Meni a6 2.5 tdi od 163ks trosi oko 6l na otvorenom, oko 7-7.5 u gradu..naravno, pricam o normalnoj voznji, tako da je moguce da je nekom kombijacijom dosao do 6.5l
..golf...golf...golf...i opet golf... Znas li neku drugu rec, osim te ?
Golf 5 je jedan od najruznijih automobila...ikada napravljenih...Cak je Golf 4 lepsi... [ naravno, sve je ovo stvar ukusa ]...
Novi Bravo jeste malo ispod 15000 evra, a lepsi [ kao sto je vec receno ] od Golfa 5 100 puta...Samo, ta verzija od oko 15000 evra je osnovni model...
[ 1.4 - 90 KS-a ]...
Vec su rekli ljudi gomilu drugih automobila koji su zaista bolji izbor od Golfa-5...izaberi bilo sta od toga, i greske nema...
sigurno prelazis na bolje.. Uostalom, probaj i nesto drugo osim Golfa
[ probna voznja ], pa kada vidis kako to izgleda...
Padne mi mrak na oci, kada vidim da za Golf 2 traze preko 2000-2500 evra...najmladji je star 15 godina...tehnicki prevazidjen, zastarelog izgleda
[ jel' znate jos neki auto koji ima skroz okrugle farove...osim naseg keca, mada i to je bilo jos u vreme stojadina ]
...bruka...U normalnim drzavama za te pare mozes da kupis npr. Bravo/a sa kraja devedesetih...
Pre skoro ?etiri godine redakcija jednog auto magazina u kome sam radio je napravila uporedni test tadan novog Golfa 5 i tada nove Mazde 3... Svi smo imali priliku da dobro provozamo oba automobila, i M3 je ostavila daleko bolji utisak na ve?inu tada prisutnih ljudi. Pobedio je, normalno, Golf 5. Tržište je htelo takvu pri?u i takva pri?a je plasirana. Posle ?etiri godine svako kome je IQ ve?i od broja cipela može malo da pogleda po netu ?lanke o pozdanosti i kvalitetu ova dva automobila pa da uporedi i da do?e do nekih zaklju?aka. Ja da imam te pare kupio bih nov auto. Jazz na primer.
Meni a6 2.5 tdi od 163ks trosi oko 6l na otvorenom, oko 7-7.5 u gradu..naravno, pricam o normalnoj voznji, tako da je moguce da je nekom kombijacijom dosao do 6.5l
Ne kazem da je nemoguce, samo mi smesno izgleda da neko kome auto trosi 6.5 nafte napise da trazi manjeg dizela. Nije valjda da je i 6.5 udarac za buzdet?
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Znate da sam prodao 4motion 110kw jer nisam bio zadovoljan performansama! (Bez obzira na kw, auto je isao prilicno losije od 96kw Tdi-a i trosio vise goriva! Budzet je isti, znaci 13400e Njih treba dati ili za neku Boru/Golf 4 96/110kw, gde bi ostalo i za u kafanu ili za Golf 5, a za te pare ima otprilike G5 2004g Tdi 77kw, troja vrata! Kakva su vasa razmisljanja!? Dakle starija generacija sa jacim motorom i boljom opremom vs novija generacija, slabiji motor, troja vrata!?
Pa ako hoces BOLJE u golfu/bori toga NEMA a da je dizel, ako hoces novije nesto mislim da jegolf 5 stvarno poslednja stvar koju treba da uzmes...
Ako je cilj da ide samo bolje onda juri neki 2.5tdi u audiju ili slicno... Mada taj pojam ide bolje.. Tesko ce to kod dizela od ~150ks.
Definitivno kao sto su ti ljudi rekli, ako si se vec slepo zalepio za VAG grupu, onda za te pare gledaj nekog audija i to je to... Daleko bolji izbor u odnosu na golfa 5 bez opreme...
Budzet je isti, znaci 13400e Njih treba dati ili za neku Boru/Golf 4 96/110kw, gde bi ostalo i za u kafanu
Meni nije jasno zasto si u opste prodavao golfa da bi kupio opet golfa, ne znam meni to nekako nije logicno...
Ajd` kad bas mora golf onda bar kupi taj G5, da bar za nijansu ides na bolje (ako je to bolje?)
Hehe, al ti bas ovde nas konstantno kuliras..pa sto nas pitas za savet kad i sam znas da hoces da kupis samo golfa i golfa.. svi su ti rekli da za te pare ima bolje, a ne balkanski san.. ne znam.. bolja je svakako novija generacija, mada ako te je taj dizel od 150ks razocarao, kako li ce tek golf od 1600ccm i 105ks..
Uzeo bih ja Audi, ali za 13500e ne moze da se nadje dizel 2003 god da bude kako treba! Ako ima negde, slobodno kazite! Uzeo bih Mazdu 3, recimo, ali nema ih ni od korova
Comment