Litar pune longlife (bmw approved) ELF sintetike za npr. moj auto koshta cca. 5 evra. Poredjenja radi, npr. za litar Motul pune (longlife) sintetike treba duplo vishe. Slichno je i sa Catsrolom.
Pre neki dan sam "naleteo" na BMW-ovo originalno ulje, litar npr. 5W30 ulja koje biih mogao da sipam u svoj auto je 1040 dinara.
Ako su ovi iz BMW-a preterali (uvoz preko Delte), onda mi reci shta je to promaklo npr. Motulu i Castrolu pa da ih proizvodnja istog ulja koshta duplo vishe nego ELF? Isti nominalni tip ulja, isti nominalni kvalitet, a duplo nizha cena?
Kum danas kupio crv-a diesela u Podgorici, i rekli mu da dodje na 2000km na prvi servis, tj. na zamenu ulja; kazu da imaju (i koriste) hondino ulje,...
kako je ovdje onda shel u opticaju, i to na 10000,....?
Kum danas kupio crv-a diesela u Podgorici, i rekli mu da dodje na 2000km na prvi servis, tj. na zamenu ulja; kazu da imaju (i koriste) hondino ulje,...
kako je ovdje onda shel u opticaju, i to na 10000,....?
Druga drzava, drugi zastupnik, sasvim dovoljno da ide i drugo ulje, naravno u dogovoru sa proizvodjacem. Sta ti je tu cudno?
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
prvi servis, ostalo je na vise... zamenu ulja ne propisuje proizvodjac ulja nego proizvodjac kola a ulje je tu da zadovolji fabricki propisanu normu... novi automobili se vecinom isporucuju sa startnim uljem koje se menja na 1000 kilometara(kao kad zamenis karike)
prvi servis, ostalo je na vise... zamenu ulja ne propisuje proizvodjac ulja nego proizvodjac kola a ulje je tu da zadovolji fabricki propisanu normu... novi automobili se vecinom isporucuju sa startnim uljem koje se menja na 1000 kilometara(kao kad zamenis karike)
U uputstvu za accord CL7 motor K20Z2, 2006. godiste kupljen kod delte stoji da se ne preporucuje zamena ulja pre prvih 10000km
poz.
peca
Comment