Moj problem je što sam nestrpljiv i ve? bih da uletim u limuzinu.Ovako sam blokiran na gradskom podru?ju, a nisam navikao na tu situaciju.U stanju u kome se nalazim apsolutno sam podložan da napravim neki nepromišljeni potez i da se posle kajem!
Najgore je što ponuda ima na sve strane, a 90% toga je živi lom!
nemoj tako, onaj wv jos uvek ceka u obliznjoj opstini a nije lom
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
taj auto jeste za preporuku, jer nema veze sa krsevima koji se prodaju, ali video si ga da ti ja ne pricam.
do kraja avgusta nece biti oglasavan, a onda moramo
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Lep auto, lepa cena! Ali posto je iz Sapca (a ja sa njima imam par, slobodno mogu reci, odvratnih iskustava), ja bih u startu odustao, ili proverio auto uzduz i popreko! Limar, provera km u ovl. servisu obavezno! Ali ne u Sabackom ovl. servisu nikako. U VW ovl. servisu u Sapcu su npr. prikljucivali Boru na dijagnostiku i rekli mi: Da da, stvarno je presla 45000km! Znaci, br. sasije u ruke pa u Bg! Servisnu je glupo traziti! Imaju oni to ko toalet papir!
Nemojte misliti da drobim! Samo zelim da drugar kupi sto bolji auto
Ako dodje do toga da je Tetak zainteresovan za auto, raspitaj se dobro ko ga prodaje. Posto u Shapcu ima nekoliko hondasha koji ujedno svremena na vreme i uvezu po koju hondu i sva kola su im brooka dobra, jer to rade iz ljubavi. Cak su dosli i kod nas na skup. Ako su ti ljudi u pitanju sve cemo proveriti.
Druga stvar, uzmi tacan broj sasije i sibni mi na PP da proverimo godiste...
Ja sam takodje uo?io ovu Hondu na ponudi i takva bi mi zaista ulepšala dan.Medjutim, vidim ŠA table, zatim uve?am onu sliku enterijera i uo?im na sedištu voza?a izbledeo deo dezena(tamo gde ide desna butina), što kod Honde ne može da se desi na toj km.Mada možda je i igra svetla.Honda ako imamo nekog tamo bilo bi odli?no da ga bacimo na proveru i da neko li?no pogleda auto....
Ti posalji nekoga nek pogleda auto...i ako je sve OK...onda cemo probati da dodjemo do tih ljudi koji su bili kod nas na skupu..je licno nemam broj, ali mogu da iskopam.
Sto se tice gore pomenute honde meni je interesantan kontakt telefon da nije u pitanju neka nagradna igra ne ozbiljno broj pocinje sa 0900 u cemu je fora?
besplatan broj koji se dobija od telekoma, moze da ga dobije svaka firma ili organizacija... koliko vidim auto se prodaje na placu, nije jos registrovan. tetak pozovi, nista te ne kosta ali nemojda pricas ko si i sta si nego poslji kolege ali neka idu u civilu ane po duznosti pa ako bude nesto sumnjivo neka onda rade. madaaaa , ne verujem, bacsha, mali grad, svi se znaju...
Tetak sta si odlucio za Hondu, posto mog dobrog drugara zanima civic sa istog placa ako si raspolozen mozemo zajedno da odemo i pregovaramo za oba auta. Naravno ako je sve ok .
Ako imas neke informacije o placu ili hondi javi sto pre posto mi drugar sedi za vratom pa cu morati da idem da je pogledam.
Comment