Uhvacen i ja :(.. ako moze pomoc i savet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pole
    CBC Senator XXL
    • 05.10.2006
    • 363
    • Plandiste,Juzni Banat,Vojvodina/-/-/-/ Garaza: osmaja :)

Originally posted by [Miki
    ]Samo jedno pitanjce. Jel istina ako potpises zapisnik da nema nista da ides kod sudije nego ti stigne kazna i plati...?!
    ne verujem,mislim da treba da se vidis sa cika sudijom u cetri oka

Driver_GT

ne zelim da budem grub ali prso si bar jedno 5k para i tri meseca dozvola

jbg,sta je tu je

zalbu ti ne bih preporucio zato sto moze da ti se obije o glavu pa da ti

kaznu jos povecaju

idi na sud,budi fin i tuzan i moli se za najblazu kaznu
    zasto krava nosi zvonce...?...?...?
    pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)

Comment

• fantastik
      CBC Senator XXL
      • 28.07.2005
      • 417
      • Novi Sad

Originally posted by Pole

zalbu ti ne bih preporucio zato sto moze da ti se obije o glavu pa da ti

kaznu jos povecaju

idi na sud,budi fin i tuzan i moli se za najblazu kaznu
      ko ti je to rekao ja sam se svaki put zalio i nikada mi nisu povecavali kaznu, to je tvoje pravo a samo ti stigne resenje da se kazna ukid ili da ti je zalba neosnovana.

Comment

• Pole
        CBC Senator XXL
        • 05.10.2006
        • 363
        • Plandiste,Juzni Banat,Vojvodina/-/-/-/ Garaza: osmaja :)

to ti zavisi i od sudije jer ako vidi da se bunis a da si dobio manju kaznu

nego sto si zasluzio moze za inat da ti preinaci kaznu na vecu

i to se desava,nazalost,jer sve je u sudijinim rukama

to su uglavnom sve sitni prekrsaji pa nece niko da se ******** i onda nece

ponovo da pokrecu slucaj,ali ako se zainati moze proci i gore nego prvi put

po vecim gradovima sudije su zatrpane pa zalba moze proci ali po manjim

mestima gde imaju vremena za svaki slucaj moze svasta da bude.
        zasto krava nosi zvonce...?...?...?
        pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)

Comment

• TAZZ
          Banovan
          • 30.05.2005
          • 1409
          • NBGD,SERBIA

@ Pole...

Po sonovu zalbe ne mozesh da dobikjesh VECU kaznu Negoli si je vecdbio...
          SAMO MANJA ILI UKIDANJE!
          Osudili me na Dozivotnu robiju...
          Zalim se...
          Sad mi dali smrtnu kaznu!

Comment

• Driver_GT
            CBC Senator XXL
            • 04.07.2007
            • 368
            • Beograd

@fantastik

E vidis, to je bas zanimljivo!
            Slozim pricu kako je ispred mene isao zatamljeni a8, koji me je predhodno pretekao, njega su "pucali" i snimili da ide tom brzinom i lik je samo mahnuo pa su odmah mene iza njega zaustavili. I kazem da za to imam 2 svedoka koja su bila samnom u autu da to i potvrde. Pitanje samo koliko je moguce da poveruju u takvu izjavu, jer ipak je nekako naivno, ali opet je mozda i bolje, nego prica koju sam predhodno planirao da ispricam..
            Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• fantastik
              CBC Senator XXL
              • 28.07.2005
              • 417
              • Novi Sad

eto vidis kako si lepo smislio nemas sta da izgubis probas pa ako prodje prodje ako ne zalis se opet pa kad stigne kazna platis i cao sigurno te nece kazniti vise nego sto ti pripada

Comment

• prle
                CBC Senator
                • 04.09.2006
                • 223
                • Beograd - Konjarnik

samo što i sudije su se naslušali takvih priča...pitanje je da li uopšte veruju i da li čitaju

Comment

Prijavi se kod nekog ortaka promeni prebivalište i onda postoji mala mogućnost da to nekako zastari ako ti to nije zezanje,a iz ovih stopa po duplikat vozačke jer ako ti je oduzmu šanse su da proveraju duplikat dozvole
                  kada te zaustave male . Ko reskira profitira ili ide peške

Comment

• BOOST
                    Founder - Admin od Začetka
                    • 29.09.2004
                    • 8726
                    • Gislaved//Sweden
                    • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by Driver_GT
                    @fantastik

E vidis, to je bas zanimljivo!
                    Slozim pricu kako je ispred mene isao zatamljeni a8, koji me je predhodno pretekao, njega su "pucali" i snimili da ide tom brzinom i lik je samo mahnuo pa su odmah mene iza njega zaustavili.
                    Pita moj Aleksa kako si video da mashe iz zatamljenog auta
                    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                    move your mind

