U megamarketima sam ga vidjao Interex,Cash&Carry,inace u Autobildu je izaso spisak svih radnji gde ima original Shell,navedena su i gornja 2
Motorno ulje - karakteristike, iskustva, proizvodjaci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I u TOP SPEED-u je izasla reklama gde su navedeni sve ozbiljne radnje koje prodaju sheel ulja. Ima i neka akcija za mineralno...plati 4 dobijes 5
Sto se tice selenije racing nemoj da brines. To je ta cena i sigurno je originalTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Wiz
sta mislite o Wurth uljima,jel i to neko prepakovanje
Firma Würth ne proizvodi ni jedan proizvod sama....samo brenduje proizvode koji zadovoljavaju njihove kriterijume. Tako da je ista situacija sa uljima
ovo je jedino sto sam nasao vezano za wurth ulja...
ima li jos nekih informacija o ovim uljima? ko ih proizvodi? necija iskustva?
kod nas nisu toliko popularna, a cena relativno niska pa bi to mozda bio zanimljiv izbor s obzirom da se wurth ne bruka ni na jednom polju...
Comment
-
-
ajd da ne dizem novi topic...
CASTROL EDGE - zna li ikoista o ovome ulju? ili jos bolje, ima li ko kakva iskustva?
posto ga reklamiraju u PL na svakom cosku (jos malo pa ce da mi iskoci iz frizidera) ali vise volim iz prve ruke. a ne volim da eksperimentisem na svom autu
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Jeste...Oil Group u Veranu za BG i Plattner za NS, Uvoznici i ovlasceni distributeri.
Petrosenci su oduzeta prava zastupnistva jer nisu postovali rokove placanjaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Pa samo vece radnje nabavljaju od oil group-a i oni jedino mogu imati tako specificna ulja.
Ostale radnje nabavljaju od njihovih distributera koji retko uzimaju to uljeTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Motorno ulje - karakteristike, iskustva, proizvodjaci
A kad vec bistrimo o uljima, kakva su ona LUKOIL ulja sto se prodaju na benzinskim pumpama? Ima raznih, i sva su relativno jeftina, ali kakva su, zna li neko nesto posebno o njima?
Comment
-
Comment