Pomoc drugari hitno! Prodat Golf 4 motion!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iwcham1979
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2007
    • 741
    • Nis
    • Seat Altea 2.0Tdi

Pomoc drugari hitno! Prodat Golf 4 motion!

Otisao Golf, a ja video jedan Golf 5 1.6 FSI na Verona moto! Traze 14000! Recite mi nesto o ovom motoru!? Ima valjda 6 brzina? Kakav je sa potrosnjom? Jel cena naduvana za taj motor?! Puno hvala!

Evo linka: http://www.veronamoto.co.yu/detalj.asp?id=1047
  • mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

Bitna stvar - FSI po defaultu rade na 98 oktanskom (ili boljem) bezolovnom benzinu. Ima li toga u SRB?
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Ne znam odakle ti ovo? Nije to BMW M motor ili neka druga trkalica pa da zahteva iskljucivo 98 oktana.

Mozda je fabricka preporuka da radi na toliko, a nikako nije slucaj da radi iskljucivo na 98. Cinjenica je da kod nas gorivo nema ni 95, pa opet imas i mnogo jacih masina od 1.6 FSI koje, ocigledno, rade sa onim sto se sipa u njih.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• mirdza
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2005
        • 2437
        • Katowice (PL) / Banja Luka
        • AGP / W126

Direktno ubrizgavanje i kompresija >11:1 - da bi radilo kako treba zahtijeva 98. Ne kazem da ne moze...
        Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Potrosnja bi trebala da bude malo ispod starijeg 1.6 motora, a on je trosio 10-11 u gradu.

I ja sam cuo ono sto mirdza kaze, ali neznam kako su se pokazali na nasem gorivu.

Koliko je auto presao? Sta ima od opreme? Cisto da znas, novi isti takav je 20.000 evra sa carinom i PDV-om. Licno nebih platio 14.000 (30% manje od cene novog) za auto koji je 3 ipo godine star, ali to sam ja...

BTW. Svidja mi se boja

Comment

• iwcham1979
            CBC Senator XXL
            • 17.07.2007
            • 741
            • Nis
            • Seat Altea 2.0Tdi

Znam da ima Esp, digi klimu, da je presao, daj boze 90000km, da je u super stanju, a za ostalo ne znam. Coveka s kojim sam razgovarao sam ili probudio ili je bio celo popodne u kafani! Zvacu sutra da se detaljnije raspitam! Za cenu ne znam sta da mislim! Nisam pratio kako idu dobri primerci kod nas! Ja sam recimo prodao full servisiranog G4 4motion 2003g sa zederom i registrovanog do 2.2008 za 13400e!? Recite, jel ovaj auto ima 6 brzina?! Sudeci po onome sto je na papiru, ovaj auto je mali potrosac, ali sto kazu, papir trpi sve! Sa kojim TDI bi ga uporedili po performansama! Jel to izdrzljiv motor?

Comment

• r1cer
              CBC Senator XXL
              • 22.01.2006
              • 363
              • Beograd

Ima 6 brzina. Po performansama prema tdiu(1.9 105ks) moze da parira od 0-100 ali u medjuubrzanjima nije ni blizu. Kazu da malo trosi za 1.6 benzinca.

Ako ti nisu bitne performanse ok je kupovina ali racunaj da plin tesko da ces moci da ugradis(fsi). Naravno pod uslovom da nije havarisan.

Comment

• iwcham1979
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2007
                • 741
                • Nis
                • Seat Altea 2.0Tdi

Pa i ne svidja mi se ako ce Tdi da ga odere ko macku! Ocekivao sam vise! Valjda ga taj sistem ubrizgavanja cini zivahnijim od obicnog 1.6 Znaci Bora 96kw koju sad vozim ce da ga dere ko macku, zar ne!?

Comment

• Darko
                  CBC Senator XXL
                  • 29.03.2005
                  • 528
                  • Beograd

Itekako... Cak i TDI 105 ide osetno bolje(lepsi za voznju) iako na papiru ne deluje tako...

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

ja tebe stvarno ne razumem. kupujes auto od 15000e i pitas za potrosnju a ovamo kako ce da ide jos ga poredis sa nekim dizelom od 100ks... cccc
                    pa dobro bre profesore dokle vishe...pa kako moze da ide i kolko moze da trosi??? 14-15k eura je para bre i mozes da biras. sedi u auto sa jos nekim drugarom i pravac nemacka , belgija i biraj druze boju i felne a ne kolko troshi. kakva verona moto, zasto nekome da gradis kucu...
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Sasha
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 4126
                      • Novi Sad

www.arcs.org.rs/forum

Comment

• BRABUS
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2004
                        • 2399
                        • London

Zverko, svaka ti je ka Njegoseva

Nego zemljak, da razmislis ti o kupovini Kia Ceed-a ili Hyundai i30

Bez zezanja, imas mnogo boljih alternativa od ovog Golfa. Za hiljadu vise imas vec Mercedes C-klasu mozda godinu starijeg, dizel, BMW 3-ku....move your mind

Comment

• iwcham1979
                          CBC Senator XXL
                          • 17.07.2007
                          • 741
                          • Nis
                          • Seat Altea 2.0Tdi

Drugari, oglas za Golfa sam dao cisto onako, i eto, zar vi ne bi prodali taj auto za ove pare! Budzet je pare od Golfa, tj 13400e + 600 da dodam, znaci 14000e, ne vise od toga! A za 14000 nema bas Hyundai i30i, jbg!
                          Btw, gde ste videli prosvetnog radnika kome potrosnja auta nije vazna stavka

Comment

• fantastik
                            CBC Senator XXL
                            • 28.07.2005
                            • 417
                            • Novi Sad

eto sta je golf i Srbija dobio si extra cenu za tvog golfa, ja bi za te pare vise razmisljao o bmw-u 320d mozes uzeti od 2002-2003 ili audija a4 isto godiste koji su mnogo bolji od golfa 5

evo primer:

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

pa nismo videli ni prosvetnog radnika koji vozi golfa V vec keca eventualno dvojku i to dizel sto trosi 5L nafte...

pazi kad je ovaj audi na ekonomske table i cena mu je dakle sa carinom i pdvom manja nego toj petici a "auto" u odnosu na nju. Auto je sigurno odrzavan u porscheu a za razliku na ceni posetis nekog gasadziju i eto ti i ekonomik voznja samo ce onda definitivno sve kolege da te mrze potajno i prozivaju kad nisi prisutan
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
                              X