Novi model, a korak u nazad...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

Po mom misljenju Subaru Impreza/WRX/Sti je definitivno korak unazad sto se tice dizajna.

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Subaru je specifican primer, skoro nikada nisu uboli dizajn, ni na jednom modelu, mozda samo napreduju sa Foresterom
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

A i taj forester nije nesto, ali ima napreduju bitnije stvari od dizajna!!!!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• bojanTI
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2006
          • 870
          • Pancevo

Sta kao design nije bitan?!
          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

O tome ne mozemo da pricamo o napredovanju i nazadovanju, jer "De gustibus non disputandum est!"
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Hehe, pa jeste ali neke stvari su univerzalne... Eto recimo ove slike gore (Toyota), neka me neko ispravi, ali to je uzas!
              In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• BojanS84
                CBC Veteran
                • 05.09.2007
                • 132
                • Beograd

Originally posted by bojanTI
                BMW 3, 5, 7!!!
                Ovo si lupio za medalju. Ne zlatnu već platinastu!!! (koja bi trebala biti vrednija od zlatne )

BMW je jedan od lidera u tehnološkim inovacijama na svetskom nivou.

Sa stanovišta diskutabilnog dizajna gotovo da ne postoji fabrika na svetu, koja nije na svojim modelima uvela neke dizajnerske elemente prvi put viđene na poslednjim generacijama BMWa (pa čak i najveći konkurenti - Mercedes S klasa ima enterijer kao 7mica, Audi je u novim A4 i A5 uveo bočnu liniju i zadnje farove po ugledu na BMW).

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

Pre svega kako te nije sramota da tako "razgovaras", a kao drugo automobili su jako ruzni, plus ih poredis sa malo manje ruznim Mercedesom! A Audi 3 i 4 su neuporedivo lepsi, prvi si koji to kaze! Uostalom okaci slike jednog i drugog pa demantuj!
                  Uostalom to nije samo moje misljenje, vec i sami BMW fanovi tako misle, definitivno ruzni automobili!
                  Tacno se zna sta je avangardno u dizajnu, a sta ruzno i besmisleno, da ne navodim primere, a u trojci pogotovo nema nicega avangardnog, narocito u restyle varijanti cija slika se skoro pojavila!
                  Ako ti nije tesko okaci sliku bivse i aktuelne trojke pa da malo razgledamo!

Ali ako ne uzimamo design u obzir, nemam sta da dodam osim preimucstvo same 3 u WTCC , naravno da moja tvrdnja nije imala veze u tehnoloskom smislu!

Comment

• BojanS84
                    CBC Veteran
                    • 05.09.2007
                    • 132
                    • Beograd

Originally posted by bojanTI
                    Uostalom to nije samo moje misljenje, vec i sami BMW fanovi tako misle, definitivno ruzni automobili!
                    Jeste, svi tako misle, a BMW nije imao nikad veću prodaju i nikad nije bio uspešniji i moćniji.

Tacno se zna sta je avangardno u dizajnu, a sta ruzno i besmisleno, da ne navodim primere, a u trojci pogotovo nema nicega avangardnog, narocito u restyle varijanti cija slika se skoro pojavila!
                    Ako ti nije tesko okaci sliku bivse i aktuelne trojke pa da malo razgledamo!
                    Možda bi bio u pravu kad bi se dizajn odnosio samo na farove, ali obrati pažnju na samu liniju auta i kako se Bangle igra sa konkavnim i konveksnim površinama, koje prelaze jedna u drugu. Takav dizajn je prihvatio i Audi u novim A4 i A5. BMW 3 Coupe E92 je jedan od najboljih BMWovih dizajna ikad.
                    BMW 5 sa većim felnama ima bolju pojavu od bilo čega u toj klasi. Izuzetno mišićav i moćan auto.
                    BMW 7 nije doneo prodaju kakva se očekivala, jer je bio previše drastičan za svoje vreme, ali kuda ćeš većeg uticaja od toga kada te tvoj najveći konkurent u potpunosti iskopira i sledi tvoj koncept.

Ranije su BMWi bili izuzetno jednostavni. Relativno prava bočna linija i Hoffmeister kink pozadi i to je to. Samo je bila razlika u dužini i širini među klasama. Sada se BMW jasno izdvaja od svih ostalih proizvođača i tu je Bangle uradio odličan posao.

Meni se lično ne sviđaju previše (daleko od toga da mislim da su ružni), ali opet da izgledaju inspirativnije to je sigurno. BMW mora više da poradi na dizajnu enterijera u 5ici, jer je previše hladan i prazan i tu se može reći da je došlo do nazadovanja.

Comment

• Marko001
                      CBC Senator XXL
                      • 09.09.2006
                      • 1070
                      • Belgrade

meni je nova 5-ica lepa

Ali nova 3-ka mi ej bezveze dizajnirana, pogotovo zadnji deo, svetlosna grupa itd, mada ni prednji mi nije bas extra, prethodna trojka E46 je lepsa

nova 7-ica, ne znam sta da kazem, nekako mislim da su malo preterali dizajneri, nije da je ruzna al mi nekako preterano extravagantna mislim da su trebali malo da budu umereniji pri dizajniranju...

Comment

• bojanTI
                        CBC Senator XXL
                        • 04.01.2006
                        • 870
                        • Pancevo

Razmisli jod jednom o kockenschlafenu, srafcigerdorfenu i bocnoj liniji... O cemu ti covece govoris...

Comment

• BojanS84
                          CBC Veteran
                          • 05.09.2007
                          • 132
                          • Beograd

"Fiat on steroids" je lep, ali proporcije nisu dobre. Preveliki prednji prepust ubija sportsku notu, koju se trude da istaknu.

Razmisli jod jednom o kockenschlafenu, srafcigerdorfenu i bocnoj liniji... O cemu ti covece govoris...
                          Ja te ne bih više zadržavao...

Comment

• bojanTI
                            CBC Senator XXL
                            • 04.01.2006
                            • 870
                            • Pancevo

LINK

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Pozdrav!

Comment

• BojanS84
                              CBC Veteran
                              • 05.09.2007
                              • 132
                              • Beograd

Ovo se pretvara u još jednu svađu oko brenda, što ne bi bilo loše kad bih diskutovao sa razumnom osobom, a malo vozača Alfe to jeste. Još kad vidim šta ti stoji u potpisu siguran sam da nisi jedan od njih.

Pametniji popušta

Comment

• jevtic
                                CBC Senator XXL
                                • 26.11.2006
                                • 729
                                • beograd

ovo bi trebalo da se zakljuca posto odredjene osobe sa foruma ne postuju nijednu drugu marku osim svoju ali najgore od svega je sto na svakoj mogucoj temi moraju da zrace sa netrpeljivoscu prema drugima.
                                ex - fabia 1.9 tdi
                                golf 2.0 tfsi

Comment

Working...
                                X