šta da se vidi..... ali, cene su više nego u Nema?koj!
                              Mislim da su prili?no pošteni sa kilometražama, obzirom da su navedene km, zaista visoke, za naše pojmove!
                              ima josh par njihovih pretrazivaca, recimo www.bolha.com
                              ovaj mi je posebno zanimljiv

Inace, drago mi je ako sam bila od pomoci
                              "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• TETAK
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3034
                                • Čačak, Srbija

Malecka, mnogo si mi se ti nešto primila na bivšu bra?u, A?

Zveri druže, ?ekam upravo da mi drugari iz Auto-?a?ka kona?no pokažu onu A-5 koju sve vreme ?ekam.U medjuvremenu ?eprkam sve ostalo pa ako naleti nešto ekstra.....Naravno uz stanje mi je bitno i godište vozila, ina?e sam moju Oktaviju džaba prodao, bez obzira na lepu cenu koju sam postigao!

Evo pre neki dan, lik(Pan?evo) nudi Korolu sedan 1,6 2003 godište(70000km), nije uvoz, prvi vlasnik, slike savršene i da ne dužim, ode moj drug sa BJB foruma da pogleda limuzinu i kada mi se javio, bili smo kao popi.ani.Auto je bio sav ispeckan, farban, enterijer u takvom stanju koje bih ilustrovao detaljem, da je patosnica kod voza?a bila bukvalno izlizana do probijanja.........

Mislim, ljudi svašta nude, budite jako pažljivi!

Comment

Working...
                                X