Pomoc drugari hitno! Prodat Golf 4 motion!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

[off]
    Za tebe je konj sa pogonom 4x4, lako se odrzava (samo ocetkaj ponekad), malo trosi (pase pored puta), lako se preprodaje (ako ga ne kupe cigani, uvek mozes da ga prodas mesnoj industriji i da ode u salame).
    Zaista se uznemirim kad vidim da 'ladno zanemarujes sve preporuke koje trazis i ustrajes u prvobitnoj nameri. A koji si qurac i pitao za misljenje i savete?!

Lepo kazi da trazis Golf prometalo, diesel i to je to. Mani se sveg ostalog....
    NHF
    [/off]
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

@prolupator: prolupator, ne prolupuj se mnogo Ne citas nista! Pa zar bih prodao Golf 4mo da bih kupio drugi lol! Ae ti meni nadji dobru Mazdu 3 za 13500e, pa da vidis dal je ne bih kupio! Ili neki A3, jos bolje (VAG) Danas sam zvao coveka koji je doterao Boru da pitam kakva je situacija sa Mazdama 3, i rece nikakva.

"Ima dosta onih uvezenih pre recimo godinu dana sa servisnom knjigom. Ali me zelja za njima mine kad se setim da je moj matori presao Borom 70k km za godinu dana"

"dosta uvezenih"=auta, ne Golfova

"zelja za njima mine"= ne u smislu da 70k godisnje ne moze drugi auto, vec da se moze posle godinu dana voznje u Srbiji preci 100k km, vratiti km, i reci, eto malo vozen kod nas, presao samo 5k km za to vreme, a ima sve servise iz inostranstva, doduse bajate 1.5g

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

...mora da bude dizel...mora....mora...

Daj bre, kako ti ne smeta kada sednes unutra, pogledas obrtomer, a ono crveno vec na malo vise od 4000 rpm-a...
        Da je Fica imao obrtomer, i njemu bi tu negde pocinjalo crveno...samo na benzincu.. Hoces perfomanse, pa jos na dizelu...Jel' F1 ima dizel motore ? Jel' Ferrari ima dizel motore ? Naravno da nema...za trazene perfomanse, benzin je majka...
        Dizel motor je izmisljen samo zbog jaceg i dostupnijeg [ na manjem broju rpm-a ] obrtnog momenta...ili, prostije receno da jace povuce na malom gasu...zato je to osnovni motor za kamione, autobuse, sve sto treba dobro da povuce...ma, i tenk ima dizel Kad das gas na dizelu, a ono crno iz auspuha..katastrofa [ to se redovno dogadja i kod novijih dizela ]...zvuk ujutro kao da palis kamion...ceo komsiluk odmah zna da ti je auto dizel, ne moraju ni da traze oznaku na autu... Naravno, nije isto dizel motor od pre 15 godina, i ovi danasnji, koji su naravno bolji...tisi..kultivisaniji...ali ipak je to i dalje Dizel..
        Kupiti nov dizel...to je vec nesto drugo...mozda se nekome i isplati...Ali kupiti polovnog dizela, sa 100000 i vise km-a...Zasto ?
        Vidis da je Fiat za novog Brava, pre svega krenuo sa benzincima...i to turbo...

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

nesho, ne lupetaj, ovde sam ja za to zaduzen.
          Diesel ima svoje mesto i svoju svrhu, na Le Man-u dve godine za redom odnose pobedu dieseli i to jaaako lako.

Moje primedbe se odnose na kupovinu polovnog diesela, kog niko nije uzeo da ga gleda vec da ga vozi. A ovaj iwca hoce lokomotivu naftaricu koja ide k'o mecava, da je malo presla, jako mlada, da ne trosi nista, u kompakt klasi i, ako je moguce, da ju je vozila samo neka bakica do pekare i pijace.

I cudi se sto tako nesto ne nalazi?! ....'ajde....
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Ja bih dodao malo i uzo c4 coupe

Comment

• zola_
              CBC Senator XXL
              • 24.06.2006
              • 319
              • Novi Beograd

mozda nesto ovako?
              RENAULT Megane 1.9DCi 96KW 130KS (kraj 2005), 5v, 6b, crn metalik, digitalna klima, parking senzori, alufelne, CD, uvoz iz Nema?ke, na ime, 12.800. 062/127-8977

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

..Le Man...trka izdrzljivosti jel' tako ? 24 sata...Tu je akcenat na izdrzljivosti i pouzdanosti motora, a ne na vrhunskim brzinskim perfomansama...
                Znam da AUDI na njima ucestvuje sa Dizelom...i pobedjuje...
                Ali, ipak...Dizel je za...

Comment

• Darko
                  CBC Senator XXL
                  • 29.03.2005
                  • 528
                  • Beograd

Ajde molim te ne pricaj gluposti

Jedan 1.6 je vrhunski motor zato sto je benzinac a TDI ne valjda jer je dizel bez obzira sto ce taj TDI da mu se nacestita mile nove godine u svakom pogledu...

Daleko od toga da je dizel za trkanje ali predstavljati kao kao motor za traktor a ovamo vozim 1.6 na plin i ja sam ne znam sta...

Dakle, real people, real life, dosta sanjarenja i mastanja vec pricamo o onome sto je covek pitao u ovoj temi...

Back on topic, stvarno nema potrebe trovati temu ovakvim glupostima...

