ja mislim da ce napada biti, nazalost, sve dok ne bude pocelo da se kaznjava. i to efikasno brzo i efikasno u smislu stvarne kazne koja ce se zapamtiti od strane pocinioca.
taxista je potpuno bespomocan u sedistu iza volana, i manje vise je stvar slucajnih okolnosti kako ce se napad zavrsiti.
kako se kod nas napadi na javnom mestu (u pocetnoj fazi napada) uglavnom ne kaznjavaju a policija se ne mesa u svoj posao, kao ni sudovi, male su kocnice u glavi kod napadaca koje ga ogranicavaju da na napravi glupost.
posle kada se dogodi, kasno je za bilo kakvu pomoc policije ili zaljenje.
u tom smislu potpuno podrzavam taxiste da se nesto bitno promeni po tom pitanju.
A zasto su onda vozaci izolovani u svom kupeu, to jest ogradjeni od stranaka neprobojnim materijalom?!?!
Kome nije skupo neka pazari takvo vozilo ili ga preuredi!!!!
Evo daću ti ja moj auto sa tablom Maxissa i ti idi stani kod simpa na autobuskoj ili kod sata na železničkoj stanici ili još gore na aerodromu pa da vidiš u roku 5 minuta kad ti dođe policajac i počne da te masira za svaku sitnicu a ti regularan korektan znaš da ti ništa ne može a moraš da ga ispoštuješ.
Mislio sam na Maxiss, jedino ako si sada u nekom drugom udruzenju a ovu tablu zadrzao.
Sto bi ti ja nabrajao, pitaj Neshu pa nek ti on kaze ako hoce.
Pozdrav i tebi!
Nisam u Maksisu. U Pinku sam. Nesto si pobrkao. Ima ovde kolega iz Mak**** pa pitaj njega za divljake. Ja mislim da ih je nesa oterao. Pozz
Evo daću ti ja moj auto sa tablom Maxissa i ti idi stani kod simpa na autobuskoj ili kod sata na železničkoj stanici ili još gore na aerodromu pa da vidiš u roku 5 minuta kad ti dođe policajac i počne da te masira za svaku sitnicu a ti regularan korektan znaš da ti ništa ne može a moraš da ga ispoštuješ.
Mislio sam na Maxiss, jedino ako si sada u nekom drugom udruzenju a ovu tablu zadrzao.
Sto bi ti ja nabrajao, pitaj Neshu pa nek ti on kaze ako hoce.
Pozdrav i tebi!
Kažeš da poznaješ gazdu, onda bi trebao da znaš da u maxissu već godinu i po dana nema ni jednog divljaka.
Juce mi jedan taxi majmun ablendovao u centru da mu se skolim vozio sam 50 levom trakom kod ambasadora malo pre pesackog a desna traka se radi popizdeo sam,hteo sam da ga izvucem kroz prozor nego ode govedo,zuri mu se mnogo
Comment