Uhvacen i ja :(.. ako moze pomoc i savet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Sve je to jasno, ali......

A sa druge strane, kako ce naplatiti poslodavcu ako je pocinilac prekrsaja student ili nezaposlen.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Ovde studenti i nezaposleni imaju primanja takodje.
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• CLD
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2005
        • 1225
        • Belgija - ranije Luna-Chico

e Boost, to je utopija za Srbiju!!!

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Prema tome, ocigledno je da se neka resenja ne mogu svida primeniti.

Comment

• GadGet
            CBC Senator
            • 15.08.2007
            • 206
            • Nbgd, Vozdovac

Ovde od ukupnog broja studenata vozi mozda tek 5% studenata, a od tih 5% njih 98% vozi zastave, yugice i sl., onih 2% tatinih i maminih sinova je zanemarljiva brojka....stoga predlazem da se njima izricu samo neke "usmene" kazne, a novcane samo ako imaju alkohola u krvi.

Zaposlenima bih zato izbusio dzepove, ipak su oni ozbiljniji, tako da nema tolerancije.

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Pa ko tebi brani da budes i ozbiljan kao student?
              I, sto se vi studenti vozite kad nemate para? Sedite, lepo, po bibliotekama, ucite...
              Paz' molim te, olaksice za neradnike
              'Ajde jos i posebne pogodnosti za one koji javno izjave da nece raditi nikad i nista, recimo za 90% zastavinog kadra...
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• GadGet
                CBC Senator
                • 15.08.2007
                • 206
                • Nbgd, Vozdovac

Ja sam hteo da kazem da je covek vise svestan svojih gresaka sa 35 godina nego sa 20.

Ha ha pa kad sede po ceo dan po biblotekama (nisu izivljeni), zaposle se na mesto kojem si recimo ti podredjem i krenu da ti beep! po faci a ti moras da trpis zbog poslodavca i da vices kako ti je super------to se zove izivljavanje sa 35, a ne sa 20.

Sala, ali u svakoj sali ima pola istine.....

i da da li se secas tih dana kada za sve pare sipas 3 litre u svog trulog yugisu, pa te posle 50m zaustavlja pandur i cima zato sto nemas rezervnu sijalicu za poziciju koja je negde izgubila kontakt usput. Razreze ti kaznu za koju moras metar dana da radis preko studenske. Isto kao da tebi za poziciju drmnu dve plate

ZA ALKHOLISANO STANJE I SL. NEMA OPRAVDANJA

Comment

• icatenej
                  CBC Član
                  • 07.11.2006
                  • 26
                  • Beograd

Iskren da budem, ja odavno u Beogradu ne videh studente ili nezaposlene u Jugicima... Ili idu javnim prevozom ili voze fina, lepa i nova kola... I u moje vreme secam se da je vozni park ispred studentskih domova bio bolji nego ispred nekih poznatih firmi u Beogradu...

A nezaposleni u Srbiji voze premijum klasu... Sto nezaposleniji to bolja kola Svake godine na sajmu automobila ako me pamcenje dobro sluzi, nezaposleni kupe one najskuplje... Cesto se sa zenom zezam da probam i ja da budem "nezaposlen", mozda cu preko noci nabaviti jos neki stan, mercedes i tako to...
                  Opel Astra H 1.7CDTI
                  Dacia Logan 1.4

Comment

• muamua
                    CBC Veteran
                    • 25.02.2006
                    • 194
                    • muamua

........

...12 meseci uslovno 8000 ili 6000 ne znam tacno dobio moj brat za prekoracenje 40km u naseljenom mestu...pisao sam o tome ja mislim...covek je pitao sudiju za prekrsaje da li je bazdaren uredjaj oni mu pokazali papire i sve to da jeste,a onda ih upitao :a da li se taj uredjaj prikljucuje na kompjuter oni mu rekli DA i on njimatkud ja da znam da nije slucajno poupio neki virus...
                    ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• Aki
                      CBC Senator XXL
                      • 04.08.2006
                      • 1133
                      • Beograd
                      • Yugo 1603, Yugo 1301

Originally posted by icatenej
                      Iskren da budem, ja odavno u Beogradu ne videh studente ili nezaposlene u Jugicima...
                      Ajde?!
                      Nemoj da nabrajam bzvze... ima toga koliko volis, pocev od mene... Sta, ako sam student ne mogu da vozim auto, moram da radim?
                      A kazne bi trebalo da budu iste za sve vozace, bez obzira na bilo koji drugi faktor, svi imaju podjednaku odgovornost...
                      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                      - Lousie Smith

Comment

• Timothy Leary
                        CBC Senator XXL
                        • 23.04.2006
                        • 439
                        • Beograd

Originally posted by GadGet
                        Ovde od ukupnog broja studenata vozi mozda tek 5% studenata, a od tih 5% njih 98% vozi zastave, yugice i sl., onih 2% tatinih i maminih sinova je zanemarljiva brojka....stoga predlazem da se njima izricu samo neke "usmene" kazne, a novcane samo ako imaju alkohola u krvi.

