uglavnom me sve nervira sto ste naveli, ali ubedljivo najkretenizam koji nema granicu je ne uradjen auto mog druga, mislim i ja imam standard auto bez ikakvog tuninga/stylinga, ali neuradjen auto, korodiran do bola (u pitanju je kadett 1.3 suza limuzina), sa pretrpela dva udesa. ma sve najgore sto mozete pomisliti. e sad nek je i auto nekom skrnav ja bi to postovao, ali da se ne kur*i ko majmun. sve u svemu treba da se radi limarija vec 4 godine, gura woofer i stavlja neonke 5 i vise godina, ne rade prozori, odvaja se tapacirung sa krova, ma horor. dobro sad da ga vise ne pljujem nadam se da imate sliku u glavi ovakvog automobila. dakle na kraju zamislite da vam tip koji vozi to kaze: 'nije bas bitno kakav je spolja, najbitnije je da ima nadr*anu masinu sa kojom mogu da sprasim sve i svasta', a motor je od neke firme kupljen, vozen ko zna kako i koliko.
#2 citiram: kad nabudzim auto, ko hoce da vidi haubu neka izvadi 1500 dinara
#3 ctiram: je*o te, sanjao sam da sam kupio woofer, znas onaj sal-ov (lozi se na sal ko ******), ja bih barem slagao da sam sanjao neku bolju marku
#4 citiram nesto sto je rekao posle trke sa askonom iz 82': sta da vam kazem, OHC! - kao da je rekao bi turbo
ma bruka
#2 citiram: kad nabudzim auto, ko hoce da vidi haubu neka izvadi 1500 dinara
#3 ctiram: je*o te, sanjao sam da sam kupio woofer, znas onaj sal-ov (lozi se na sal ko ******), ja bih barem slagao da sam sanjao neku bolju marku
#4 citiram nesto sto je rekao posle trke sa askonom iz 82': sta da vam kazem, OHC! - kao da je rekao bi turbo
ma bruka
Comment