Originally posted by fantastik
Uhvacen i ja :(.. ako moze pomoc i savet
Collapse
X
-
Originally posted by [Miki]ja samo da dodam ako vec nije receno...novi zakon od prosle godine kaze da slucaj vise ne zastareva posle 3 god kao pre nego tek posle 10 god!!!! sto znaci poziv dolazi sigurno i idi kod sudije...Pametniji popusta, ali mentalno...
Comment
-
-
sada sve ide po tzv skracenom postupku, znaci sve ide preko supa pise ti lepo da moras kaznu da uplatis odmah u roku od sedam dana.
Ako ne uplatis odma ide kod sudije i on pise resenje i dobijas uplatnice koliko te to kosta sve sa troskovima suda, e na to se ti zalis a resenje nije pravosazno dok se ne odluci po tvojoj zalbi sve dok ti nestigne drugo resenje da ti je zalba neosnovana na koju takodje imas prava zalbe e ta ne odlaze resenje, a dok se to desi prodje bar godinu dana pa jos neprimis svaki poziv i resenja i suda i eto ti godine polako prolaze.
To retko bude bar se meni nije desavalo i ako se desavalo primenjivao sam prvi korak tako da mi to drugo resenje posle zalbe nikad nije ni stizalo pa je slucaj zastarevao
Comment
-
-
U najgorem slucaju ces da platis kaznu, mislim oko 100e, i uzece ti dozvolu uslovno ma godinu dana ili tako nesto, ako nisi vec u uslovnom prekrsaju, retko uzmu dozvolu za takav prekrsaj, vise vole da uzmu pare i ostave ti dozvolu uslovno pa ako napravis za to vreme neki prekrsaj onda te opeglaju duplo za pare a i ode dozvola.
Comment
-
-
Hvala vam puno na odgovorima!
Stvarno uvek usporim kada vozim u naseljenom mestu, i ovo mi je prvi put. Izuzetno sam pazljiv kad su propisi u pitanju, i pazim na brzinu. Sto se pojasa tice, desi se da zaboravim da ga stavim jednostavno i naplatili su mi jedno 1000din cini mi se zbog toga, a vvise puta samo upozoravali..
Onda cu kada primim poziv verovatno da ulozim zalbu u kojoj cu napisati da nisam stigao da ukocim, i da sam tako velikom brzinom isao jer sam predhodno obilazio vozilo (a bila je isprekidana linija), i kazacu da za to imam 2 svedoka. Novcana kazna i nije toliki problem, problem je samo da mi ne uzmu dozvolu jer mi je stvarno izuzetno potrebna. Inace nikad nisam imao slicne ekcese, tako da se nadam da ce mi "progledati kroz prste" i oduzeti samo uslovno..Alfa Romeo 147 1.9JTD
Comment
-
-
Evo, ukebali i mene na seoskom putu u ponoc .. brzina 77 km/h sto verovatno i jeste tacno. Sakrili se mangupi ispred nekog kamiona kog su zaustavili nisam ni video da su tu.
Odbio sam da platim i potpisem bilo sta, iznervirali su me, idem na sukob, dosta mi ih je !!!
Nakrpicu im zalbu da se sve pusi, celim putem sam je smisljao i imam argumenata do ibmecilnosti ...
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by Driver_GTOnda cu kada primim poziv verovatno da ulozim zalbu u kojoj cu napisati da nisam stigao da ukocim, i da sam tako velikom brzinom isao jer sam predhodno obilazio vozilo (a bila je isprekidana linija), i kazacu da za to imam 2 svedoka. Novcana kazna i nije toliki problem, problem je samo da mi ne uzmu dozvolu jer mi je stvarno izuzetno potrebna. Inace nikad nisam imao slicne ekcese, tako da se nadam da ce mi "progledati kroz prste" i oduzeti samo uslovno..
Poslusaj moj savet znaci reci da je uhvatio radar tog ispred tebe i da ti nisi vozio brzo nemoj reci ni da si ga obilazio i opet malo zaobidji istinu reci da si video kako je taj ispred tebe mahnuo panduru kao da se znaju i da je zato njega pustio a tebe zaustavio posto je morao nekog
Comment
-
-
Comment
-
Comment