Zaposlenima bih zato izbusio dzepove, ipak su oni ozbiljniji, tako da nema tolerancije.
                        Zasto tako generalizujes? Jel nisi video kod nas studente koji rade? Slazem se ja, nije ovo Svedska, ali daleko od toga da ne moze i student da zaradi....
                        to sto mi mnogo volimo da kukamo, to je druga pricha

Comment

• Keketarac
                          CBC Senator XXL
                          • 01.09.2007
                          • 588
                          • Novi Sad
                          • Seat Ibiza 1.2 TSI

Iz licnog iskustva, konkretno u Zrenjaninu, na izlasku prema Novom Sadu, gde je sada kruzni tok....tada je bila ledina, pravac, 2+2 trake......ja se zaleteo sa Dachom 100 km/h kad iza zbuna cuce panduri.....radar, najnoviji, ima digitalni fotoaparat i slika 2 puta....Prva slika izdaleka na kojoj se vidi brzina vozila, a druga iz blizine na kojoj se vidi registarska oznaka i lice vozaca. Registrovana brzina mi je bila 97 km/h i zaglavim kod sudije za prekrsaje u Zrenjaninu. Bili su brzi, za nekih 2 meseca sam vec dobio poziv. Kada sam otisao tamo, kao dokazni materijal odstampane slike na kojima se lepo vidim kako jurcam 100 po gradu, potvrda o bazdarenju radara itd itd......Jedina sprdacina je bila sto je pandur, koji je bio prisutan da svedoci (kao da slike nisu dovoljne), zapravo nije bio onaj sto me je zaustavio
                          U svakom slucaju kriv si dok se ne dokaze suprotno i tako ja kazem sudiji "jeste, jeo sam g...a, bas tim recima" nisam bas tako ali sam rekao da jesam vozio toliko, zurio sam sluzbeno za NS (e sad sto je bilo pola 8 uvece....ko to gleda). Oni saslusali, zapisali, kazi mozete ici poslacemo na kucnu adresu resenje.
                          Dodje meni resenje za nekih 2 nedelje, kazna: oduzimanje dozvole na 3 meseca, uslovno na godinu dana i da platim 4500 din. Ja srecan sto nisam ostao bez dozvole i tako.....
                          E da, to je bilo pocetkom 2006. godine.
                          I jos nesto zanimljivo.....Prijavu mi napisao klinac pandur ciji cale radio kod mene u firmi

Comment

• Vladd
                            CBC Senator XXL
                            • 09.07.2006
                            • 581
                            • NBG

Pa smanji caletu platu za jedno 8000, pa neka prave porodicni sastanak
                            Kad vec vole da izbijaju pare ljudima za drzavu, da otkriju kakav je to "sport"..

Poz.

Comment

• markokg1982
                              CBC Senator XXL
                              • 19.05.2007
                              • 409
                              • Kg-Bg

Originally posted by Timothy Leary
                              Originally posted by GadGet
                              Ovde od ukupnog broja studenata vozi mozda tek 5% studenata, a od tih 5% njih 98% vozi zastave, yugice i sl., onih 2% tatinih i maminih sinova je zanemarljiva brojka....
                              Zasto tako generalizujes? Jel nisi video kod nas studente koji rade? Slazem se ja, nije ovo Svedska, ali daleko od toga da ne moze i student da zaradi....
                              to sto mi mnogo volimo da kukamo, to je druga pricha
                              GadGet je ipak u pravu! Ja sa drugarima radim dosta dobro placene poslove s obzirom da nismo za stalno zaposleni jer studiramo (od 15-45evra dnevno 10-ak dana mesecno) izdrzavamo sami sebe u Beogradu, ziveli u studenjaku (jeftino) i pored svega toga niko od nas ne moze da ustedi za kola tj daleko od toga! letovanje je puna kapa pored milion troskova!
                              istina je i to sto je rekao da kola uglavnom voze oni kojima su roditelji kupili kola (cak je vise takvih nego ovih sto voze "zastave" koje su sami kupili!
                              znaci student MOZE da zaradi ali NE MOZE pored svih troskova da kupi kola pogotovo ne preko 4-5k!
                              svaka cast studentima mozgovima (verovatno sa ETF-a ili masinaca koji su vec negde u poslu) izuzetcima ali koliki je % takvih??
                              http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• sri98
                                Admin od Trpeze
                                • 24.10.2004
                                • 7262
                                • Republic of Konjarnik
                                • Toyota Corolla E 210

Originally posted by markokg1982
                                svaka cast studentima mozgovima (verovatno sa ETF-a ili masinaca koji su vec negde u poslu) izuzetcima ali koliki je % takvih??

Comment

Working...
                                X