Koji su vam najseljackiji detalji u "uredjivanju"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TheDoctor
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 299
    • Keekendah City, Dukesland

uglavnom me sve nervira sto ste naveli, ali ubedljivo najkretenizam koji nema granicu je ne uradjen auto mog druga, mislim i ja imam standard auto bez ikakvog tuninga/stylinga, ali neuradjen auto, korodiran do bola (u pitanju je kadett 1.3 suza limuzina), sa pretrpela dva udesa. ma sve najgore sto mozete pomisliti. e sad nek je i auto nekom skrnav ja bi to postovao, ali da se ne kur*i ko majmun. sve u svemu treba da se radi limarija vec 4 godine, gura woofer i stavlja neonke 5 i vise godina, ne rade prozori, odvaja se tapacirung sa krova, ma horor. dobro sad da ga vise ne pljujem nadam se da imate sliku u glavi ovakvog automobila. dakle na kraju zamislite da vam tip koji vozi to kaze: 'nije bas bitno kakav je spolja, najbitnije je da ima nadr*anu masinu sa kojom mogu da sprasim sve i svasta', a motor je od neke firme kupljen, vozen ko zna kako i koliko.
    #2 citiram: kad nabudzim auto, ko hoce da vidi haubu neka izvadi 1500 dinara
    #3 ctiram: je*o te, sanjao sam da sam kupio woofer, znas onaj sal-ov (lozi se na sal ko ******), ja bih barem slagao da sam sanjao neku bolju marku
    #4 citiram nesto sto je rekao posle trke sa askonom iz 82': sta da vam kazem, OHC! - kao da je rekao bi turbo

ma bruka
    www.twowheelkings.de.vu

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

kad nabudzim auto, ko hoce da vidi haubu neka izvadi 1500 dinara
      Ma hteo je da kaze da ce on nekome dati 1500 din ako bude hteo da pogleda ispod haube
      Power of dreams !!!

Comment

• LuccaGabazzi
        CBC Senator
        • 16.09.2005
        • 294
        • pole position

Originally posted by Honda
        Ma hteo je da kaze da ce on nekome dati 1500 din ako bude hteo da pogleda ispod haube
        ja cu da mu dam 1500 dingera da ga u zivotu ne vidim
        Billionaire Boys Club

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Bezvezni spojleri koji nemaju veze ni sa kakvom aerodinamikom..."ljuta hauba" pa jos bez znaka firme (to bi valjda trebalo da pojaca personality kada se skine znak"...hromirane felne (izuzev na americkim autobilima), preveliki izduv u koji moze pacov da udje...bezvezene ratkapne na nekim losim gumama...mala plava svetla napred umesto pozicije, neoni, neonske prskalice, a nedavno sam video onaj prekidac za zatvaranje vrata kod prozora u obliku mrtvacke glave!...los izduv sa promuklim zvukom...skroz crna stakla...tribali, nalepnice "fanatic" itd...chipovani motori a da se nista drugo nije diralo...presvlake od skaja (ili kako vole da kazu od eko-koze, ha, ha...gepek pun muzike...diesel power tuning koji dimi bezveze...kopija M3 retrovizora sa migavcima u njima koji uz to i ne rade...hromirani obrubi na svemu i svacemu...lambo vrata...ovome nikad kraja...

Comment

• TheDoctor
            CBC Senator
            • 09.05.2005
            • 299
            • Keekendah City, Dukesland

Originally posted by LuccaGabaci
            Originally posted by Honda
            ja cu da mu dam 1500 dingera da ga u zivotu ne vidim
            pokusacu krisom da ga slikam ili posto treba da ga 'radi', recicu da hocu da ga slikam za prei/posle izgled pa da poredi
            www.twowheelkings.de.vu

Comment

• zola_
              CBC Senator XXL
              • 24.06.2006
              • 319
              • Novi Beograd

Uglavnom je navedeno vec sve za sta mislim da je seljacki ali ovo je nesto u sta ja nisam mogao da verujem
              vw twingo
              radkapna

Comment

• LuccaGabazzi
                CBC Senator
                • 16.09.2005
                • 294
                • pole position

pregrejali mu se diskovi
                Billionaire Boys Club

Comment

• Sp0k
                  CBC Član
                  • 25.06.2007
                  • 20
                  • Banja Luka

Da dignem temu malo iz pepela.

Jedan od najneukusnijih detalja su mi neonke U autu, to je postavljene su ispred vozacevih i suvozacevih nogu, tako da ti osvjetljavaju patike, ni malo mi se ne svidja. A uradjene u passatu 5, koji je odradjen extra, sem toga unutra.Sta sve nece ljudima pasti na pamet...

Comment

• shadow
                    CBC Senator XXL
                    • 23.09.2005
                    • 555
                    • Beograd

Originally posted by TheDoctor
                    #4 citiram nesto sto je rekao posle trke sa askonom iz 82': sta da vam kazem, OHC! - kao da je rekao bi turbo
                    E to OHC maltene niko ne zna sta znaci, a pricaju o tome kao da je turbo

Sto se tice tog styling-a, dobar deo toga sto vidjamo po ulici je rezultat traceva i nekih prica koje su se rasirile, a nemaju veze sa mozgom. Navescu par primera:

plave diode - 50% njih to stavlja zato sto im je neko rekao da pomaze da ih ne zaslepe farovi vozila koja im idu u susret
                    CD o retrovizor - znate i sami, "zbog radara"
                    presvlake za volan - manje se greju na suncu
                    ...

Nego vidim da niko nije pomenuo nesto sto mene takodje nervira....one nalepnice imitacija, kao carbon imitacija, ili one nalepnice za poklopce rezervoara
                    My crew is all fired up
                    Y'all better just wise up

Comment

• DejanV
                      CBC Senator XXL
                      • 19.07.2005
                      • 682
                      • Beograd

Sta tek reci za one monstruozne spojlere, namenjene montazi na krov hatchback vozila, koji se mogu kupiti kod Auto Bobana? Ono bi po velicini prizemljilo i Concorde, a kamo li Keca za koga ga je lik kupovao, onako velikog, eloksirani aluminijum u prirodnoj boji. Ja se zatekao tamo, jurio neke felne, ali kada sam tog momka video, ne odolim i pogledam napolje - a Kec samo sto se nije raspao.

Dobro, mozda covek planira restauraciju, ali opet, ono krilo mu stvarno ne treba. I delovace nakaradno na bilo cemu, a posebno na Kecu.
                      Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• shadow
                        CBC Senator XXL
                        • 23.09.2005
                        • 555
                        • Beograd

Mozda nije za keca...
                        My crew is all fired up
                        Y'all better just wise up

Comment

• Vladd
                          CBC Senator XXL
                          • 09.07.2006
                          • 581
                          • NBG

Znaci ja treba da sam presrecan sa mojim krsem, SOHC, iliti Super OHC

Inace, dok nisam video "pregrejani disk", najvise me zabavljao CD na retrovizoru

Comment

Working...
                          X