Comment

• Srdjan
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 2416
                      • Bajina Basta/Beograd

A sta bi sa onom forom da treba pored brzine da bude i fotografija tvog auta sve sa tablicama? Da se vadis na to da nemas pojma sta je to on izmerio i da si ti isao normalno???
                      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• icatenej
                        CBC Član
                        • 07.11.2006
                        • 26
                        • Beograd

... zatamnjeni audi...
                        Al bih se ja sit ismejao da sam sudija i da mi dodje neko sa takvim pricama... U stvari, mozda bih vagao da li je prica bas simpaticna pa na osnovu doze simpaticnosti smanjivao kaznu - recimo ako mi dodje lik pa isprica nesto tipa "vozio sam i odjednom sam video neka jaka plava svetla kako mi velikom brzinom prilaze sa neba i shvatio da su to vanzemaljci i onda sam dao gas do patosa da im pobegnem i taman sto sam uspeo da ih ostavim za sobom i krenuo da usporavam snimi me radar..." - eto - tome bih dao samo novcanu i par meseci uslovno umesto uzimanja dozvole...
                        Opel Astra H 1.7CDTI
                        Dacia Logan 1.4

Comment

• Driver_GT
                          CBC Senator XXL
                          • 04.07.2007
                          • 368
                          • Beograd

@c220
                          Dobra je ideja ovo za duplikat..al kad me zaustave i pitaju gde mi je original, sta da kazem? Da sam zaboravio original, al da imam duplikat?

@Boost
                          Pa otvorio je prozor i mahnuo rukom

@Srdjan
                          Nemam pojma, al on mi je pokazao radar i to je jasno napisao u zapisniku..tako da nemam bas pojma koliko to pije vodu..
                          Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• fantastik
                            CBC Senator XXL
                            • 28.07.2005
                            • 417
                            • Novi Sad

Originally posted by Driver_GT
                            @Srdjan
                            Nemam pojma, al on mi je pokazao radar i to je jasno napisao u zapisniku..tako da nemam bas pojma koliko to pije vodu..
                            to sudija nepriznaje ako nisi potpisao zapisnik jednostavno tvoja rec protiv njegove, ti reci da ti nije pokazao

Comment

• Djux
                              CBC Veteran
                              • 10.08.2007
                              • 133
                              • Zemun

E....i ja sam pao pre oko mesec dana na najglupjem mestu u gradu. Bulevar N.Tesle kod Siva negde oko 1 - 2 nocu. Prodjem u jednom smeru sa oko 60 i vidim nema ih. Inace znam im tu lokaciju od kad sam u Beogradu. Jedino menjaju 3 mesta u samom bulevaru. Odnem do hotela Jugoslavija, iskipujem nekog i pravac nazad. U medjuvremenu drotovi se ugnezde kod drugo skretanja ka Sivu (ono blize Uscu) i skinu me sa 130.
                              Kad sam ga video bil vec kasno a i dogurao sam do jedno 170 otprilike, jedva stigao da zekocim i skrenem u desno. Pandur naravno nije hteo da cuje ni za kakav dog. A istog jutra su predali prijavu tako da je za bilo kakvu vezu sutradan u podne vec bilo kasno. I tako sad cekam plavu kovertu. i nadam se da uslovnoj. Oko 100eur za kaznu sam vec prazalio ali samo jos fali da budem pesak na 3 meseca. E sad me vadi to sto nisam imao alkohola ni promil i sto mi je prvi put (kod prekrsajca) valjda to uzme u obzir. Jel imao neko skoro slicno iskustvo???

Da bacam neku pricu tamo ili da poricem nema svrhe

Comment

• Vladd
                                CBC Senator XXL
                                • 09.07.2006
                                • 581
                                • NBG

Ne zavitlavaj se sa "duplikatom"!! Kazna je strasna, a provale te za minut.

Imaces srece, ako lokalni sudija za prekrsaje donese presudu, mogu da ti ne daju zabranu, samo da platis kaznu. Nece te ni zvati na sudjenje, ne moras da smisljas price.
                                Da li si potpisao zapisnik, imas li neko "uputstvo" od tih sto su te zaustavili. Mozes da odes kod njih u MUP i da platis jedno 3000, eventualno +500 din za neke troskice.

Ubuduce, takve komplikacije resavaj na licu mesta.

Da ne zaboravim, ne "uzimaju" bas dozvolu, posle presude te pozovu da odneses u stanicu milicije(ili ti dodju na adresu), uzmu dozvolu i nakon par dana je vrate sa upisanom zabranom. Pri tome se unosi u "dosije", koji se lako proverava sa terena, pa ako te nadju da ti je zabranjeno, a ti pokazao "duplikat"...mogu da ti rade sta hoce, da te apse, da ti uzmu dozvolu na licu mesta, pod pretnom uzimanja na 2 god minimum..

Poz.

Comment

Working...
                                X