Comment

• Bane R
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2006
                    • 1769
                    • Beograd

Originally posted by neshaoct
                    ..Le Man...trka izdrzljivosti jel' tako ? 24 sata...Tu je akcenat na izdrzljivosti i pouzdanosti motora, a ne na vrhunskim brzinskim perfomansama...
                    Znam da AUDI na njima ucestvuje sa Dizelom...i pobedjuje...
                    Ali, ipak...Dizel je za...
                    Leman je trka izdržljivosti i Audi godinama nije najbrži, nije bio ni sa benzincem, nije ni sa dizelom, ali pošto tokom trke ima najmanje kvarova ili ih nema uopšte, onda lagano pobeđuje.

Comment

• neshaoct
                      Banovan
                      • 18.08.2007
                      • 1754
                      • Beograd, Rakovica

Originally posted by Darko
                      Ajde molim te ne pricaj gluposti

Jedan 1.6 je vrhunski motor zato sto je benzinac a TDI ne valjda jer je dizel bez obzira sto ce taj TDI da mu se nacestita mile nove godine u svakom pogledu...

Daleko od toga da je dizel za trkanje ali predstavljati kao kao motor za traktor a ovamo vozim 1.6 na plin i ja sam ne znam sta...
                      Naravno da je 1.6 vrhunski motor...i bice bolji TDI od njega i u prvoj brzini...i u drugoj...ali kada se stigne do trece, TDI vise nema sta da trazi...narocito ako je neka duza deonica... [ neki TDI sa takodje 100-tinjak KS-a ]...naravno, ako je jaci od toga, '' cestitace mu milu novu godinu '' jaci motor...
                      I, ko je rekao da vozim 1.6 na plin ? Ja ne...
                      I, hajde nemoj ti odlucivati sta su gluposti, a sta nisu...ne moze neko drugacije misljenje od tvog biti glupost...samo zato sto eto ne mislim kao ti...
                      Ja nisam nikome govorio da mu je stav glup, ali se prosto ne slazemo...
                      A, za Le Man...kao sto sam i rekao...to je trka '' izdrzljivosti i pouzdanosti motora ''... ...a i celog auta...

Comment

• Darko
                        CBC Senator XXL
                        • 29.03.2005
                        • 528
                        • Beograd

Odlucivacu da li cu dozvoliti da svesno odvlacis diskusiju na neku drugu strane daleko od teme ili ne...

Dalju pricu ne komentarisem, da ne pocinjem ja offtopic.

Comment

• miroslavm
                          CBC Senator
                          • 13.02.2007
                          • 208
                          • Beograd, Zvezdara

Originally posted by iwcham1979
                          Hvala drustvo! Mazda 3 je Ok, ali ne bih benzinca! Mnogo vozim po gradu, stani, podji, ugasi, upali! Ovo su fabricki specs za nju:

Fuel city driving: 11.7 litres/100 km (20.19 miles per gallon)
                          Fuel mixed driving: 8.4 litres/100 km (28.17 miles per gallon)

Da je dizelka, bila bi druga prica! Za Seat cu da vidim, mada to mu dodje kao Polo valjda, a mnogo je 14k evra za Polo! Sta vi mislite o ceni za Seat?
                          Malo ti je je tvrdnja nelogična-kažeš da ti treba uglavnom za po gradu kreni, stani, itd i zato hoćeš dizel. Gde nameravaš da koristiš tih 150 i više stotina ili koliko već KS ?Na kojim putevima grada Čikaga? Iznos kojim rapolažeš za skrkavanje u metalno transportno sredstvo, upotrebi bar za auto sa identitetom i mogućnostima . Duša me boli kad vidim na šta želiš da se istrošiš. Ovde imaš gomilu dobronamernih saveta- a konkretan auto kad nadješ ne gledaj kilometražu(koja je lažna) ni godište, već stanje i to u ovl.servisu

Comment

• Darko
                            CBC Senator XXL
                            • 29.03.2005
                            • 528
                            • Beograd

Off obrisan, zamolio sam vas da se drzite teme...

Comment

• forster
                              CBC Senator
                              • 24.04.2007
                              • 244
                              • Beograd

Originally posted by zola_
                              mozda nesto ovako?
                              RENAULT Megane 1.9DCi 96KW 130KS (kraj 2005), 5v, 6b, crn metalik, digitalna klima, parking senzori, alufelne, CD, uvoz iz Nema?ke, na ime, 12.800. 062/127-8977
                              jes da mu je **** ruzno ali vredi pogledati...obzirom da je Renault zajedno sa Nisanom verujem da je dobar auto.

@darko, mogao si bar malo duze da mi ostavis post
                              1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
                              2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
                              3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• r1cer
                                CBC Senator XXL
                                • 22.01.2006
                                • 363
                                • Beograd

iwcham1979:
                                vec sam ti ovo napisao a sada cu ponovo pa procitaj par puta ako ne ukapiras iz prve.
                                golf tdi od 150 ks je ZNACAJNIJE brzi od bore od 130(1.2 sec do 100), cak je u svim realnim situacijama brzi od 1.8t od 150 ks. Ovo naravno implicira da tvoj golf nije bio ni blizu fabricke snage i da je imao neki problem koji si mogao lagano da resis da si hteo. Ne znam ko je ovde imao prilike da se vozi u tako necemu i kakvi su vam kriterijumi ali ne verujem da bi iko ostao pod utiskom da i nije nesto brz. Pa jos kad je "chipovan" to je onda druga prica

To sto navodis neke obrtaje nema ama bas nikakve veze sa performansama automobila vec prenosni odnos u menjacu i makar da je imao 350 ks isto rpmova bi pokazivao pri 150.

Comment

Working...
                                X