Po mom misljenju Subaru Impreza/WRX/Sti je definitivno korak unazad sto se tice dizajna.
Novi model, a korak u nazad...
Collapse
X
-
Hehe, pa jeste ali neke stvari su univerzalne... Eto recimo ove slike gore (Toyota), neka me neko ispravi, ali to je uzas!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Originally posted by bojanTIBMW 3, 5, 7!!!)
BMW je jedan od lidera u tehnološkim inovacijama na svetskom nivou.
Sa stanovišta diskutabilnog dizajna gotovo da ne postoji fabrika na svetu, koja nije na svojim modelima uvela neke dizajnerske elemente prvi put viđene na poslednjim generacijama BMWa (pa čak i najveći konkurenti - Mercedes S klasa ima enterijer kao 7mica, Audi je u novim A4 i A5 uveo bočnu liniju i zadnje farove po ugledu na BMW).
Comment
-
-
Pre svega kako te nije sramota da tako "razgovaras", a kao drugo automobili su jako ruzni, plus ih poredis sa malo manje ruznim Mercedesom! A Audi 3 i 4 su neuporedivo lepsi, prvi si koji to kaze! Uostalom okaci slike jednog i drugog pa demantuj!
Uostalom to nije samo moje misljenje, vec i sami BMW fanovi tako misle, definitivno ruzni automobili!
Tacno se zna sta je avangardno u dizajnu, a sta ruzno i besmisleno, da ne navodim primere, a u trojci pogotovo nema nicega avangardnog, narocito u restyle varijanti cija slika se skoro pojavila!
Ako ti nije tesko okaci sliku bivse i aktuelne trojke pa da malo razgledamo!
Ali ako ne uzimamo design u obzir, nemam sta da dodam osim preimucstvo same 3 u WTCC , naravno da moja tvrdnja nije imala veze u tehnoloskom smislu!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Originally posted by bojanTIUostalom to nije samo moje misljenje, vec i sami BMW fanovi tako misle, definitivno ruzni automobili!
Tacno se zna sta je avangardno u dizajnu, a sta ruzno i besmisleno, da ne navodim primere, a u trojci pogotovo nema nicega avangardnog, narocito u restyle varijanti cija slika se skoro pojavila!
Ako ti nije tesko okaci sliku bivse i aktuelne trojke pa da malo razgledamo!
BMW 5 sa većim felnama ima bolju pojavu od bilo čega u toj klasi. Izuzetno mišićav i moćan auto.
BMW 7 nije doneo prodaju kakva se očekivala, jer je bio previše drastičan za svoje vreme, ali kuda ćeš većeg uticaja od toga kada te tvoj najveći konkurent u potpunosti iskopira i sledi tvoj koncept.
Ranije su BMWi bili izuzetno jednostavni. Relativno prava bočna linija i Hoffmeister kink pozadi i to je to. Samo je bila razlika u dužini i širini među klasama. Sada se BMW jasno izdvaja od svih ostalih proizvođača i tu je Bangle uradio odličan posao.
Meni se lično ne sviđaju previše (daleko od toga da mislim da su ružni), ali opet da izgledaju inspirativnije to je sigurno. BMW mora više da poradi na dizajnu enterijera u 5ici, jer je previše hladan i prazan i tu se može reći da je došlo do nazadovanja.
Comment
-
-
meni je nova 5-ica lepa
Ali nova 3-ka mi ej bezveze dizajnirana, pogotovo zadnji deo, svetlosna grupa itd, mada ni prednji mi nije bas extra, prethodna trojka E46 je lepsa
nova 7-ica, ne znam sta da kazem, nekako mislim da su malo preterali dizajneri, nije da je ruzna al mi nekako preterano extravagantnamislim da su trebali malo da budu umereniji pri dizajniranju...
Comment
-
-
Comment
-
-
"Fiat on steroids" je lep, ali proporcije nisu dobre. Preveliki prednji prepust ubija sportsku notu, koju se trude da istaknu.
Razmisli jod jednom o kockenschlafenu, srafcigerdorfenu i bocnoj liniji... O cemu ti covece govoris...
Comment
-
-
-
ovo bi trebalo da se zakljuca posto odredjene osobe sa foruma ne postuju nijednu drugu marku osim svoju ali najgore od svega je sto na svakoj mogucoj temi moraju da zrace sa netrpeljivoscu prema drugima.ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
Comment