Sam po sebi nece uraditi puno, ali kao dodatak, moze pomoci.
Radar detektor
Collapse
X
-
@206
Hvala puno. Cuo sam za to pre, ali sam mislio da je prevara neka. Izgleda da nije.
Nego citam testove...i pise VAIL + jammer protiv ProLaser III...0% razlike
Protiv svih ostalih lasera efekat je i do 50%, ali ovaj koji je najcesci kod nas (da li uopste i koriste druge lidare?) bash zajebanSta je to toliko drugacije na ProLaser III nego na ostalim lidarima?
u svakom slucaju ne skodiblinder + vail, and hope for the best
My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
Duga svetla + maglenke u kombinaciji danju = mala sansa da te zvekne Prolaser3.
Naime treba da pridjes toliko blizu da si kreten a da nesvatas da te gadja.
Radje placam kaznu za koriscenje maglenki nego za prekoracenje brzine.
BTW: Osnovni razlog za zabranu koriscenja maglenki danju je upravo ovo sto sam naveo.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Svako grejno telo je IR zona, IR emisija je sa dugim svetlom po celoj povrsini fara te nema slobodne zone za povratni puls. Ima ali je toliko oslabljen da treba maltene da zgazis pandura da bi te ocito.
Maglenke prave masku u zoni gde je tablica (nalazi se izmedju) i ta zona je manje reflektivna nego li far a sam far maglenke je toliko mali a IR efekat iste jacine kao u glavnom faru te odatle tilt za radar.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pa da onda nakacimo buljuk IR dioda oko tablice i farova pa neka zrace maksimalno i neprekidno. Dobicemo efekat jammera, a sta nas briga sto ce ga lidar izvijestiti da ga ometamo kada to nije eksplicitno zakonom zabranjeno.
PSosto su IR diode?
Difference between man and boys is the price of their toys
Comment
-
-
Comment
-
Comment